ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Απόψεις: " Μέγα Αίσχος: Φτωχέ ελληνικέ λαέ, φάε «ληγμένα» τρόφιμα… "

Γράφει ο Δ.Μ.
Θυμάστε τον πρώην υπουργό Υγείας Α. Λοβέρδο και όσα έλεγε για τους συνταξιούχους; «Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν κιόλας... Ζουν πολλά χρόνια μετά την συνταξιοδότηση τους…». 

Τώρα πήρε τη σκυτάλη η ΝΔ και με την σύμφωνη γνώμη των συγκυβερνώντων κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ, αποφάσισαν να εξοντώσουν τη πλειοψηφία του ελληνικού λαού, με τα νέα οικονομικά μέτρα εξαθλίωσης που του επιβάλλουν,συνιστώντας του, προκειμένου να μην...
πεθάνει από την πείνα, να τρώει «ληγμένα τρόφιμα» που θα μπορεί να αγοράζει σε φθηνές τιμές!

Η νοσηρότητα και η εγκληματική εφευρετικότητα των κυβερνώντων, δια του υφυπουργού Ανάπτυξης, Υποδομών και ταυτόχρονα Διευθυντού της ΝΔ, Θανάση Σκορδά, (Καλαματιανός κι' αυτός), προχώρησαν στο απίστευτο μέτρο «βοήθειας» των οικονομικά ασθενέστερων, αλλά σε βάρος της υγείας τους και της ζωής τους, που δεν έχει προηγούμενο.

Αυτά δεν έγιναν ούτε επί Κατοχής… 
Θαυμάστε τι σκαρφίστηκαν οι αθεόφοβοι προσκυνημένοι, για να «ανακουφίσουν» (;) τον πολύπαθο ελληνικό λαό:
 Σύμφωνα με τη νέα τροποποίηση της αγορανομικής νομοθεσίας, που επισήμως ανακοινώθηκε τη Δευτέρα 8-10-2012,θα επιτρέπεται η διάθεση τροφίμων περασμένης χρονολογίας και ελάχιστης διατηρησιμότητας, δηλαδή «ληγμένα», πλην όσων προσδιορίζονται από την κείμενη νομοθεσία ως «ευαλλοίωτα», με τον όρο ότι αυτά θα πωλούνται σαφώς διαχωρισμένα από τα άλλα τρόφιμα και σε πινακίδα που θα αναρτάται σε αυτά και θα αναγράφεται, με κεφαλαία γράμματα η φράση «ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑΣ», κοντολογίς, «σιγά τα λάχανα…».

 Στη πραγματικότητα είναι ένα μέτρο με το οποίο το Κράτος συνεχίζει αφενός τον προστατευτικό του ρόλο απέναντι στα καρτέλ των μεγάλων αλυσίδων τροφίμων,δηλαδή στο μεγάλο κεφάλαιο και αφετέρου δείχνει την περιφρόνηση και την εγκληματική του αδιαφορία απέναντι στις ανάγκες και στην υγεία του πολυ-δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού. 

Αυτό διαφάνηκε από την νέα αγορανομική διάταξη, δια μέσου της οποίας θα επιτρέπεται οι αλυσίδες των καταστημάτων τροφίμων να πωλούν τα «ληγμένα» τρόφιμα σε ειδικές τιμές, αντί να τα αποσύρουν και έτσι να ζημιώνουν...
Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την περαιτέρω άνοδο των τιμών των μη ληγμένων τροφίμων, διότι θα θεωρηθούν περιζήτητα και προνομιακά για όσους θα μπορούν να τα αγοράσουν. 

Ταυτόχρονα η φτωχολογιά και οι μικροσυνταξιούχοι θα τρώνε τα χαλασμένα,μη μπορώντας να πλησιάσουν τα άλλα, μια και οι μισθοί και οι συντάξεις πείνας που έρχονται με τα νέα μέτρα, δεν θα τους το επιτρέπουν.

 Αν συνυπολογίσουμε δε και την εξαθλίωση του συστήματος υγείας που υπάρχει, είναι βέβαιο, πως μετά από ένα ληγμένο γεύμα, θα ψιθυρίζουμε όλοι κάθε τρις και λίγο: 
Θεός συγχωρέστον τον καημένο… 

ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ;


Δ.Μ.
Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 10/11/2012 12:08:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " Μέγα Αίσχος: Φτωχέ ελληνικέ λαέ, φάε «ληγμένα» τρόφιμα… ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες