ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:18 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας.

Μπερίσα: "Η διαδικασία της εθνικής επανένωσης των Αλβανών είναι μη αναστρέψιμη ." 

H διαδικασία της εθνικής επανένωσης των Αλβανών είναι μη αναστρέψιμη δήλωσε ο Μπερίσα κατά το προχθεσινό υπουργικό συμβούλιο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του Αλβανού πρωθυπουργού, Σαλί Μπερίσα, αυτό επιβάλλεται να γίνει προς τιμή των αλβανών πεσόντων που θυσιάστηκαν για τον σκοπό...
αυτό.

«Να ενωθούμε ο ένας με τον άλλον, να ενωθούμε με την Ευρώπη», δήλωσε ο Μπερίσα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την φιλοξενία που του έγινε κατά την επίσκεψή του στο Κοσσυφοπέδιο και πρόσθεσε ότι πρέπει να κάνουν «τα πάντα ούτως ώστε η Αλβανία και το Κόσοβο να είναι μαζί στην Ευρώπη».

«Το όνειρό τους περιμένει να γίνει πραγματικότητα και πρέπει να κάνουμε τα πάντα ούτως ώστε οι Αλβανοί να αισθάνονται καλά και να μην νιώθουν πουθενά ορφανοί και αποκομμένοι από τον εθνικό κορμό, καθώς αποτελούν την εθνοτική συνεχεία, αποτελούν γεωγραφική και εθνοτική πλειοψηφία.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό το γεγονός ότι η ενέργεια επανένωσης του έθνους πρέπει να επικεντρωθεί στις μεγάλες αξίες του, γι’ αυτό το σύνθημα είναι να ενωθούμε μεταξύ μας, να ενωθούμε με την Ευρώπη και ελπίζω ότι με αυτό το σύνθημα οι Αλβανοί όπου και αν βρίσκονται μπορούν να οικοδομήσουν το υπέροχο μέλλον που τους αξίζει», τόνισε ο Μπερίσα.

Και πρόσθεσε πως «είναι αλήθεια ότι βρίσκονται διεσπαρμένοι στα κράτη, αλλά αυτό δεν μπορεί να τους εμποδίσει να κάνουν τα πάντα για να βιώσουν την αίσθηση της εθνικής επανένωσης». «Δεν πρέπει να αισθάνονται μόνοι και εγκαταλελειμμένοι σε οποιοδήποτε μέρος κι αν ζουν", δήλωσε ο Πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας 
Οι δηλώσεις αυτές δια στόματος του Αλβανού πρωθυπουργού κάθε άλλο παρά αθώες μπορούν να χαρακτηριστούν αφού το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονη κινητικότητα από αλβανικής πλευράς, όπως το θέμα των "τσάμηδων" και των "περιουσιών" τους στην Ελλάδα που τέθηκε ξεκάθαρα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων από τον Αλβανό ΥΠΕΞ στην καρδιά της Αθήνας.

Στα Σκόπια η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι με τους αλβανοσκοπιανούς να θέλουν να πάρουν το πάνω χέρι -υπενθυμίζουμε πως οι Αλβανοί των Σκοπίων αποτελούν το 50% του πληθυσμού της χώρας- απειλώντας ταυτόχρονα με αποχώρηση από την κυβερνητική συμμαχία μάλιστα δεν είναι λίγοι εκείνοι που σκέφτονται ως λύση τον διαμελισμό των Σκοπίων και την προσχώρηση ενός σημαντικού τμήματός τους στην Αλβανία.

Την ίδια ώρα υπάρχουν έντονες πιέσεις από την διεθνή κοινότητα για διαμελισμό του Κοσσόβου, πράγμα το οποία θα φέρει πολλές αντιδράσεις από αλβανικής πλευράς κι όχι μόνο, καθώς μια τέτοια εξέλιξη θα άνοιγε τον "ασκό του Αιόλου" στα Βαλκάνια.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός της ενδυνάμωσης της αλβανικής κοινότητας στο Μαυροβούνιο κι αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στις πρόσφατες εκλογές όπου εκλέχθηκαν δυο Αλβανοί βουλευτές ενώ στο παρά πέντε έμεινε "απ' έξω" κι ένας τρίτος. Όλα αυτά προκαλούν προβληματισμό και έντονη ανησυχία αφού απ' ότι φαίνεται το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη...

ΑΥΤΟΝΟΜΗ.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 10/18/2012 03:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σε πλήρη εξέλιξη το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες