ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Παρέμβαση του Πάνου Καμμένου για τη λίστα του ΣΔΟΕ.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας  στην Ολομέλεια της Βουλής και αναφερόμενος στην λίστα του ΣΔΟΕ η οποία είχε διαρρεύσει και στην οποία αναγράφονταν ονόματα πολιτικών προσώπων δήλωσε τα εξής:

 "Κύριε Πρόεδρε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ζήτησα το λόγο διότι σε αυτή εδώ την Αίθουσα, στο ναό της Δημοκρατίας, πρέπει να ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Πριν από λίγο επισκέφτηκα τον Ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ, τον...
κ. Στυλιανό Στασινόπουλο, κατόπιν της εξωδίκου, της οποίας είχα καταθέσει χθες και την οποία πήγα στον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Οικονομικών, στον Υφυπουργό, τον κ. Μαυραγάνη και στον κ. Στασινόπουλο, σχετικά με την ύπαρξη ή μη λίστας του ΣΔΟΕ η οποία αναφέρει τα τριάντα έξι πολιτικά πρόσωπα, μεταξύ αυτών κι εμού. Και προσκόμισα τους τίτλους του υποθηκοφυλακείου που αναφερόταν στη δήθεν καταγγελία, ότι δεν έχω κανένα ακίνητο στο όνομά μου.

 Ο κ. Στασινόπουλος, ο Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ, προς τιμήν του μου απάντησε, σε αντίθεση με τον Υφυπουργό, τον κ. Μαυραγάνη, ο οποίος πρέπει να μάθει να λειτουργεί όχι ως ανιψιός τραπεζίτη, αλλά ως Υπουργός της Ελληνικής Κυβέρνησης, ότι δεν υφίσταται λίστα του ΣΔΟΕ και ότι είναι ψέματα και στημένη ιστορία.

Ο κ. Μαυραγάνης χθες, στις 8 η ώρα έστειλε επιστολή, με την οποία έλεγε «δεν μπορώ να σας δώσω κανένα στοιχείο, διότι διεξάγεται έρευνα από την Εισαγγελία».
Και ο Προϊστάμενος του ΣΔΟΕ, ο υφιστάμενός του, έντιμα και καθαρά και αντιλαμβανόμενος τι έλεγα στο εξώδικο, απαντάει, με αριθμό πρωτοκόλλου 44, προς εμένα τα εξής:
 «Σε απάντηση της από 01/10/2012 εξώδικης δήλωσης – διαμαρτυρίας και πρόσκλησης, σας γνωρίζουμε ότι σε σχέση με όσα αναφέρονται από εσάς στην ανωτέρω εξώδικη δήλωσή σας, ουδεμία λίστα στην οποία αναγράφεται το όνομά σας, υπάρχει στην υπηρεσία μας.»

Το καταθέτω για τα Πρακτικά της Βουλής. Εδώ, λοιπόν, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, προκύπτει πλέον ένα σοβαρό θέμα. Το σοβαρό θέμα έχει να κάνει με το γεγονός ότι κάποιοι πήραν στα χέρια τους από τη γαλλική κυβέρνηση τη λίστα των 1.991 ατόμων, Ελλήνων πολιτών που έβγαλαν χρήματα στην Ελβετία παράνομα, αδήλωτα, προκειμένου να εξαγοράσουν την πτωχευμένη Ελλάδα όταν την οδηγούσαν στην πτώχευση κατόπιν των δικών τους ενεργειών.

Το stick αυτό ο συνέταιρος της κυβέρνησης ο κ. Βενιζέλος, αντί να το χρησιμοποιήσει μέσω του ελεγκτικού μηχανισμού, δηλαδή του ΣΔΟΕ, το πήρε στο σπίτι του και μόνο όταν αποκαλύφθηκε το που εβρίσκετο η λίστα, το πήγε σαν παιδάκι που έχει κλέψει την μαρμελάδα στο μέγαρο Μαξίμου και το παρέδωσε στον Πρωθυπουργό και ο Πρωθυπουργός στο διοικητή του ΣΔΟΕ και ο διοικητής του ΣΔΟΕ στον εισαγγελέα των Οικονομικών, τον κ. Πεπόνη.

Και εδώ προκύπτει και το άλλο ερώτημα: Πώς ο τέως διοικητής του ΣΔΟΕ ο κ. Διώτης, ενώ είχε στα χέρια του υλικό που χρησιμοποίησε η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, της Γαλλίας, της Γερμανίας και βρήκαν τους απατεώνες που έβγαζαν παράνομα λεφτά έξω και αδήλωτα και τους έπιασαν, κατ’ εντολή του κ. Βενιζέλου, του πολιτικού του προϊστάμενου, το απέκρυψε και δεν ενήργησε; Και ρωτώ την κυβέρνηση: Τον καλύπτετε ή όχι;

Σας λέω και το επόμενο.
Κάποια ονόματα που βγήκαν σε αντιπερισπασμό κατ’ εντολή του κ. Βενιζέλου, φοβούμαι ότι ο κ. Διώτης τα έστειλε σε υπηρεσίες ενώ είχαν μπει στο αρχείο στις 9/5, την επομένη των πρώτων εκλογών. Από εδώ, λοιπόν, αρχίζει η έρευνα και όσοι δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα σας λέμε ξεκάθαρα, θα μας έχετε απέναντι σας. Σταματήστε να καλύπτετε τους απατεώνες και τους κλέφτες.

Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο. Θα ενωθούμε οι υπόλοιποι Έλληνες για να βάλουμε στην άκρη εκείνους που συντηρούν το σύστημα της συγκυβέρνησης και τους τραπεζίτες και τους πιστωτές της χώρας που οδηγούν τον ελληνικό λαό στην εξαθλίωση.

Ευχαριστώ πολύ".
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 10/05/2012 01:07:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Παρέμβαση του Πάνου Καμμένου για τη λίστα του ΣΔΟΕ. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες