ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Πολίτες Αριστοτέλη: " Είναι γεγονός! Αντιμεταλλευτική προπαγάνδα και επιλεκτική ενημέρωση πανε χέρι-χέρι στην ΕΤ-3 . "

Πολλές και αρνητικές εντυπώσεις προκάλεσε η προκλητικά μονόπλευρη παρουσίαση του μεταλλευτικού ζητήματος, από την κατά τα άλλα "ενημερωτική" εκπομπή της ΕΤ-3 είναι "Γεγονός".

Μια εκπομπή που ενώ θα έπρεπε να φωτίσει όλα τα γεγονότα, που έχουν συμβεί το τελευταίο εξάμηνο στην  (Δείτε  τα βίντεο)...
περιοχή μας, τα κουκούλωσε λες και δεν έγιναν ποτέ... 


Και οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής δεν έκαναν καμία ερώτηση στο "μέλος" του "παρατηρητηρίου μεταλλευτικών δραστηριοτήτων", σε ότι αφορά τις ενέδρες σε εργαζομένους, τους ξυλοδαρμούς σε πολίτες, τους βανδαλισμούς σε ιδιωτικές περιουσίες, τις απειλές και τις προειδοποιήσεις για θανάτους παιδιών και τους εμπρησμούς στο δάσος των Σκουριών, που έχουν σημειωθεί το τελευταίο εξάμηνο. 

Παρά το γεγονός, ότι ο πρόεδρος του Εργατικού κέντρου της Χαλκιδικής κ. Άγγελος Πράτσας αναφέρθηκε στους ξενόφερτους "οικολόγους"που τρομοκρατούν την περιοχή, οι δημοσιογράφοι έκαναν πως δεν άκουσαν τίποτα!

Αντί λοιπόν όλων αυτών των γεγονότων, που έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία και στους εργαζόμενους, οι παρουσιαστές δημιούργησαν ένα ασφαλές περιβάλλον στο "μέλος" της ΜΚΟ, που πρωτοστατεί σ' όλες αυτές τις 'δράσεις" κατά της επένδυσης.

Αντιθέτως πρόβαλαν (χωρίς ήχο βέβαια...) εικόνες από το βίντεο που τράβηξαν οι αθυρόστομες κυρίες της "οικολογίας", κατά την πρόσφατη επίσκεψη τους στις Σκουριές. 
Στα κομμένα δέντρα αναφέρθηκαν. Δε μπήκαν καν στη διαδικασία να πουν, ότι αυτά τα δέντρα θα δοθούν στο δασαρχείο για να κάνει τη διανομή τους σε κατοίκους των Μαδεμοχωρίων.

Ούτε βέβαια ρώτησαν πως σχολιάζει το"μέλος" της ΜΚΟ τις κατάρες και τις απειλές του τύπου "εδώ θα γίνει ο τάφος σας", προς τους εργαζόμενους. Είναι "γεγονός" λοιπόν. 
Χθες είχαμε τον ενταφιασμό της ενημέρωσης του Ελληνικού λαού από το τρίτο κρατικό κανάλι, που υποτίθεται ότι ασχολείται σε βάθος με τα ζητήματα της Ελληνικής περιφέρειας. 

Ένα κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, του οποίου οι εργαζόμενοι τρέφονται από το υστέρημα του ελληνικού λαού και δυστυχώς δε δείχνουν κανένα σεβασμό απέναντι του. 
 Μια λέξη μόνο... 
ΝΤΡΟΠΗ!

 Πολίτες Αριστοτέλη.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/17/2012 07:54:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πολίτες Αριστοτέλη: " Είναι γεγονός! Αντιμεταλλευτική προπαγάνδα και επιλεκτική ενημέρωση πανε χέρι-χέρι στην ΕΤ-3 . ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες