ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Αδούλωτη Κερύνεια: " Με αφορμή τη σύλληψη των τριών αστυνομικών στην " ουδέτερη ζώνη" . "

Η αυθαίρετη και παράνομη σύλληψη τριών αστυνομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας παραμονή της επετείου της ίδρυσης της Κυπριακής Δημοκρατίας, αποτελεί μια σοβαρή εξέλιξη, πρόκληση.

Αποτελεί ακόμη μια ενέργεια υπόσκαψης και αμφισβήτησης της κυριαρχίας της Κυπριακής Δημοκρατίας η οποία εντάσσεται στον πάγιο στόχο της Τουρκίας για διάλυση της... Κυπριακής Δημοκρατίας.  Το συμβάν , ας ...
υπενθυμίσει όλους μας οτι πάνω στην κατεχόμενη γή μας φωλιάζει αδίστακτος κατακτητής ο οποίος δεν ήλθε εδώ για να σαλιαρίζει μαζί μας , όπως εμείς κάμνουμε μαζί του. Εντός των πυλών έχουμε τον βάρβαρο Αττίλα ο οποίος συνεπής προς την ιστορία του συνεχίζει την προέλασή του.

Το συμβάν ας μας ξυπνίσει απο το λήθαργο που μας έριξαν οι ξένες και ντόπιες σειρήνες υποταγής , καθώς και τα ξένα και ντόπια συμφέροντα ,ώστε να αντιμετωπίσουμε την σκληρή πραγματικότητα που έχουμε απέναντί μας. Για να μην χαθούμε ολοι, Κυπριακή Δημοκρατία και στη συνέχεια Κυπριακός Ελληνισμός, θυσία στο «Μινώταυρο» Αττίλα, θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Θα πρέπει να σταματήσουν τα σαλιαρίσματα μαζί του και να μπούμε στο «λαβύρινθο» που οι Ηγέτες μας δημιούργησαν ως απότοκο της λανθασμένης πολιτικής προσέγγισης τους τα τελευταία 38 χρόνια με στόχο να βολευθεί η κατοχή με λύση ΔΔΟ και να γίνουμε ο σύγχρονος Θησέας που χρειάζεται η σύγχρονη Κύπρος για να σκοτώσουμε το θηρίο και να σωθούμε.

Είναι Ιστορικά επιβεβαιωμένο οτι μπορούμε και έχουμε τη δυνατότητα και τα μέσα να το πετύχουμε, κόντρα στα δεδομένα και τα ισοζύγια δυνάμεων τα οποία είναι μεταβλητά και μπορούν με στοχευμένες στρατηγικές να διαμορφωθούν ευνοϊκά για την υπόθεσή μας. Φτάνει να το αποφασίσουμε,να αποβάλουμε την ηττοπάθεια και το μαρασμό που επέφεραν η ξενόφερτη πολιτική του συμβιβασμού με την κατοχή και να αναλάβουμε την τύχη μας στα χέρια μας.

Πρώτη και βασική ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να είναι , είτε η λειτουργία του σχετικού Κανονισμού που αφορά τα οδοφράγματα να τεθεί σε σωστή βάση οπότε είμαστε βέβαιοι οτι η κατοχή θα απαγορεύσει τη διέλευση απο αυτά , είτε το κλείσιμο των οδοφραγμάτων για να μπορούμε να γνωρίζουμε ανα πάσα στιγμή πού είναι περιορισμένος ο εχθρός μας για να μπορέσουμε να προγραμματίσουμε την άμυνα , αλλά και την επιθετική μας διάταξη, πολιτική, οικονομική, διπλωματική και στρατιωτική.

Ο τόπος έχει ανάγκη απο Ηγεσία η οποία να μπορεί να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Οι Δημοκρατικές διαδικασίες, μας προσφέρουν τη διέξοδο και οι επερχόμενες Προεδρικές εκλογές την ευκαιρία. Επιβάλλεται ο Λαός που συνειδητοποιεί αυτήν την ανάγκη και τη δυνατότητα, να αποβάλει τα Κομματικά του σύνδρομα και αναστολές και να απομονώσει και απορρίψει υποψηφιότητες οι οποίες είτε ανοικτά είτε συγκεκαλυμμένα πρεσβεύουν η Κυπριακή Δημοκρατία να παραμείνει αιχμάλωτη της μέχρι τώρα πορείας προς Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία μέσω των οδοφραγμάτων, όπως είναι αυτές του Σταύρου Μαλά και Νίκου Αναστασιάδη αντίστοιχα. .

Υπάρχει αυτή την φορά υποψηφιότητα η οποία προσφέρει την ευκαιρία απεξάρτησης απο τις πολιτικές, τα λάθη και τις καταστροφικές υποχωρήσεις του παρελθόντως, μακριά απο τη διχοτομική ρατσιστική λύση ΔΔΟ και στη βάση των νέων δεδομένων και προοπτικών να διαχειρισθούμε το Κυπριακό σε καθαρά αντικατοχική βάση, με προγραμματική επιδίωξη την απελευθέρωση και την αποκατάσταση των Ανθρωπίνων και άλλων Δικαιωμάτων ολόκληρου του Λαού, ανεξάρτητα απο φυλή και θρησκεία ως ισοτίμων πολιτών ενός Δημοκρατικού Κράτους και οχι Κοινοτήτων.
Αυτήν την επιλογή εκφράζει και ενσαρκώνει η υποψηφιότητα Γιώργου Λιλλήκα.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/05/2012 11:57:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αδούλωτη Κερύνεια: " Με αφορμή τη σύλληψη των τριών αστυνομικών στην " ουδέτερη ζώνη" . ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες