ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:1 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Η Κυρά των Μαρασίων για πάντα στα σύνορα με τους Τούρκους , δίπλα στη Γαλανόλευκη.

Το μνημείο της "Κυράς των Μαρασίων" Βασιλικής Λαμπίδου - Φωτακάκη, αποκαλύφθηκε επίσημα το Σαββάτο από τον πρώην Υπουργό Άμυνας Φράγκο Φραγκούλη και τέως Α/ΓΕΣ, ο οποίος είχε τιμήσει εν ζωή την κυρα - Βασιλική, που ύψωνε εκεί στην εσχατιά των συνόρων του Έβρου, αδιάλειπτα την Ελληνική Σημαία  μέχρι πέρυσι που κοιμήθηκε πέρυσι σε ηλικία 107 ετών! 

 Έτσι από σήμερα, η μορφή της είναι πάλι εκεί, δίπλα στον ιστό της πατρίδας! Ακριβώς επάνω στα σύνορα με την Τουρκία, που ετοιμάζει νέες γέφυρες ζεύξης του...
Έβρου και νέα άρματα για να διαβεί το ελληνικό ποτάμι, χωρίς να ξέρει ότι εκεί, όπως και στη Ρω, όπως και αλλού, την περιμένουν οι Κυράδες της Ελλάδας, που "θα διώχνουν δέκα Τούρκους με τη ρόκα" όπως προφήτεψε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός! 

Το μνημείο, που έχει σκαλισμένη την Ελληνική Σημαία, φιλοτέχνησε ο Γιάννης Μπαρδής.

Την ίδια ώρα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και τις άλλες πόλεις, τα Τουρκοσήριαλ αρπάζουν μάνες και παιδιά, σε ένα σύγχρονο τηλεμάζωμα...
  Μάνες που θα ντρεπόταν αν τους κοιτούσε η ίσια, καθαρή και ατρόμητη ματιά των Κυράδων, ρωτώντας τες "γιατί;"... 

Από σήμερα λοιπόν, ας κλείσουν κι αυτές την τηλεόραση, ας πιάσουν την ιστορία, το χρέος, το ιερό καθήκον της διαπαιδαγώγησης των Ελληνόπουλων και ας σηκώσουν τη δική τους Σημαία, μέσα στη ζωή και το σπίτι τους. 

Ας γίνουν κι αυτές μικρές Κυράδες της Ελλάδας! 
Μεγαλώνοντας την οικογένειά τους με την λεβεντιά και την καρδιά μιας αληθινής Ελληνίδας! ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ.

  Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/01/2012 10:58:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Η Κυρά των Μαρασίων για πάντα στα σύνορα με τους Τούρκους , δίπλα στη Γαλανόλευκη. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες