ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Στην Αυστραλία τα παιδιά θα διδάσκονται ότι τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια δεν είναι ο «κανόνας»!

H πολιτική ορθότητα στο απόγειό της; 
Ή μία επιτυχημένη εκστρατεία του αριστερού λόμπι και του λόμπι των ομοφυλόφιλων; 

Οι μαθητές των σχολείων της Αυστραλίας αναμένεται να διδαχθούν ότι η ετεροφυλοφιλία δεν αποτελεί...
τον «κανόνα», σύμφωνα με ότι προβλέπει νέο πιλοτικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με την ονομασία “Proud Schools” («Περήφανα Σχολεία»).

Μετά τον σεξισμό οι υπέρμαχοι της άνευ όρων και ορίων πολιτικής ορθότητας εφηύραν τον «ετεροσεξισμό».
Ο «ετεροσεξισμός» είναι ένα από τα «φαινόμενα» που το πρόγραμμα Proud Schools επιθυμεί να αντιμετωπίσει μαζί με τα φαινόμενα ομοφοβίας και τρανσφοβίας (σ.σ. pentapostagma.gr αν είναι δυνατόν!)..

Σύμφωνα με πρακτικά της επιτροπής λειτουργίας του συγκεκριμένου προγράμματος από τις 22 Μαρτίου του 2011, το πρόγραμμα θα εστιάσει στην αναστροφή της κυριαρχίας του «ετεροσεξισμού»...

Το πρόγραμμα ορίζει τον «ετεροσεξισμό» ως την πρακτική της τοποθέτησης της «ετεροφυλοφιλίας ως κανονιστική πρακτική για τις ανθρώπινες σχέσεις.
«Περιλαμβάνει την άγνοια, τη διάκριση και τη περιθωριοποίηση των μη-ετεροφυλόφυλων ανθρώπων, των σχέσεων τους και των ενδιαφερόντων τους. Ο ετεροσεξισμός δίνει αφορμή για τα φαινόμενα πρόκλησης ομοφοβίας» .

Η επιτροπή πρότεινε στους δασκάλους να παρακολουθούν τα παιδιά καθώς παίζουν στην αυλή του σχολείου ώστε να διακρίνεται και να καταπολεμάται η «ετεροσεξιστική» γλώσσα μεταξύ των παιδιών σε ώρες εκτός σχολικών μαθημάτων!

Το υπουργείο παιδείας έχει χρηματοδοτήσει το πρόγραμμα με 250.000 δολάρια, το οποίο ήδη λειτουργεί σε 12 δημόσια σχολεία...

Βέβαια, όλα αυτά δεν είναι απλώς πολιτική ορθότητα, και πολιτισμικός καθωσπρεπισμός. Εδώ στο pentapostagma.gr, πιστεύουμε ότι είναι μία ολοφάνερη προώθηση της ομοφυλοφιλίας, και του εμποτισμού των μικρών παιδιών με αμφιβολίες για το ποιά είναι η πραγματική φύση των προσωπικών σχέσεων των ανθρώπων..

Το πρόγραμμα Proud Schools προτείνει τη χρήση ειδικών μαθημάτων Προσωπικής Ανάπτυξης, Υγείας και Φυσικής Εκπαίδευσης από την ηλικία των 12 ετών ώστε να ενσωματωθεί η μάθηση σχετικά με την έλξη των ατόμων ίδιου φύλου και τη σεξουαλική διαφορετικότητα (!).

 pentapostagma.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/26/2012 08:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Στην Αυστραλία τα παιδιά θα διδάσκονται ότι τα ετεροφυλόφιλα ζευγάρια δεν είναι ο «κανόνας»! "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες