ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Ανοιχτή επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος.

Μακαριώτατε,
Τις ημέρες αυτές, παρατηρούμε μια αναταραχή στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ορθοδοξίας και του Χριστιανισμού, εξ αιτίας ενός θεατρικού έργου, όπου ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, η Μητέρα Αυτού &  οι Απόστολοι Αυτού, βλασφημούνται βάναυσα με σεξουαλικά υπονοούμενα, και όχι μόνο.

Οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί είμαστε ανάστατοι. Το έργο αυτό υποστηρίζουν οι...
ψευτο -αριστεροί ψευτοκουλτουριάρηδες, και θολοκουλτουριάρηδες πολιτικοί, πράκτορες του διεθνούς Σιωνισμού, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, στο όνομα της ελευθερίας της τέχνης και της κουλτούρας. 

Εάν αυτό συνέβαινε σε Ισλαμική χώρα, οι Μουσουλμάνοι πιστοί, τους δημιουργούς και υποστηρικτές του θεατρικού αυτού έργου, θα τους είχαν αποκεφαλίσει. 
Στη βλασφημία αυτή μόνο η Χρυσή Αυγή έδωσε τη μάχη της, και χλευάζεται από τους άλλους πολιτικούς σχηματισμούς, σαν φασίστες. Αφήσατε μόνη τη Χρυσή Αυγή στον αγώνα της πίστεως, ενώ έπρεπε να είχατε ηγηθεί και πρωτοστατήσει!  Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έκαναν αυτό που έπρεπε να είχατε κάνει εσείς, μαζί με τους Μητροπολίτες, & Δεσποτάδες.

 Το να στηρίζεις την πίστη μας, και να υπερασπίζεσαι το Χριστό, για τους θολοκουλτουριάρηδες είναι φασισμός, και έλλειψη πνευματικότητος.!

 Εν όψει αυτής της δραματικής για την Ορθοδοξία καταστάσεως, με μεγάλη έκπληξη βλέπουμε την ηγεσία της Ορθοδοξίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, να απέχει από όποια εκδήλωση, και να σιωπά………
Η Ιερά Σύνοδος κοιμάται! 
Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κοιμάται. 
Ο Αρχιεπίσκοπος άφωνος ιχθύς. 
Ο Πρωθυπουργός ησυχάζει αδιαφορών!
Οι Μητροπολίτες στο κόσμο τους! 
 Η Βουλή κοιμάται. 
Παρακαλώ ησυχία!
 Όλοι κοιμούνται……. 

Μα τι σας έχει συμβεί; επιτέλους πια!
Μήπως οι Σιωνιστές Σας πότισαν με ναρκωτικά; 

Πρέπει να αντιδράσετε δυναμικά και μαχητικά, έχετε υποχρέωση να υπερασπιστείτε τη τιμή του Αρχηγού της Ορθοδοξίας &  Χριστιανικής πίστεως. 
Πρέπει να κατεβάσετε το λαό στις πλατείες, όπως έκανε ο Μακαριστός Χριστόδουλος. 

Επιτέλους πια, αποδείξτε ότι είσθε ο Αρχηγός της Εκκλησίας της Ελλάδος. 

Έλεος πια! 
Τόση αδιαφορία για Θρησκεία &  Πατρίδα! 
Αρκετά πια μας κοιμίσατε στηρίζοντας τους μασόνους Σιωνιστές πολιτικούς………. 

Εκτός εάν εσείς και οι Δεσποτάδες μας, είναι του ιδίου φυράματος……….. 

Μακαριώτατε, 
μας απογοητεύσατε με τη μέχρι σήμερον Πολιτική Σας , απραξία Σας, και αδιαφορία Σας, στο δράμα του Λαού μας. 

Ασπαζόμενος την δεξιάν Υμών, 
Επί τούτοις διατελώ, 
Μετά Σεβασμού 
Αντώνης Γρυπαίος Διεθνολόγος.

Προς
Μακαριώτατον Αρχιεπίσκοπον Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΝ
Αθήνα

Θέμα: Βλασφημία για το Χριστό:
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 10/15/2012 10:21:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ανοιχτή επιστολή στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών & Πάσης Ελλάδος. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες