ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Τρύφωνας

Κοιμηθείτε κι άλλο ζώα... μας κλέβουνε από παντού !

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης.
Μα τι "μουρόχαβλοι" άνθρωποι έχουμε γίνει... Μα τι ζώα . Καναπέ, φραπεδάκι, φρέντο και "άγιος ο Θεός".  Έχω χάσει πάσα ιδέα για όλα αυτά που συμβαίνουν και δεν αντιδρά κανείς. Μας κλέβουν από παντού και λέμε και ευχαριστώ.

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω. 
Από τις αυξήσεις στα καύσιμα , που πήγε το πετρέλαιο κίνησης 1,60; 
Από το θέρμανσης που...
θα πάει 1,5 ευρώ; 
Από τα τρόφιμα και ειδη πρώτης ανάγκης που έχουν πάρει 80% αύξηση τον τελευταίο χρόνο;
Από την κατάργηση των φοροαπαλλαγών;
Από τα τεκμήρια; 
Από τις παλαβές εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία; 
Από τα χαράτσια των σπιτιών που έφιαξε ο καθένας με "αίμα" ;
Από που;

Και σα να μη φτάνουν όλα αυτά (και άλλα τόσα), έχουμε και το κλέψιμο στα τιμολόγια των Δημόσιων και ιδιωτικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών.
Μα είναι να τα βλέπεις και να " βγαίνεις από τα ρούχα σου" .

Πάμε για αρχή: 

Εδώ μπορείτε να δείτε πόσο κορόιδα μας έχουν ήδη πιάσει και μας τα παίρνουν μέσω των τιμολογίων των ιδιωτικών εταιρειών.

Στην αρχή, λοιπόν, έπεσε η προπαγάνδα και η πλύση εγκεφάλου για την κινητή τηλεφωνία, τα οφέλη της, τον εκσυγχρονισμό και άλλες καταναλωτικές αηδίες.
Εμείς, από την άλλη,  ως υπερκαταναλωτές που  είμαστε,  τα εφαρμόσαμε σε τέτοιο βαθμό ώστε κάθε οικογένεια να έχει  3-4 κινητά είτε σύνδεσης είτε κάρτας.

Έπειτα, λοιπόν, βάζουν το "Τέλος συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας"  και το  Ελληνικό Δημόσιο "τσεπώνει" κάμποσα εκατομμύρια  ευρώ από εκεί.
Σαν μη φτάνει αυτό,  πρόσφατα βρήκαν άλλο κόλπο για κλέψιμο... (σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλα κουραφέξαλα) .

ΒΑΖΟΥΝ τέλος επανασύνδεσης για κάθε συνδρομητή που θα του γίνει φραγή πάνω από τέσσερις φορές ...
ΔΕΙΤΕ...  Τέλος επανασύνδεσης ! 

Για κάτι που γίνεται αυτόματα με την πληρωμή του λογαριασμού. Για κάτι που δεν κινείται κανείς για να το κάνει. Για κάτι που είναι καθαρά κλέψιμο!
Ποιός όμως να το προσέξει αυτό; Αστεία πράγματα... και μηδαμινό ποσό έ; 4 ευρώ για επανασύνδεση!

Και τώρα ας πάμε σε άλλο mega κόλπο!

Τι έχουμε εδώ; 
Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς, 
Εθνικό Δίκτυο Διανομής 
και Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας ! 

Μα τι λέτε ρε κλέφτες; Ρε γομάρια και ντενεκέδες ...  

Τι είναι αυτά τα καραγκιοζιλίκια;
Ποιές υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και κολοκύθια;
Αυτό είναι καθαρά κλέψιμο!
Σε έναν οικιακό λογαριασμό που το έναντι του ρεύματος  είναι 282 ευρώ εσείς βάζετε άλλα 226 νταβατζιλίκι;

Ποιός από εσάς μπορεί να βγεί και να δώσει πειστικές εξηγήσεις για το τι είναι αυτά τα χρήματα; 
Ποιός μπορεί να πει κάτι εκτός του : " ή το πληρώνεις ή στο κόβω;"


Είστε κλέφτες... 

Μα το χειρότερο δεν είναι πως είστε εσείς κλέφτες. 

Το χειρότερο είναι πως είμαστε  εμείς ζώα.
Κοιμηθείτε ακόμη ζώα... μας κλέβουνε από παντού !

 

 Τρύφωνας Τιπούρτης.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τρύφωνας στις 10/11/2012 03:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

2 σχόλια for "Κοιμηθείτε κι άλλο ζώα... μας κλέβουνε από παντού !"

 1. Ανώνυμος

  Συμφωνώ απολυτά με όσα λες ,,ζω όμως σε επαρχία ,,θέλω να ενταχτώ κάπου για να είμαι ποιο ενεργός,, αλλά δεν σου κρύβω πως φοβάμαι κιόλας μήπως άπλα αλλάξω κοπάδι ,,αυτό που κάνω είναι το ότι με το να είμαι άνεργος τώρα και δυο χρονιά ,,δεν μπορώ και δεν πληρώνω τίποτα άλλο ,,έχεις εσύ να προτείνεις κάτι ; αν ναι είμαι στη διάθεση σας

 2. Φίλε ανώνυμε γειά σου.
  Πολλά.

  Πολλά έχω να προτείνω... και κάθε μέρα τα γράφουμε και τα λέμε από΄δω μέσα.
  Βλέπεις όμως δεν είμαι πολιτικός....

  Περισσότερο δράση χρειάζεται. Υπάρχουν και κάποιοι που τα λένε και φωνάζουν συνεχώς και ίσως κάποια στιγμή θα πρέπει να δοκιμάσουμε αν πηγαίνοντας κάπου αλλού, αλλάζουμε κοπάδι ή όχι.

  Αν δε δοκιμάσουμε δεν μπορούμε να ξέρουμε. .......

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες