ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Π.Α.Μ. : " Ναι. Στις 5 Νοεμβρίου, μπορούμε να εφαρμόσουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος. "

Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.
 Και πάλι οι πρόσφατες κινητοποιήσεις ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΠΑΜΕ, αριστεράς, με αφορμή την έλευση της Μέρκελ στην Αθήνα, κατέδειξαν μια απογοητευτική πραγματικότητα:

Ο Λαός κουράστηκε από τις παλινωδίες και τις επαναστατικές γυμναστικές των κοινωνικών και πολιτικών φορέων και δεν τους ακολουθεί πια. Έτσι, το στρατιωτικό καθεστώς που επέβαλλε ο Σαμαράς στο μητροπολιτικό κέντρο της Πρωτεύουσας, κρίθηκε μάλλον υπερβολικό. Και...
ίσως μόνο για να ικανοποιήσει το «μεγάλο αφεντικό», που κατέφθασε από το Βερολίνο με αέρα Ναπολέοντα.

Ακόμη παραπέρα, το συλλαλητήριο, για πρώτη φορά «φόρεσε» καπέλο, από τα κόμματα και τους αρχηγούς των που «έσκασαν» μύτη. Κάτι το οποίο δεν θα διανοούνταν μέχρι σήμερα και τουλάχιστον στο Σύνταγμα.

· Τι λείπει λοιπόν από τις «νέου» τύπου λαϊκές κινητοποιήσεις, που θυμίζουν πια εποχές πριν το 2009;
· Τι είναι αυτό που έκοψε το νήμα της φυσικής συνέχειας και κλιμάκωσης των περσινών κινητοποιήσεων;

Το Πατριωτικό Μέτωπο, από την πρώτη στιγμή της συγκρότησής του σε Κίνημα, μίλησε για την ανάγκη συνολικής ανατροπής του ψευτοδημοκρατικού δικομματικού συστήματος και επιστροφής της χώρας στις ιστορικές της ρίζες: Στην πραγματική, Άμεση Δημοκρατία.

Τα ψευτομπαλώματα, οι ψευτοαλλαγές, οι ψευτοαναθεωρήσεις, οι ψευτοπαρεμβάσεις, η ψευτοαριστερά, η ψευτολαϊκοδεξιά, ο ψευτοσυνδικαλισμός και όλα τα –ψευτό, αποδείχθηκαν ότι από τη μια πλευρά οδηγούν την ελληνική κοινωνία στην απόγνωση και στην ηττοπάθεια, ενώ από την άλλη, ροκανίζουν χρόνο για τους κλέφτες και απατεώνες, οι οποίοι συνεχίζουν να κατακλέβουν τη χώρα.

· Αυτό λοιπόν που από την πρώτη στιγμή ξεκαθαρίσαμε, έρχεται και επανέρχεται ως ζητούμενο. Και μάλιστα, κάθε φορά που διαπιστώνουμε τον φασισμό του αστυνομικού κράτους που μας έχουν επιβάλλει ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ, τοκογλύφοι, νεοταξίτες, παράλληλα με τη σήψη του συνόλου των πολιτικών και κοινωνικών συστημικών δυνάμεων της Πατρίδας μας.

· Αυτό που αργά η γρήγορα πρέπει να καταλάβει ο ίδιος ο Λαός, είναι αυτό που του προτείνει το Πατριωτικό Μέτωπο:
ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΕΡΑΣΜΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΑΟ.

 Έτσι λοιπόν, στις 5 Νοεμβρίου, σας καλούμε να υπηρετήσουμε/εφαρμόσουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος.
Ούτε να φασκελώσουμε, ούτε να γδυθούμε, ούτε να κάνουμε «happenings και activism».

 Να διεκδικήσουμε δηλαδή το αυτονόητο: Την υπεράσπιση του δικαιώματός μας να ζούμε σαν αξιοπρεπείς πολίτες, σε μια ευνομούμενη πολιτεία.
Και αυτό γίνεται με έναν και μόνο τρόπο:

 ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟ, ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΑΟ: ΣΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

 · Εμπρός λοιπόν στις 5 Νοεμβρίου, να κάνουμε τη κρίση ευκαιρία.
· Εμπρός να υπερασπισθούμε το άρθρο 120 του Συντάγματος.
 Πατριωτικό Μέτωπο
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/10/2012 08:59:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Π.Α.Μ. : " Ναι. Στις 5 Νοεμβρίου, μπορούμε να εφαρμόσουμε το άρθρο 120 του Συντάγματος. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες