ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Οι Anonymous ξεκίνησαν τις επιθέσεις ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ!

Οι χακτιβιστές Anonymous, όπως πληροφορήθηκε η συντακτική ομάδα του SecNews, έχει ξεκινήσει  τις επιθέσεις εναντίον ιστοσελίδων κυβερνητικών και όχι μόνο υπηρεσιών, ενόψει της  επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελας Μέρκελ.

Θυμίζουμε ότι  νωρίτερα οι υποστηρικτές της χακτιβιστικής κολεκτίβας Anonymous έδωσαν στην δημοσιότητα λίστα με αριθμούς, στους οποίους μπορεί να συνδεθεί κάποιος μέσω...
dialup σύνδεσης στο Internet, γραμμές που είχαν δώσει και για τις ανάγκες επικοινωνίας ακτιβιστών στην Αίγυπτο και την Τυνησία.
Την πλήρη λίστα με τους αριθμούς, θα την βρείτε εδώ .

Η επιχείρηση #OpSolidarityGreece είναι αυτή την στιγμή σε εξέλιξη και ήδη διαπιστώσαμε ότι η ιστοσελίδα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας (presidency.gr) ήταν πριν από λίγο εκτός λειτουργίας πιθανόν λόγω κατανεμημένης επίθεσης άρνησης υπηρεσίας.
Αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα έχει επανέλθει σε λειτουργία και δεν εντοπίζουμε κάποια δυσλειτουργία της.
Δείτε το σχετικό Screenshot:


Σε μήνυμά που είχαν αναρτήσει στην επίσημη ιστοσελίδα τους, ανέφεραν ότι οι επιθέσεις θα ξεκινούσαν σήμερα στις 22.00 το βράδυ.
Δείτε το μήνυμα όπως αναμεταδόθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα των Ελλήνων υποστηρικτών των Anonymous, αλλά και το σχετικό βιντεομήνυμα που αναρτήθηκε στο Youtube από την παγκόσμια χακτιβιστική ομάδα:

Το SecNews με συνεχή ροή θα σας μεταδίδει τα χτυπήματα εναντίον ιστοχώρων που θα πραγματοποιούν οι Anonymous με ανανέωση στην παρούσα ανάρτηση. Έχει επιπλέον αποσαφηνιστεί ότι η “επιχείρηση” έχει οργανωθεί και εκτελεστεί από Anonymous του εξωτερικού, ενώ οι Έλληνες υποστηρικτές των Anonymous θα συμμετέχουν ενεργά με παρουσία και μετάδοση των γεγονότων, στις προγραμματισμένες πορείες για την επίσκεψη της Άγκελας Μέρκελ.

 Η μετάδοση των γεγονότων θα πραγματοποιηθεί μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης για οτιδήποτε συμβεί. Επιπλέον όπως αναφέρουν την ίδια στιγμή οι υποστηρικτές των Anonymous παγκοσμίως θα πραγματοποιούν επιχειρήσεις εναντίον ιστοσελίδων και στόχων που έχουν θέσει.
Μείνετε συντονισμένοι!

[Update 1 - 23:10 - 8/10/2012] Αυτή την στιγμή η ιστοσελίδα της Αστυνομίας (astynomia.gr) παρουσιάζει την παρακάτω εικόνα, πιθανόν λόγω κατανεμημένης επίθεσης άρνησης υπηρεσίας. Το μήνυμα που ανάρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι το παρακάτω: #TANGO #DOWN hellenicpolice.gr astynomia.gr #OpSolidarityGreece #GlobalRevolution
[Update 2 - 23:40 - 8/10/2012] Το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών (mfa.gr) είναι αυτή την στιγμή εκτός λειτουργίας από κατανεμημένη επίθεση άρνησης υπηρεσίας από τους Anonymous. Στο μήνυμά τους στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης αναφέρουν “#TANGO #DOWN www.mfa.gr/ Ministry of Foreign Affairs www.ydt.gr/ ministry of civilian protection and public order #OpGreeceSolidarity #GlobalRevolution”.

Δείτε το σχετικό Screenshot σχετικά με την εικόνα που εμφανίζει αυτή την στιγμή η επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου:

[Update 3 - 00:06 - 9/10/2012] Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν τις επιθέσεις των χακτιβιστών Anonymous σε Ελληνικές ιστοσελίδας.
Δείτε τι γράφει το αξιόπιστο Business Insider

[Update 4 - 00:12 - 9/10/2012] Εκτός λειτουργίας και η επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής κυβέρνησης government.gov.gr . Το μήνυμα που μεταδίδουν οι χακτιβιστές στο Twitter αναφέρει: “#TANGO #DOWN government.gov.gr/ #OpSolidarityGreece #GlobalRevolution”.

 Η εικόνα που εμφανίζει όποιος προσπαθεί να επισκεφθεί την ιστοσελίδα είναι η παρακάτω:


[Update 5 - 00:49 - 9/10/2012] Η ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά έχει στοχοποιηθεί με μαζική κατανεμημένη επίθεση DDoS που πραγματοποιούν οι Anonymous σε παγκόσμιο επίπεδο στα πλαίσια του #OpSolidarityGreece, από τις 22.00 ώρα Ελλάδος.

Η ιστοσελίδα αυτή την στιγμή παρουσιάζει δυσλειτουργίες και δυσκολίες πρόσβασης αλλά παραμένει σε λειτουργία. Επιπλέον προβλήματα αντιμετωπίζει και η προσωπική ιστοσελίδα του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, εμφανίζοντας αντιστοίχως περιοδικές δυσλειτουργίες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχει στην διάθεσή του το SecNews, οι επιθέσεις θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας αλλά και την ημέρα σε πολλαπλούς στόχους με συμμετοχή των Anonymous απ’όλο τον κόσμο για όσο διάστημα θα παραμείνει η Άνγκελας Μέρκελ στην Ελλάδα.

 secnews.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 10/09/2012 11:16:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Οι Anonymous ξεκίνησαν τις επιθέσεις ενόψει της επίσκεψης Μέρκελ!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες