ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

ΓΕΕΘΑ : " Όποιος τολμήσει να '' κατέβει'' σε νησί μας θα τον ...Πνίξουμε ! "

Άμεση αντίδραση κατέγραψε ο Διοικητής της νέας Διακλαδικής διοίκησης επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ στους προβλεπόμενους χρόνους ότι ήταν η αντίδραση των δυνάμεων της νήσου Χίου ! 

Η επιχείρηση "ΕΝΤΕΜΠΕ της ΧΙΟΥ" κατέληξε σε πλήρη αποτυχία όχι μόνο γιατί δεν αιφνιδιάστηκαν οι Μονάδες του νησιού απο την'' εισβολή ''των Δυνάμεων της Ταχείας Αντίδρασης του ΓΕΕΘΑ που έπαιξαν τον ρόλο των'' εισβολέων'' αλλά πέρασαν και στην...
αντεπίθεση ! 

Αφού καθήλωσαν τον εχθρό εντός τους αεροδρομίου χρησιμοποιώντας τεθωρακισμένα ελαφρά οχήματα που από ότι (φαίνονται είναι απόρρητα και καλά κρυμμένα)τα οποία εμφανίστηκαν απο το πουθενά προχώρησαν σε επάνδρωση των φυλακίων και των αντιαεροπορικών αλλά και αντιαβακικών πολυβολείων από καταδρομείς σε καίριες θέσεις ... 

Ο Ταξίαρχος του νησιού διέταξε γενικό συναγερμό και έστειλε όλες τις μονάδες στις προβλεπόμενες θέσεις ! 
 Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε οτι στη σκέψη ήταν ακόμη και η μερική επιστράτευση ! ώς την επόμενη αντίδραση στους εισβολείς ! 

Επιτελείς του ΓΕΕΘΑ που παρακολουθούσαν την άσκηση σε πραγματικό χρόνο με εικόνα απο το υπερσύγχρονο κέντρο επιχειρήσεων δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους και μάλιστα ακούστηκε η φράση από τα ψηλά κλιμάκια του ΓΕΕΘΑ με απόλυτη βεβαιότητα 
 "Οποίος τολμήσει να ''κατέβει'' σε νησί μας θα τον πνίξουμε ". 

 ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
 ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΑΜΥΝΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 10/04/2012 11:24:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "ΓΕΕΘΑ : " Όποιος τολμήσει να '' κατέβει'' σε νησί μας θα τον ...Πνίξουμε ! ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες