ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Ανεξάρτητοι Έλληνες : " Στις 28 Οκτωβρίου συμμετέχουμε και πρωτοστατούμε στις εκδηλώσεις, λέγοντας το δικό μας ΟΧΙ. "

Ενώ πλησιάζουμε στην ημέρα της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, πληθαίνουν οι πληροφορίες για τις προσπάθειες των κυβερνητικών εταίρων και των κομμάτων τους για την υποβάθμιση, τον περιορισμό ή και την ματαίωση των εορταστικών επετειακών εκδηλώσεων του ΟΧΙ. 

Οι προσπάθειες αυτές γίνονται εμπρός στον φόβο των αναμενόμενων λαϊκών αποδοκιμασιών των...
κυβερνητικών και κομματικών εκπροσώπων της μνημονιακής συγκυβέρνησης, αποδοκιμασίες που χρωμάτισαν σε όλη την Ελλάδα τους προηγούμενους πρόσφατους εορτασμούς. 

Στην κατάλληλα προετοιμασμένη υποβάθμιση των γιορτασμών των εθνικών επετείων, που καλλιέργησαν τα προηγούμενα χρόνια τα καθεστωτικά διαπλεκόμενα ΜΜΕ και συγκεκριμένοι διεθνιστικοί και κοσμοπολίτικοι κομματικοί χώροι, που αντιμάχονται οτιδήποτε το εθνικό και πατριωτικό, ήρθε φέτος να προστεθεί και η συνειδητή επιλογή των προσκείμενων στη συγκυβέρνηση, για να προστατευθούν και να κρυφθούν από τη λαϊκή οργή και αγανάκτηση.

Σ’ όλες αυτές τις μεθοδεύσεις που αποτελούν μια νέα προσπάθεια υποβάθμισης και αμαύρωσης της εθνικής μνήμης και των αγώνων του λαού μας στο Αλβανικό μέτωπο και στο Έπος της Εθνικής Αντίστασης, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ υπογραμμίζουμε με έμφαση:

Συμμετέχουμε ενεργά σε όλες τις εορταστικές επετειακές εκδηλώσεις που οργανώνουν οι θεσμοθετημένοι φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και των τοπικών κοινωνιών.

Σηματοδοτούμε με την παρουσία μας, το σεβασμό μας στην επέτειο του ΟΧΙ και στον αγώνα του Ελληνικού λαού ενάντια στο φασισμό και το ναζισμό που σήμερα σηκώνει κεφάλι.

Αποτίνουμε φόρο τιμής στου αγωνιστές του 1940, του Αλβανικού Έπους, του Έπους της Εθνικής Αντίστασης, στον πρωταγωνιστή Ελληνικό Λαό.

Ενισχύουμε, παρευρισκόμαστε, στηρίζουμε και χειροκροτούμε τα ελληνικά νιάτα που θα παρελάσουν με τα σχολεία τους με τη γαλανόλευκη σημαία επικεφαλής τιμώντας, το ηρωικό ΟΧΙ του Ελληνικού λαού.

Καταθέτουμε σαν κόμμα στεφάνι στις εκδηλώσεις από κοινή αντιπροσωπεία κοινοβουλευτικών, εκπροσώπων των τοπικών μας οργανώσεων και αυτοδιοικητικών στελεχών, όπου υπάρχουν.

Πρωτοστατούμε στις εκδηλώσεις με τους εκπρόσωπους των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ να παρευρίσκονται μαζί με τον Ελληνικό Λαό που τιμά την μνήμη, την επέτειο και το πνεύμα του ΟΧΙ, μακριά από τις λογικές μεγαλοσχημόνων παραγόντων και «επισήμων», που με την πολιτική τους παραβιάζουν κατάφωρα το νόημα της εθνικής επετείου και προκαλούν με την παρουσία τους το αίσθημα δικαίου των πολιτών.

Διοργανώνουμε εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης και τιμής με ομιλίες, αφιερώματα, πολιτιστικά δρώμενα και επικαιροποιούμε το νόημα της επετείου του ΟΧΙ, ανάγοντάς το στα σημερινά δεδομένα της πολύπλευρης επίθεσης που δέχεται το Έθνος και η πατρίδα μας και διατρανώνουμε τη διάθεσή μας και την απόφασή μας να μην υποταγούμε, να αντισταθούμε και να νικήσουμε.

Μοιράζουμε τις πολιτικές μας μπροσούρες για την επέτειο του ΟΧΙ, σεβόμενοι την ιστορική μοναδικότητα του γεγονότος της 28ης Οκτωβρίου 1940, αναβιώνοντας στην μνήμη την εθνική ενότητα που επιτεύχθηκε τότε, έστω και κάτω από το Μεταξικό δικτατορικό καθεστώς, εθνική ενότητα που όπως τότε έτσι και σήμερα είναι ιδιαίτερα απαραίτητη για την επιβίωσή μας σαν Έθνος.

Διεκδικούμε και απαιτούμε τις Γερμανικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου για την Ελλάδα, ύψους σήμερα εκατοντάδων δις €, στο πνεύμα της εθνικής επετείου και της ηθικής δικαίωσης του έπους εκείνου αλλά και της εφαρμογής των κανόνων του διεθνούς δικαίου, χωρίς να ξεχνάμε και το ζήτημα της επιστροφής των αρχαιοτήτων που από την περίοδο της κατοχής κλάπηκαν από την Ελλάδα, μεταφέρθηκαν στη Γερμανία, όπου βρίσκονται μέχρι σήμερα.

Πιστοί στο πνεύμα της 28ης Οκτωβρίου 1940, τιμάμε τους αγωνιστές του Αλβανικού Έπους, συνεχίζοντας τον εθνικό πατριωτικό αγώνα τους για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική δικαιοσύνη, αντίσταση στις επιθέσεις του νέου οικονομικού φασισμού του αδηφάγου διεθνούς κερδοσκοπικού μη παραγωγικού κεφαλαίου, που απειλεί σήμερα με εξαθλίωση και αφανισμό την πατρίδα μας και τον λαό μας.

Δίνουμε τη δική μας μάχη για την Ευρώπη της ειρήνης, των Εθνών, της συνεργασίας, της αλληλεγγύης, της ανθρωπιάς, χωρίς σύγχρονους ανθρωποκτόνους πολέμους οικονομικού ιμπεριαλισμού και εκμετάλλευσης.
 Συγκροτούμε στον κάθε κοινωνικό και εργασιακό χώρο την δική μας Πίνδο, το δικό μας Ρούπελ, και αντιστεκόμαστε.

Λέμε το δικό μας ΟΧΙ, «τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι».


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/23/2012 05:55:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ανεξάρτητοι Έλληνες : " Στις 28 Οκτωβρίου συμμετέχουμε και πρωτοστατούμε στις εκδηλώσεις, λέγοντας το δικό μας ΟΧΙ. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες