ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Κάλεσμα του Πατριωτικού Μετώπου: " Στους καταδρομείς, να περιφρουρήσουν την 5η Νοεμβρίου. Στους αντιεξουσιαστές, να μην συγκρουστούν με τα ΜΑΤ. "

Στο τελικό κάλεσμα μαζικής και ειρηνικής διαδήλωσης για τις 5 Νοεμβρίου, με στόχο την ολοκλήρωση της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης και την ψήφιση του Νέου Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας, καλεί τον ελληνικό Λαό, το Πατριωτικό Μέτωπο. 

Στη συγκέντρωση η οποία θα ξεκινήσει το απόγευμα στις 5 μ.μ., μπροστά στη Βουλή, το Πατριωτικό Μέτωπο, καλεί:...
· Τους έφεδρους καταδρομείς: 
Να αναλάβουν την περιφρούρηση της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης. 

· Τους αντιεξουσιαστές: 
Να μην εμπλακούν σε καμία σύγκρουση με τα ΜΑΤ, κατά τη διάρκεια της Λαϊκής Συντακτικής Εθνοσυνέλευσης και την ψήφιση του Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας. 

· Τους διαδηλωτές: 
Να μην φέρουν κανένα σύμβολο οργάνωσης ή πολιτικού φορέα, παρά μόνο την ελληνική σημαία.(Αυτονόητο είναι πως δεν θα υπάρχει κανένα σύμβολο, ούτε του Πατριωτικού Μετώπου). 

Να υπενθυμίσουμε πως: 
· Στις 5 Νοεμβρίου, συγκεντρωνόμαστε από όλα τα σημεία της χώρας στο Σύνταγμα, για να παραμείνουμε. 

· Να προχωρήσουμε σε Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση, στην τελική διατύπωση του Συντάγματος Άμεσης Δημοκρατίας και στην κατάθεσή του στον Πρόεδρο της Βουλής, για άμεση ψήφισή του. 

· Να απαιτήσουμε τη διάλυση της Βουλής και διενέργεια εκλογών με το νέο Σύνταγμα Άμεσης Δημοκρατίας. 

· Να προχωρήσουμε αμέσως μετά σε δημοψήφισμα, για το αν θα παραμείνει το ΔΝΤ και η ΤΡΟΙΚΑ στην Ελλάδα, τα μνημόνια κλπ. 

 Ξεκαθαρίζουμε για μια ακόμη φορά: 
Το Πατριωτικό Μέτωπο, δεν κατέβηκε στις εκλογές, ούτε διεκδικεί την ψήφο κανενός. 
Υπό αυτήν την έννοια, το κεντρικό σύνθημα που θα πρέπει να επικρατήσει στη Λαϊκή Συντακτική Εθνοσυνέλευση της 5ης Νοεμβρίου, θα είναι ένα και μοναδικό: 

ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ.
Όχι ψηφήστε με, όχι στηρίξτε με, όχι αριστερά, όχι δεξιά: 
ΠΕΡΑΣΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ. 
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. 

Πατριωτικό Μέτωπο
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 10/24/2012 06:37:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Κάλεσμα του Πατριωτικού Μετώπου: " Στους καταδρομείς, να περιφρουρήσουν την 5η Νοεμβρίου. Στους αντιεξουσιαστές, να μην συγκρουστούν με τα ΜΑΤ. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες