ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Π.Α.Μ.: " 28η Οκτωβρίου: Έρημα βουνά, κάστρα σκοτεινά, που ήσυχα η καρδιά σας κλαίει. "

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου. 
Ένα πολύτιμο δώρο για την 28η Οκτωβρίου, από μια γερόντισσα ΕΛΑΣίτισα του 30ου Συντάγματος του ΕΛΑΣ, την 88χρονη κυρά Μορφούλα Ασαρίδου. Τη Μάνα μου:

 Μια ελληνική σημαία, ραμμένη με το χέρι της, με το πέρας του αδελφοκτόνου εμφυλίου. Δώρο ψυχής και (δείτε το βίντεο)...
αλήθειας.

Τώρα στα 58 μου, αποφάσισε μετά από 64 χρόνια, να την παραδώσει στα χέρια μου. Μ’ ένα σημείωμα. Ανορθόγραφο. Όπως όλων των Ελλήνων εκείνης της γενιάς που δεν μπόρεσε να μάθει γράμματα, μια που την Πατρίδα πλάκωνε η Ναζιστική πανούκλα: 

«Η μάνα σας Ασαρίδου Εμορφία. 
Αγαπημένα μου παιδιά.
Όποιος από σας πάρει αυτήν την Σημαία όπου την έχω ράψει μόνη μου και την έχω κρατήσει 50 χρόνια, μισό αιώνα, γι’ αυτό παρακαλώ να την κρατήσετε, ενθύμιο της Πατρίδας μας, από παιδί σε παιδί. 

Την έχω ράψει το 1948 και την αφήνω το 1998». 

Για την 28η Οκτωβρίου. 
Για τη μέρα που οι ψυχές των Ελλήνων ξεσηκώθηκαν ενωμένες. Με την ελληνική σημαία στο χέρι. 
Δώρο-κερί αναμμένο, που παραδίδεται από γενιά σε γενιά.
Δώρο ελπίδας, σε όλους εμάς, από τη γιαγιά ΕΛΑΣίτισα. 
Φως στις σκοτεινές εποχές που βιώνουμε, για μια ακόμη φορά ως Λαός και ως Γένος. 

· Δώρο μνήμης, ακόμη και για αυτούς που την προσβάλλουν φορώντας την στο μπράτσο τους, δηλητηριάζοντας το Λαό με τα χημικά τους. Μπας και καταλάβουν το διαρκές έγκλημα που διαπράττουν. 

· Δώρο μνήμης, ακόμη και για αυτούς που νομίζουν πως καρφώνοντάς την «σε παλούκια μίσους και ταγμάτων εφόδου», την τιμούν, μπας και καταλάβουν πως η Ελλάδα, ήταν, είναι και θα παραμείνει πνεύμα ελευθερίας, δημοκρατίας, ανεκτικότητας και αξιοπρέπειας. 

· Δώρο μνήμης, ακόμη και για αυτούς που την γιουχάρουν και την καίνε, ξεχνώντας πως από αυτή τη μήτρα γεννήθηκαν και αυτοί. Τη μήτρα της ανάγκης της ζωής για το θαύμα της ζωής, της ελπίδας, της υπερβατικής μεγαλοσύνης, αυτού του τόπου του Μικρού του Μέγα. 

· Τέλος, δώρο ζώσας μνήμης, σε όλους εμάς τους απλούς Έλληνες, που γνωρίζουμε απ’ τους προγόνους μας, πως αργά η γρήγορα, θα ποτίσουμε και πάλι το δένδρο της Λευτεριάς και θα διώξουμε τους νέους τυράννους. 

Η σημαία αυτή θα κυματίσει ξανά, μετά από 64 χρόνια στο Σύνταγμα, στις 5 Νοεμβρίου, στις 5 το απόγευμα. 

Την ημέρα που θα ξανασμίξουμε σαν Έλληνες, για να ξαναπάρουμε τα συντρίμμια των ονείρων γενιών και γενιών και να φτιάξουμε την Ελλάδα που ονειρεύτηκαν, για μια κοινωνία με Δημοκρατία, Ελευθερία, Αξιοπρέπεια. 

Για να πάρουνε τα όνειρα εκδίκηση… Πατριωτικό Μέτωπο
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/26/2012 08:08:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Π.Α.Μ.: " 28η Οκτωβρίου: Έρημα βουνά, κάστρα σκοτεινά, που ήσυχα η καρδιά σας κλαίει. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες