ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Το ψήφισμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Γερμανίας.

Διαβάστε παρακάτω (μεταφρασμένο και στο πρωτότυπο) το κείμενο ψηφίσματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων που θυροκολλήθηκε στην γερμανική πρεσβεία και έχει αποσταλεί στην γερμανική γλώσσα στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων και στην ηλεκτρονική διεύθυνση όλων των κοινοβουλευτικών κομμάτων του ομοσπονδιακού κοινοβουλίου της Γερμανίας.

ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΛΑΟ.
Συγκεντρωνόμαστε έξω από τη γερμανική πρεσβεία, ανήμερα της..
επίσκεψης της καγκελαρίου Μέρκελ που συμπίπτει με τη μαύρη επέτειο βομβαρδισμού της Αθήνας το 1944 από τη Λουτβάφε και τρεις μέρες πριν την επέτειο της 12ης Οκτωβρίου 1944, ημέρα αποχώρησης των κατοχικών δυνάμεων του Γ’ Ράϊχ από την Αθήνα, με σκοπό όχι την ένταση ή την αντιπαλότητα, αλλά για να απευθυνθούμε με αυτό το ψήφισμά μας στο γερμανικό λαό.

Οι πολίτες της Γερμανίας τελούν υπό την επήρεια των παραπλανητικών μηνυμάτων που τους μεταδίδουν για την Ελλάδα και τους Έλληνες η κυβέρνηση των κκ. Μέρκελ, Ρέσλερ, Σόϊμπλε, καθώς και ορισμένα ΜΜΕ που έχουν βρει ως βάση έκφρασης του λαϊκισμού τους και των προφανών σκοπιμοτήτων τις οποίες υπηρετούν, μία εντατική και σκόπιμη ανθελληνική προπαγάνδα.

Ανθελληνική προπαγάνδα αποτελεί ο μύθος των δήθεν τεμπέληδων Ελλήνων, οι οποίοι απολαμβάνουν τα χρήματα για τα οποία εργάζονται σκληρά άλλοι λαοί και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο, τους αξίζει να υποφέρουν.

Έρευνα του ΟΟΣΑ για την περίοδο 2008-2010 αναφέρει ότι οι Έλληνες εργαζόμενοι δούλεψαν 2.121 ώρες κατά ετήσιο μέσο όρο, ενώ οι Γερμανοί 1.412, με τη διαφορά στην υψηλότερη παραγωγικότητα των Γερμανών να αποδίδεται στο βιομηχανικό χαρακτήρα της Οικονομίας τους και στο επίπεδο ειδίκευσής τους στην απασχόληση. Αλλά και η γερμανική εφημερίδα Die Zeit παραδέχθηκε σε δημοσίευμά της τον περασμένο Αύγουστο ότι ο μέσος Έλληνας εργάζεται 44 ώρες την εβδομάδα και δικαιούται 23 ημέρες άδεια τον χρόνο, όταν ο μέσος όρος εργασίας των Γερμανών είναι 41 ώρες, με 30 ημέρες ετήσια άδεια.

Από την άλλη πλευρά, οι Έλληνες πράγματι υποφέρουν. Από την αρχή της κρίσης έως σήμερα και πάντως πριν την επιβολή των νέων μέτρων, μισθοί και συντάξεις έχουν πέσει κατά 35%, ενώ με την αύξηση της φορολόγησης μαζί με τα λεγόμενα χαράτσια, η πραγματική μείωση του εισοδήματος φθάνει στο 50%. Η ύφεση κυμαίνεται κοντά στο 7%, η ελληνική αγορά και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν βάλει λουκέτο, η επίσημη ανεργία φτάνει στο 25% και των νέων ανθρώπων στο 50%, 3.500 οικογενειάρχες έχουν βάλει τέλος στη ζωή τους, ενώ υπολογίζεται ότι πάνω από 450.000 παιδιά υποσιτίζονται σε καθημερινή βάση.

Προπαγάνδα είναι επίσης ότι στηρίζοντας την Ελλάδα, η Γερμανία χάνει χρήματα. Εξάλλου πρόσφατα ο Χέλμουτ Σμιντ είπε ότι η Γερμανία δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ. Πάνω στον προβληματισμό τους για την διάρκεια και την έκταση της διεθνούς οικονομικής αστάθειας, υπάρχουν επενδυτές που βλέπουν τα γερμανικά ομόλογα ως καταφύγιο και έτσι, επιδιώκουν να τα αγοράσουν έστω και αν το επιτόκιο είναι μηδενικό ή αρνητικό.

Με άλλα λόγια, η Γερμανία, εκμεταλλευόμενη την κρίση, δανείζεται τσάμπα και στη συνέχεια δανείζει τους εταίρους της με επιτόκια τα οποία, ακόμη και αν ελέγχονται ως προς το ύψος τους, αποδίδουν υψηλά κέρδη. Μόνο από την κρίση που εξελίσσεται με αφορμή το ελληνικό πρόβλημα, η Γερμανία έχει κερδίσει μέχρι στιγμής περίπου 68 δισ. ευρώ. Να θυμίσουμε επίσης, ότι ανέκαθεν ένα διόλλου ευκαταφρόνητο αναλογικά μέρος της παραγωγής της γερμανικής βιομηχανίας, ειδικά στον τομέα της παραγωγής υψηλής τεχνολογίας, οπλικών συστημάτων και ειδών κατανάλωσης κατευθυνόταν στην Ελλάδα, ενώ εύφορο έδαφος για επικερδείς επενδύσεις είχε βρει εντός των ελληνικών συνόρων ένας μεγάλος αριθμός γερμανικών ομίλων.

Ταυτόχρονα, οι φορείς της ανθελληνικής προπαγάνδας δεν αναφέρουν το παραμικρό για το χρέος που έχει η Γερμανία απέναντι στην Ελλάδα ως προς το υπόλοιπο της οφειλής του καταναγκαστικού δανείου στο οποίο υποχρέωσε την χώρα μας η κατοχική διοίκηση στις 14 Μαρτίου 1942 προκειμένου να χρηματοδοτηθούν οι επιχειρήσεις του Ρόμελ στη Βόρεια Αφρική. Το υπόλοιπο του δανείου υπολογίζεται στα 54 δισ. ευρώ, συν τους νόμιμους τόκους από τη στιγμή που κατέστη υπερήμερο.

Μιλάμε για μία οφειλή απολύτως μετρήσιμη, πραγματική και απαιτητή, για την οποία η σημερινή Γερμανία, ως διεθνής νομική συνέχεια του τότε καθεστώτος, έχει την υποχρέωση να ανταποκριθεί. Κάτι, που έχει ήδη κάνει η Ιταλία. Θυμίζουμε επίσης ότι ανοικτή εκκρεμότητα έχει αφήσει η Γερμανία και ως προς τις συνολικές επανορθώσεις σχετικά με τις ζημίες που υπέστη η Ελλάδα κατά την διάρκεια της Κατοχής, οι οποίες υπολογίζονται στα 108 δισ. ευρώ, χωρίς τους τόκους.

Τέλος, προπαγάνδα είναι ότι η Ελλάδα αποτελεί διεφθαρμένη χώρα. Η αλήθεια είναι ότι διεφθαρμένο έχει υπάρξει ένα κομμάτι του πολιτικού συστήματος που έχει ασκήσει εκτελεστική εξουσία. Και συμμέτοχοι και συνέταιροι σε αυτή τη διαφθορά, έχουν υπάρξει κατά κύριο λόγο οι μεγάλοι ξένοι και εγχώριοι προμηθευτές του Ελληνικού Δημοσίου, οι οποίοι αλλοτρίωσαν ανθρώπους και συνειδήσεις με τα χρήματα που πρόσφεραν υπό τη μορφή δωροδοκίας προκειμένου να αναλαμβάνουν αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις εκτέλεσης έργων.

Ο ελληνικός λαός ζητά την κάθαρση. Θέλει τους ενόχους στη φυλακή. Είναι ντροπή για την κ. Μέρκελ και την κυβέρνησή της να προσφέρουν άσυλο στον τέως επικεφαλής της Siemens Hellas, φυγόδικο της Ελληνικής Δικαιοσύνης σήμερα, Μιχ. Χριστοφοράκο και να του επιτρέπουν να κρατά στη Γερμανία ως επτασφράγιστο μυστικό τη λίστα των ονομάτων των Ελλήνων πολιτικών και υπαλλήλων που δωροδοκήθηκαν. Εκτός και αν με αυτό τον τρόπο η κ. Μέρκελ κρατά όμηρους των διαθέσεών της τους επικεφαλής των δύο ελληνικών κομμάτων που κυβερνούν από το 1974 μέχρι σήμερα, αφού είναι δεδομένο ότι μέσα στη λίστα υπάρχουν επιφανή στελέχη τους.

Κλείνοντας, καλούμε ξανά το γερμανικό λαό να ξεφύγει από τον ιστό της προπαγάνδας και της παραπλάνησης, να κατανοήσει την αλήθεια, να διασθανθεί το δράμα που περνούν οι Έλληνες, όπως εξάλλου και οι άλλοι λαοί του ευρωπαϊκού νότου και να σταθεί αλληλέγγυος. Η Ευρώπη της συνένωσης και της φιλίας των λαών δεν στηρίζεται σε καμιά διαίρεση μεταξύ πατρικίων και πληβείων, δεν επιτρέπει να πλουτίζει ο ένας πάνω στην πλάτη του άλλου, ούτε και χτίζεται με τους πρέσβεις των δογμάτων ενός νέου επεκτατισμού και επικυριαρχίας ή με τους νεοφιλελεύθερους εκφραστές των συμφερόντων των τραπεζιτών και του παρασιτικού κεφαλαίου.

Ο Κόνραντ Αντενάουερ, στο πλαίσιο της αντίληψής του για μία Ευρώπη που ήταν «όνειρο ολίγων, αλλά ελπίδα για τους πολλούς», είχε υποστηρίξει ότι «η Ευρώπη είναι δυνατή μόνο αν αναμορφωθεί ως κοινότητα των λαών, μέσα στην οποία καθένας τους θα προσφέρει την αναντικατάστατη συνεισφορά του στην ευρωπαϊκή οικονομία, την κουλτούρα, τη δυτική σκέψη, τη λογοτεχνία και τη δημιουργικότητα».

Γι’ αυτό το λόγο, εν αντιθέσει με την κ. Μέρκελ σήμερα, επιφανείς ηγέτες όπως οι Βίλυ Μπραντ, Χέλμουτ Σμιντ, Χέλμουτ Κολ στήριξαν την Ευρωπαϊκή Ελλάδα ακόμη και σε στιγμές που οι αντικειμενικές προϋποθέσεις δεν το δικαιολογούσαν απολύτως, αντιλαμβανόμενοι την ιστορική προσφορά και την γεωπολιτική σημασία της χώρας μας για ολόκληρη την ήπειρό μας και το δυτικό κόσμο.

Ευχόμαστε ο γερμανικός λαός να εμπνευστεί μέσα από τις σκέψεις, τα λόγια και τις πράξεις τέτοιων ηγετών.

VOTUM DER UNABHAENGIGEN GRIECHEN AN DAS DEUTSCHE VOLK

Wir haben uns heute vor der deutschen Botschaft versammelt am Tag des Besuchs der Bundeskanzlerin Merkel und drei Tage vor dem Jahrestag des 12. Oktobers 1944, den Tag der Bombardierung Athens von der deutschen Luftwaffe und des Abzugs der Besatzung des dritten Reiches aus Athen. Zweck unserer Versammlung sind nicht Spannungen, Gegnerschaften oder Feindbilder zu erzeugen sondern mit unserem Votum moechten wir uns an das deutsche Volk richten um zu informieren.

Die Buerger Deutschlands werden von irrefuehrenden Meldungen ueber Griechenland und den Griechen von der Bundesregierung insbesonders von der Bundeskanzlerin Merkel und den Ministern Roesler, Schaeuble und manchen Medien verleitet. Manche Massenmedien haben im Rahmen ihres Zwecks, den sie dienen, eine regelhafte und bezweckte antigriechische Propaganda.

Es ist zu erkennen, dass Basis der antigriechischen Propaganda der Mythos ueber den angeblichen faulen Griechen ist, die das Geld der hartarbeitenden Voelker geniessen und deshalb ist es Ihnen recht wenn sie leiden muessen.

Nach einer Studie des OECD fuer die Jahre 2008-2010 wird berichtet, dass die Griechen im Durchschnitt 2.121 Stunden im Jahr gearbeitet haben. Andererseits wird erwaehnt, dass die Deutschen im Durchschnitt 1.412 Stunden im Jahr gearbeitet haben. Zugleich wird erwaehnt, dass die Deutschen aufgrund ihrer Wirtschaftsform ihrer Oekonomie eine hoehere Produktivitaet erzielen. Die Wochenzeitung “Die Zeit” hat im vergangenen August in einer Artikelausgabe zugegeben, dass die Menschen in Griechenland im Durchschnitt 44 Stunden pro Woche gearbeitet haben, und dafuer 23 Urlaubstage im Jahr dafuer bekommen im Gegensatz zu den in Deutschland Arbeittaetigen die 41 Stunden gearbeitet haben mit 30 Tagen Urlaub jaehrlich.

Andererseits leiden die Griechen tatsaechlich. Von Anfang der Krise bis heute und vor den neuen Massnahmen, die sehr bald getroffen werden, sind die Loehne, Gehaelter und Renten mindestens 35% gesunken. Zugleich kommen die verschiedensten Steuererhoehungen die die wirklichen Einbussen der Menschen in 50% steigern. Das “Wachstum” liegt bei fast minus 7%. Der griechische Binnenmarkt ist zusammengebrochen und die klein- und mittelstaendische Unternehmer verzweifeln und melden Konkurs an. Die “offizielle” Arbeitslosigkeit liegt bei 25% und die Arbeitslosigkeit der jungen Menschen ueber 50%. Aufgrund der wirtschaftlichen Situation haben 3.500 Menschen bis heute in ihrem Leben ein Ende gesetzt. Zugleich wird geschaetzt dass 450.000 Kinder unter- oder schlecht ernaehrt werden.

Auch wird propagiert, dass Deutschland Geld verliert, wenn sie Griechenland stuetzt. Die Antwort dazu hat bereits Altbundeskanzler Helmut Schmidt gegeben.Deutschland hat die Krise in Griechenland keinen Euro gekostet. Ganz im Gegenteil! Aufgrund der Skepsis, die Dauer und des Umfangs der internationalen Wirtschaftsturbulenzen, haben viele Investoren und Anleger die deutschen Staatsanleihen und Pfandbriefe als sichere Alternative “gefunden”. Obwohl die Ertraege der Anleger “nullbereiche” oder gar “minusbereiche” erreichen, werden Gelder nach Deutschland “transferiert”. Dies ermoeglicht Deutschland an Summen zu “kommen” und diese an EU-Partner “weiterzuvermitteln”. Die Krise in Griechenland hat fuer Deutschland bereits 68 Mrd. € Gewinn erbracht. Auch moechten wir erinnern, dass in Griechenland die deutsche Industrie lukrative Geschaefte gemacht hat besonders die deutsche Ruestungsindustrie hat in Griechenland sehr hohe Gewinne erzielen koennen.

Zugleich wird von den antigriechischen Stimmungsmacher nichts ueber die Restschulden die Bundesrepublick Deutschland gegenueber Griechenland erwaehnt. Ueber die Restschulden handelt es sich um Zwangsdarlehen, die Griechenland am 14. Maerz 1942 durch die Besatzungsverwaltung an Nazi Deutschland entrichtet hat. Dieses Geld wurde von den Nazis fuer ihren Nordafrikakrieg benutzt. Das noch nicht bezahlte Darlehen wird ohne Zinsen auf 54 Mrd.€ geschaetzt. Die Verpflichtung (Forderung) der Schulden ist real und genaustens zu beziffern und wird von das heutige Deutschland gefordert und Deutschland muss sich dieser Verantwortung stellen. Erwaehnenswert ist, dass Italien sich bereits dieser(Ihrer) Verantwortung gestellt hat. Zugleich erinnern wir, dass waehrend der Besatzungzeit “Wiedergutmachungen” und Entschaedingengen in Hoehe von 108 Mrd € noch offen sind.

Zuletzt stellen wir uns Ihrer Propaganda das Griechenland ein korruptes Land sei. Die Wahrheit ist das Korrupt ein Teil des politischen Systems gewesen war. Bei dieser Korruption haben grosse heimische aber auch internationale Lieferanten des griechischen Staates die Menschen manipuliert in Form der Bestaechlichkeit um ihre Auftraege in Kolonialform zu bekommen. Das griechische Volk moechte die Katharsis. Es moechte die Verantwortlichen Rechenschaft stellen. Es ist beschaement fuer Frau Merkel und der deutschen Regierung den frueheren Siemensmanager und Verantwortlichen fuer den Bereich Suedosteuropa Michalis Christoforakos “Asyl” zu gewaehren und so den griechischen Behoerden und Gerichten nicht seine “geheime Liste” die unter anderem die “Werke” und die Namen der griechischen Politiker und Staatsbeamten zu erfahren. Zugleich wird vermutet, dass Frau Merkel diese “Politiker” der zwei Parteien, die seit 1974 bis heute an der Macht sind, jederzeit an der Hand hat.

Zuletzt bitten wir das deutsche Volk, sich nicht von der Propaganda und der Manipulation beirren zu lassen. Wir appellieren an das deutsche Volk auch diese Wahrheiten zu beruecksichtigen und sich in das Drama der Griechen zu versetzen und wie andere Voelker des Suedens Europas Solidaritaet zu zeigen. Europa, der Verbindung und der Freundschaft der Voelker, kann sich nicht auf die Differenzierung zwischen Reichen und Armen stuetzen. Es darf nicht einer auf Kosten des Anderen reich werden. Europa kann nicht das Fundament neoliberalen Interessen der Banken und Maerkte sein. Auch kann es nicht Interessen und Dogmen der Machtausuebung sein.

Nach Auffassung von Konrad Adenauer war Europa “ein Traum von Wenigen und Hoffung von Vielen “. Konrad Adenauer hatte richtig erkannt dass, Europa kann nur stark sein als ein Bund der Voelker, der eine nicht ersetzbare Wirtschaft, Kultur, westliche Weltanschauung, Literatur und Schoepfung bietet. Aus diesem Grund haben im Gegensatz von Frau Merkel heute, die grossen Staatsmaenner wie Willy Brandt, Helmut Schmidt und Helmut Kohl immer das europaeische Griechenland gestuetzt auch wenn es Momente gab wo nicht immer objektive Voraussetzungen herrschten. Sie haben immer die historische und geopolitische Bedeutung unseres Landes in Betracht gezogen.

Wir hoffen, dass das deutsche Volk sich von den Ideen, die Worte und die Taten von solchen grossen Staatsmaennern inspiriert wird.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 10/11/2012 11:23:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το ψήφισμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Γερμανίας. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες