ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Νίκος Νικολόπουλος: "Ο συντονιστής είναι τζάμπα, η ομάδα του όμως κοστίζει 70.000 ευρώ! "

«Ο "εθνικός συντονιστής" για τα ναυπηγεία προσφέρει αμισθί τις υπηρεσίες του, η ομάδα της δικής του επιλογής όμως, θα πάρει 70.000 ευρώ συν το ΦΠΑ. Η απόφαση μάλιστα δεν υπογράφεται από κάποιο Υπουργείο, αλλά από το Δ.Σ. του ΟΛΠ» καταγγέλλει ο Βουλευτής και συντονιστής του Κινήματος Αναγέννησης (ΚΙΝ.Α.) Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος έφερε το θέμα στη Βουλή.

Ο Νίκος Νικολόπουλος, λίγο μετά ...
την μεγάλη κινητοποίηση των εργαζομένων στα ναυπηγεία, οι οποίοι καλούνται από την εργοδότρια εταιρεία, να εργάζονται μία μέρα την εβδομάδα (!), ενώ και η Πολιτεία δεν τους έχει χορηγήσει ακόμα το βοήθημα για το οποίο δεσμεύτηκε, σημειώνει πως: «είναι εξοργιστικό, η κυβέρνηση να ανακοινώνει |συντονιστές» και «διαπραγματευτές» που ενώ τυπικά δεν επιβαρύνουν το ελληνικό δημόσιο, ουσιαστικά κοστίζουν πολύ ακριβά».

«Φαίνεται πως βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα πατέντα, η οποία όμως εξοργίζει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο λαός εξαθλιώνεται αλλά κάποιοι… σύμβουλοι εξακολουθούν να εισπράττουν πολύ καλά λεφτά για τις υπηρεσίες που θα προσφέρουν για λίγους μήνες» σχολιάζει ο Αχαιός πολιτικός, ο οποίος θέτει πολλά ερωτήματα για τον τρόπο επιλογής της συμβουλευτικής ομάδας του κ. «εθνικού συντονιστή» για την κάλυψη του κόστους από τον ΟΛΠ και όχι από κάποιο υπουργείο.

Πιο συγκεκριμένα, ζητάει αναλυτικά τα βιογραφικά και τις αμοιβές κάθε στελέχους της συμβουλευτικής ομάδας, την διαδικασία επιλογής της, καθώς και αν όλα αυτά είναι σε γνώση του Πρωθυπουργού και των αρμόδιων Υπουργών.

Τέλος, ζητάει να πληροφορηθεί τι απαντάει η κυβέρνηση στους εργαζόμενους των ναυπηγείων για τη συγκεκριμένη υπόθεση και τι προτίθεται να πράξει για την τήρηση των υπεσχημένων προς αυτούς, αλλά και τη διαφύλαξη των ναυπηγείων, ως μία παραγωγική μονάδα μείζονος εθνικής σημασίας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 10/11/2012 09:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Νίκος Νικολόπουλος: "Ο συντονιστής είναι τζάμπα, η ομάδα του όμως κοστίζει 70.000 ευρώ! ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες