ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Σ. Καλογιάννης: " Το ενδιαφέρον μας για το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων παραμένει αμέριστο. "

Σχετικά με δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου για τις διεθνείς τακτικές λεωφορειακές γραμμές που συνδέουν την Ελλάδα με χώρες που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Σταύρος Καλογιάννης δήλωσε τα εξής:

Με το...
Ν. 4070/2012 «Ρυθμίσεις Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών, Μεταφορών, Δημοσίων Έργων και άλλες διατάξεις», το τότε Υπουργείο Μεταφορών θέσπισε, μεταξύ άλλων, σειρά κριτηρίων για την εξυγίανση των διεθνών μεταφορών, μεταξύ της Ελλάδος και των χωρών που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αλβανία, Ρωσία, Τουρκία, Γεωργία κ.α.), για την ισότητα και αμοιβαιότητα μεταξύ των αλλοδαπών και ελληνικών μεταφορικών επιχειρήσεων και για άλλα σχετικά θέματα.

Για την εφαρμογή του νόμου και για τον καθορισμό των όρων και διαδικασιών που απαιτούνται ώστε να διασφαλισθούν οι συνθήκες ομαλής μετάβασης στο νέο πλαίσιο λειτουργίας των διεθνών αδειών των λεωφορειακών γραμμών, προβλέπεται η έκδοση Υπουργικής Απόφασης του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχέδιο της οποίας ετέθη σε ανοικτή διαβούλευση μέχρι την 01.10.2012.

Από τη διαβούλευση προέκυψε πλήθος χρήσιμων συμπερασμάτων που θα έπρεπε να ληφθούν υπόψη. Για την αποφυγή αποσπασματικών λύσεων, προωθήθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Χατζηδάκη νομοθετική ρύθμιση και Υπουργική Απόφαση με τις οποίες διατηρούνται οι υφιστάμενες διεθνείς τακτικές λεωφορειακές γραμμές έως την 30.06.2013. Τονίζεται ότι με τη νομοθετική ρύθμιση αποφεύγονται άμεσες οικονομικές επιπτώσεις στο μεταφορικό έργο.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι χωρίς τη ρύθμιση:
 • η πλειονότητα των διεθνών τακτικών γραμμών θα καταργούνταν: Ρωσία 80%, Αλβανία 73%, Τουρκία και Ουκρανία 50%.

• το 40% του συνόλου των εταιριών που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο των διεθνών μεταφορών θα έπαυε να λειτουργεί!

Με την προτεινόμενη τροπολογία δίνεται χρονικό περιθώριο για τη ρύθμιση των θεμάτων των διεθνών γραμμών, λαμβάνοντας υπόψη και τις διμερείς συμφωνίες της Ελλάδος με τις γειτονικές χώρες.

 Είναι αυτονόητο, στο πλαίσιο αυτό, ότι και τα συμφέροντα του ΚΤΕΛ Ιωαννίνων θα διασφαλιστούν, καθώς και η απόλυτη νομιμότητα στο διεθνές μεταφορικό έργο στη χώρα μας. Το ενδιαφέρον μας για το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων παραμένει αμέριστο, όπως καλά γνωρίζει η διοίκησή του.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/15/2012 09:16:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σ. Καλογιάννης: " Το ενδιαφέρον μας για το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων παραμένει αμέριστο. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες