ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Χ. Βούζας: " Πρέπει η Δημοτική Αρχή Ρογκότη να συνειδητοποιήσει ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από τις «καρέκλες». "

Τις τελευταίες ημέρες οι 60 περίπου εργαζόμενοι που έχουν προσληφθεί στο Δήμο Ζίτσας μέσω του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας, με καθημερινές κινητοποιήσεις τους, εκφράζουν τη διαμαρτυρία τους για το ότι δεν έχουν πληρωθεί ούτε ένα ευρώ, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών έχουν ήδη συμπληρώσει δύο μήνες εργασίας.

Η «Συμμαχία Πολιτών» του Δήμου Ζίτσας ουδέποτε...
υποστήριξε ότι τέτοιου είδους εργασιακές σχέσεις και εποχικά – επιδοτούμενα προγράμματα αποτελούν λύση στον εφιάλτη της ανεργίας που αντιμετωπίζουν χιλιάδες οικογένειες στη χώρα μας και πάρα πολλές στο Δήμο μας.

Αυτό όμως δε δίνει το δικαίωμα σε κανέναν να βάζει στο περιθώριο, να αδιαφορεί και να κλείνει τα αυτιά του στα προβλήματα των εργαζομένων, που προσφέρουν αγόγγυστα - και δωρεάν - τις υπηρεσίες τους καθημερινά και αδυνατούν πλέον ακόμη και να καλύψουν το κόστος της μετακίνησής τους, προς τις υπηρεσίες του Δήμου Ζίτσας για να εργαστούν.

Απέναντι σε αυτό το μείζον πρόβλημα, που προσλαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις, η Δημοτική Αρχή του Δήμου Ζίτσας, παρακολουθεί με απάθεια και αδιαφορία τα τεκταινόμενα, χωρίς να έχει προβεί σε καμία κίνηση προς το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ για την επίλυση του προβλήματος.

 Ο Δήμαρχος Δ. Ρογκότης, οι Αντιδήμαρχοι και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής σφυρίζουν αδιάφορα, περνώντας μπροστά από τους απλήρωτους εργαζόμενους, καλυπτόμενοι πίσω από το ότι την ευθύνη υλοποίησης του προγράμματος δεν την έχει ο Δήμος Ζίτσας, αλλά η ΓΣΕΕ.

Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να αντιληφθεί ότι δεν έχει να κάνει με αριθμούς αλλά με ανθρώπους, δεν έχει να κάνει με κάποιους περαστικούς από το Δήμο, αλλά με συμπολίτες και συνδημότες μας που έχουν απόλυτη ανάγκη εργασίας και φυσικά, την πληρωμή τους.

Επιτέλους, η Δημοτική Αρχή να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες όπως:
α)Άμεση μετάβαση στην Αθήνα με αντιπροσωπεία της Δημοτικής Αρχής των εργαζομένων και του Εργατικού Κέντρου

β)συνάντηση με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ

 γ)συνάντηση με τον αρμόδιο υφυπουργό εργασίας

δ)συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου εργασίας αρμόδιο για την υλοποίηση του προγράμματος ώστε να κινητοποιηθεί ο μηχανισμός και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι για τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Η «Συμμαχία Πολιτών» εκφράζει την αμέριστη στήριξή της στους εργαζόμενους του προγράμματος και απευθύνει έκκληση για την εξόφλησή τους προς την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εργασίας και το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.

Πρέπει η Δημοτική Αρχή Ρογκότη, έστω και τώρα, να συνειδητοποιήσει ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από τις «καρέκλες».

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 10/04/2012 08:50:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Χ. Βούζας: " Πρέπει η Δημοτική Αρχή Ρογκότη να συνειδητοποιήσει ότι τα προβλήματα δεν λύνονται από τις «καρέκλες». ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες