ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Τέρενς Κουίκ: " Το Υπουργείο δεν βοηθάει τις λαϊκές, και ας είναι πλέον λαϊκές σκουπιδιών. "

Την απαράδεκτη κωλυσιεργία της Ελληνικής Πολιτείας αλλά και το πλήθος γραφειοκρατικών προβλημάτων που προκύπτουν από τη μη εφαρμογή της Νομοθεσίας που αναφέρεται στη Μεταφορά Εποπτείας των Οργανισμών Λαϊκών Αγορών Αθηνών-Πειραιά και Θεσσαλονίκης στις Περιφέρειες Αττικής και Θεσσαλονίκης από το Υπουργείο Ανάπτυξης, επισημαίνει με Ερώτησή του προς...
τον αρμόδιο Υπουργό Ανάπτυξης ο Κοινοβουλευτικός  Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.

Σύμφωνα με τον Τέρενς Κουίκ, η μη εφαρμογή του Νόμου, συνιστά ένα ακόμα πρόβλημα, το οποίο δυστυχώς προστίθεται στη «βαθιά μνημονιακή κρίση που έχει σακατέψει τους πάγκους των Λαϊκών Αγορών και σε πολλές των περιπτώσεων έχει εκμηδενίσει την αξιοπρέπεια της Ελληνίδας και του Έλληνα, πολύ περισσότερο των συνταξιούχων, που ψάχνουν στα σκουπίδια και τα πεταμένα καφάσια των Λαϊκών, αν υπάρχει κάτι για να φάνε».

 ΤΕΡΕΝΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ:
ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΩΣΤΗ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ

ΘΕΜΑ :
ΛΑΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ

Κύριε Υπουργέ,
 Η λειτουργία των Λαϊκών Αγορών στις γειτονιές της Ελλάδας, είναι συνυφασμένη με την οικονομικότερη τροφοδοσία της ελληνικής οικογένειας σε βρώσιμα αγαθά, την εισοδηματική - επαγγελματική ενίσχυση των αγροτών/παραγωγών, αλλά και την δραστηριοποίηση των μικροεπαγγελματιών - εμπόρων.

Φυσικά, όλα αυτά, σε επίπεδα μηδενικά πλέον, δεδομένου ότι η βαθειά μνημονιακή κρίση, έχει σακατέψει και τους πάγκους των Λαϊκών Αγορών και σε πολλές των περιπτώσεων έχει εκμηδενίσει την αξιοπρέπεια της Ελληνίδας και του Έλληνα, πολύ περισσότερο των συνταξιούχων, που ψάχνουν στα σκουπίδια και τα πεταμένα καφάσια των Λαϊκών, αν υπάρχει κάτι για να φάνε. Και το ξέρετε, ότι δεν λαϊκίζω. Στο Google μπορείτε να βρήτε και φωτογραφίες και βίντεο.

Και τώρα, μέσα σε αυτό το εφιαλτικό περιβάλλον, προκύπτει κι άλλο πρόβλημα, λειτουργικό πρόβλημα, σχετικά με τα των Λαϊκών Αγορών και των Οργανισμών Λαϊκών Αγορών Αττικής και Θεσσαλονίκης.

 Η μη εφαρμογή της Νομοθεσίας και συγκεκριμένα των Νόμων 3852|2010 και 4071|11-04-2012 άρθρο 8 που αναφέρονται στην Μεταφορά Εποπτείας των Οργανισμών Λαϊκών Αγορών Αθηνών – Πειραιά και Θεσσαλονίκης στις Περιφέρειες Αττικής και Θεσσαλονίκης από το Υπουργείο Ανάπτυξης που ανήκουν σήμερα έχει δημιουργήσει πλήθος γραφειοκρατικών προβλημάτων που εμποδίζουν την λειτουργία τους και δημιουργεί τεράστια προβλήματα ως προς την επιτέλεση των σκοπών και των έργων τους.

Κύριε Υπουργέ,
 σας ερωτώ
Για ποιο λόγο δεν εφαρμόζεται ο Νόμος 3852|2010 και ο 4071|2012 που μεταφέρουν την εποπτεία και την αρμοδιότητα των Οργανισμών Λαϊκών Αγορών Αττικής και Θεσσαλονίκης στις αντίστοιχες Μητροπολιτικές Περιφέρειες;

Ο ερωτών βουλευτής 
Τέρενς - Νικόλαος Κουίκ
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 10/26/2012 04:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τέρενς Κουίκ: " Το Υπουργείο δεν βοηθάει τις λαϊκές, και ας είναι πλέον λαϊκές σκουπιδιών. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες