ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

ΠΑΜ: " Δυστυχώς, δικαιωθήκαμε (αλλά και προλάβαμε) το περίεργο παιχνίδι με την «αγορά του χρέους». "

Όταν στις 27 Σεπτεμβρίου, το Πατριωτικό Μέτωπο, εξέδωσε ανακοίνωση "για περίεργα παιχνίδια με την αγορά του ελληνικού χρέους" από ελληνοαμερικανούς, οι αντιδράσεις ήταν οι συνηθισμένες, από τα κέντρα που αντιμάχονται το Κίνημά μας.

Ακόμη και Μέλη και Φίλοι του Κινήματος, επηρεασμένοι από το μέγεθος της "αγοράς" (600 δις είναι αυτά βλέπετε!), ζήτησαν από...
το Πολιτικό Συμβούλιο του Πατριωτικού Μετώπου και τον Πρόεδρό του, "να. επανεξετάσουν την κάθετα αρνητική τοποθέτησή μας", απέναντι  σε αυτό το ζήτημα.

 Δυστυχώς, από ότι δείχνουν τα πράγματα, από τη μία πλευρά δικαιωθήκαμε και από την άλλη, όλα επίσης δείχνουν, πως προλάβαμε μια υπόθεση, που κρύβει από πίσω της κάτι «μεγάλο». 

Για σήμερα, ας αρκεστούμε σε μια σειρά από πραγματικά περιστατικά, τα οποία αρχίζουν να φωτίζουν την ιστορία αυτή.

1. Ο γενικός πρόξενος της Ελλάδας στο Τορόντο του Καναδά, Δημήτρης Αζεμόπουλος, μιλώντας στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΜΠΕ), δήλωσε ότι ποτέ δεν επικυρώθηκε καταθετήριο από το Γενικό Προξενείο του Τορόντο εξουσιοδότηση στα στελέχη της «ομάδας», «Μη Κερδοσκοπικό Ίδρυμα END - End National Debt», που οι Σώρρας και Παπαδάκης ισχυρίζονται ότι έχουν ιδρύσει για την εξαγορά, με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους, του ελληνικού χρέους. Δεν υπάρχει παρά μόνον ένα γνήσιο της υπογραφής, το οποίο ο επαρχιακός γραμματέας του Οντάριο είχε επικυρώσει το γνήσιο της υπογραφής του δικηγόρου ο οποίος συνέταξε το έγγραφο, ο οποίος και φέρει την απόλυτη ευθύνη για την αλήθεια του περιεχομένου τού εν λόγω εγγράφου. 

2. Την ίδια στιγμή, ο Ελληνοαμερικανός μεγιστάνας Τζον Κατσιματίδης, δηλώνει στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι πρόκειται για απάτη. 

3. Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ από την πλευρά τους, φαίνεται πως τα έχουν «μπουρδουκλώσει». (Σύνηθες φαινόμενο μετά την προσθήκη του περίφημου Homeland Security, στον μακρύ κατάλογο των πολυπλόκαμων αυτών υπηρεσιών της υπερδύναμης).
 Έτσι λοιπόν το FBI, σύμφωνα με εκτιμήσεις δημοσιογραφικών κύκλων πέραν του Ατλαντικού, φαίνεται να εμπλέκεται στην υπόθεση και να διεξάγει έρευνα. Από την πλευρά του το Ομοσπονδιακό Υπουργείο Οικονομικών, προειδοποιεί για «απατεώνες οι οποίοι διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων». 

4. Η Bank of Montreal από την δική της επίσης πλευρά, δηλώνει πλήρη άγνοια για τις «καταθέσεις των 600 δις» και οι ανάλογες αρνητικές αντιδράσεις τελικά στο φαινόμενο «πληρώνουμε το ελληνικό χρέος», από «φορείς» που φαίνεται να εμπλέκονται στην όλη υπόθεση, πάνε και έρχονται. 

Όπως και να έχει η κατάσταση, η «έγκαιρη προειδοποίηση» του Πατριωτικού Μετώπου, «έπιασε τόπο» και το μήνυμα το οποίο στάλθηκε πέραν του Ατλαντικού, παραμένει: 
«Εσείς μπορεί να είστε (ελληνο)Αμερικανοί, εμείς όμως, δεν είμαστε (πια), Αμερικανάκια». 

Πατριωτικό Μέτωπο
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 10/05/2012 08:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "ΠΑΜ: " Δυστυχώς, δικαιωθήκαμε (αλλά και προλάβαμε) το περίεργο παιχνίδι με την «αγορά του χρέους». ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες