ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Αποθρασύνθηκαν οι αλβανοί εκτοξεύουν απειλές κατά Ελλήνων πολιτικών που θα γιορτάσουν την 28η Οκτωβρίου στη Βόρειο Ήπειρο!

Θα σταματήσουμε τους Χρυσαυγίτες στα ελληνοαλβανικά σύνορα, λένε οι Αλβανοί νεοναζί! 

Αποθρασύνθηκαν οι Αλβανοί εθνικιστές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας και εκτοξεύουν απειλές κατά Ελλήνων πολιτικών που θα παραβρεθούν σε εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου στη Βόρειο Ήπειρο!
Μάλιστα καταγγέλλουν την αλβανική κυβέρνηση για "παζάρια" με Έλληνες νεοναζί οι...
οποίοι έχουν αναγγείλει (!) ότι θα γιορτάσουν αύριο την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στην Κλεισούρα της Πρεμετής.

Ταυτόχρονα ζητούν να γίνει άμεση εφαρμογή της αρχής της αμοιβαιότητας στο Ελληνοαλβανικά σύνορα για τους Έλληνες νεοναζί και για κάθε πολιτικό εκπρόσωπο που υποκινεί το μίσος και τις εθνικές συγκρούσεις, μέχρι η Ελλάδα να επιτρέψει την είσοδο στους Αλβανούς πολίτες με τόπο γέννησης την Τσαμουριά, απειλώντας πως εάν η κρατικές αρχές δεν σταματήσουν στα σύνορα τους Έλληνες νεοναζί τότε θα τους σταματήσουν αυτοί. 

«Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία θεωρεί ότι τη δραστηριότητα αυτή όχι απλά ως ένα άνευ προηγουμένου περιστατικό, αλλά ως ένα διπλωματικό σκάνδαλο που απαιτεί μια επίσημη απάντηση από την αλβανική διπλωματία, πράγμα το οποίο πιθανότατα δεν θα συμβεί.

Το Σάββατο αναμένεται να φτάσει στην Πρεμετή αντιπροσωπία οργανώσεων που επιθυμούν την αποσταθεροποίηση του Νότου της Αλβανίας, στο όνομα της απελευθέρωσης της Βορείου Ηπείρου, όπως λένε.
Αυτές οι οργανώσεις θα συγκεντρωθούν στο φαράγγι της Κλεισούρας στο διάσημο μοναστήρι οπού βρίσκονται τα λείψανα των Ελλήνων στρατιωτών, τα οποία ξέθαψε ο ιερέας της Κοσίνας.

Αύριο οι οργανώσεις αυτές καθώς και πολλοί άλλοι αναμένεται να γιορτάσουν ισχυριζόμενοι ότι η Πρεμετή και η Κλεισούρα είναι Ελληνική γη και σύμφωνα μ' αυτούς η κοιτίδα της Βορείου Ηπείρου πρέπει να ενωθεί με την Ελλάδα», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Ερυθρομαυρης Συμμαχίας, Augent Xhaferaj.

Ο εκπρόσωπος της Ερυθρομαυρης Συμμαχίας συνεχίζει την δήλωσή του ζητώντας την άμεση εφαρμογή της αρχής της αμοιβαιότητας στο Ελληνοαλβανικά σύνορα για τους Έλληνες νεοναζιστές και κάθε πολιτικό εκπρόσωπο που υποκινεί το μίσος και τις εθνικές συγκρούσεις, μέχρι η Ελλάδα να επιτρέψει την είσοδο στους Αλβανούς πολίτες με τόπο γέννησης την Τσαμουριά. 
Ενώ απειλεί πως εάν η κρατικές αρχές δεν σταματήσουν στα σύνορα τους Έλληνες νεοναζί τότε θα τους σταματήσουν αυτοί. 

Πάντως η εκδήλωση στην οποία αναφέρονται οι Αλβανοί εθνικιστές της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας τελείτε όπως κάθε χρόνο υπό την αιγίδα του Γενικού Προξενείου Αργυροκάστρου  και όχι από εθνικιστικούς κύκλους όπως αναφέρουν οι Αλβανοί νεοναζί.

Παρ' όλα αυτά πληροφορίες της aftonomi.gr αναφέρουν πως δεν θα παρευρεθούν εκπρόσωποι της Χρυσής Αυγής -τουλάχιστον στην εκδήλωση της Κλεισούρας- ωστόσο όλα είναι πιθανά!
Εν αναμονή...
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/26/2012 07:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αποθρασύνθηκαν οι αλβανοί εκτοξεύουν απειλές κατά Ελλήνων πολιτικών που θα γιορτάσουν την 28η Οκτωβρίου στη Βόρειο Ήπειρο!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες