ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Β. Αργύρης: " Η σιωπή των αμνών που θέλει να επιβάλλει ο κ.Καχριμάνης δεν θα περάσει. "

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» Βαγγέλης Αργύρης , με την έναρξη της χθεσινής  συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, κατήγγειλε την πλήρη διάλυση στην οποία οδηγούνται τα συλλογικά όργανα του θεσμού, με αποκλειστική ευθύνη του Περιφερειάρχη.

Ο κ.Αργύρης , κάνοντας λόγο για απόλυτη απαξίωση του συμβουλίου, επεσήμανε...
  ότι το όργανο συγκαλείται σπανίως και στην Ημερήσια Διάταξή του δεν περιλαμβάνονται τα μεγάλα θέματα που απασχολούν την Ηπειρωτική κοινωνία.

Παράλληλα έθεσε θέμα για τον τρόπο λειτουργίας των επιτροπών και ειδικότερα της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία κλήθηκε σήμερα να εγκρίνει σε 40 λεπτά 82 θέματα , χρόνος που δεν επαρκούσε ούτε καν για την ανάγνωση των τίτλων τους και σίγουρα συνιστά παγκόσμιο ρεκόρ. «Αλήθεια τι ήθελε να κρύψει;» αναρωτήθηκε ο κ.Αργύρης , σημειώνοντας ότι δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται το φαινόμενο στο οποίο προειδοποίησε ότι η παράταξη «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» δεν πρόκειται να μείνει θεατής.

Ο κ. Αργύρης κάλεσε τον κ.Περιφερειάρχη να δώσει εξηγήσεις για την τακτική αυτή και ξεκαθάρισε ότι η παράταξη «Ήπειρος Τόπος να Ζεις» θα αντιδράσει με κάθε πρόσφορο μέσο στην προϊούσα φθορά απαξίωσης που οδηγεί ο κ.Περιφερειάρχης το θεσμό της αιρετής Περιφέρειας.
Η σιωπή των αμνών που θέλει να επιβάλλει ο κ.Καχριμάνης δεν θα περάσει, κατέληξε ο επικεφαλής της παράταξης.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/25/2012 11:52:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Β. Αργύρης: " Η σιωπή των αμνών που θέλει να επιβάλλει ο κ.Καχριμάνης δεν θα περάσει. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες