ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:2 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Συναντήσεις του Σ. Καλογιάννη με φορείς του νομού.

Συναντήσεις με εκπρόσωπους φορέων και συλλόγων είχε το Σάββατο (29/09), ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης. Ειδικότερα, συναντήθηκε:

- Με το Προεδρείο του Νομαρχιακού Τμήματος Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, με τα μέλη του οποίου συζήτησε την...
τρέχουσα πολιτική κατάσταση και ειδικότερα τα μέτρα που πρόκειται να ανακοινωθούν προκειμένου στη χώρα να εισρεύσουν τα 31 δις ευρώ εντός του Οκτωβρίου. Ο Σταύρος Καλογιάννης ανέφερε ότι πρωταρχικός στόχος είναι η μείωση του ρυθμού της ύφεσης, στην οποία βρίσκεται η χώρα μετά το 2009 και ότι τους προσεχείς μήνες θα υπάρξει ενίσχυση της ρευστότητας στην αγορά. Στην κατεύθυνση αυτή κινείται, με σκληρή δουλειά, το Υπουργείο Ανάπτυξης και Υποδομών.

-Με εκπροσώπους κατοίκων του Περάματος, της Αμφιθέας και του Μάτσικα, οι οποίοι έθεσαν και πάλι το θέμα του Ρυθμιστικού Σχεδίου Ιωαννίνων. Ο Σταύρος Καλογιάννης τους ενημέρωσε για τις συναντήσεις που είχε με τον αρμόδιο αναπληρωτή Υπουργό κ. Καλαφάτη και τη Γενική Γραμματέα του Υπουργείου Περιβάλλοντος (ΠΕΚΑ) κα Ευαγγελίδη, στους οποίους επανέλαβε ότι το Ρυθμιστικό Σχέδιο Ιωαννίνων βρίσκεται από καιρό σε πολύ ώριμο στάδιο και ζήτησε να κινηθούν αμέσως οι διαδικασίες θεσμοθέτησής του.

-Με εκπροσώπους του ΔΣ και εργαζομένων στον Φορέα Διαχείρισης της λίμνης Παμβώτιδας, οι οποίοι του εξέφρασαν τη διαφωνία τους στον σχεδιασμό του Υπουργείο Περιβάλλοντος να καταργήσει το Φορέα και να ενσωματώσει τις υπηρεσίες του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας. Οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι η κατάργηση του Φορέα που λειτουργεί σήμερα αυτόνομα και η δημιουργία μιας ακόμη υπηρεσίας στο πλαίσιο της Διοίκησης, υποβαθμίζει το ρόλο του Φορέα.

Ο Σταύρος Καλογιάννης δήλωσε ότι κατά την άποψή του οι Φορείς των προστατευόμενων περιοχών πρέπει να ενωθούν ανά Περιφέρεια, πρόταση η οποία περιλαμβάνεται και στο «Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού της Περιφέρειας Ηπείρου, με γνώμονα την αειφορία», που έχει συντάξει ο ίδιος και έχει εκδώσει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παράλληλα, τους ενημέρωσε ότι και ο Οργανισμός Ρυθμιστικού Σχεδίου Ιωαννίνων, που ο ίδιος είχε ιδρύσει ως Υφυπουργός ΠΕΧΩΔΕ το 2009, μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην διαχείριση της Παμβώτιδας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 10/02/2012 09:02:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συναντήσεις του Σ. Καλογιάννη με φορείς του νομού. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες