ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Τέρενς Κουίκ: " Τα σαϊνια που έχει ως συμβούλους το Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να μεγάλωσαν στην Ολλανδία που δεν έχει βουνά! "

Ο Βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Τέρενς Κουίκ, σχολιάζοντας τις τέσσερις Ζώνες επιδότησης του Πετρελαίου Θέρμανσης, έκανε την εξής δήλωση:

"Το Υπουργείο Οικονομικών χώρισε την Ελλάδα σε τέσσερις ζώνες επιδότησης του Πετρελαίου Θέρμανσης. Έχω την εντύπωση ότι τα σαΐνια των Συμβούλων του...
Υπουργείου, που σχεδίασαν αυτή τη λύση, πρέπει να μεγάλωσαν στην Ολλανδία, που δεν έχει βουνά! 

Είναι δυνατόν να βάζουν στην ίδια ζώνη τη Χώρα Σφακείων ή την Αγία Γαλήνη της Κρήτης, με τα Ανώγεια ή γενικώς τα χωριά του Ψηλορίτη ή των Λευκών Ορέων;
 Είναι δυνατόν να βάζουν στην ίδια ζώνη τη πόλη του Βόλου και τα ορεινά χωριά του Πηλίου ή την Μυτιλήνη με την Αγίασω; 

Έχουν συναίσθηση ότι οι υψομετρικές διαφορές είναι ζωτικής σημασίας για τους κατοίκους της Ελλάδας;

Προτείνω να σταλούν με μετάθεση όλοι αυτοί οι Σύμβουλοι σε χωριά των ορεινών όγκων της 3ης και 4ης ζώνης για ένα χρόνο και μόνο. 
Θα τους είναι πολύ χρήσιμη εμπειρία. 

Όσο για τους Υπουργούς που αποδέχονται χωρίς σκέψη, τέτοιες γελοίες προτάσεις που εξοργίζουν τους πολίτες, δεν έχω σχόλιο. 
Είναι προφανές ότι και αυτοί δεν επικοινωνούν με τη πραγματικότητα. 
Υ.Γ. Δεν λυπάμαι για την οξύτητα ή το ειρωνικό της δήλωσής μου. Και πάλι μετριοπαθής είμαι για τέτοιες αποφάσεις".
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 10/11/2012 08:47:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τέρενς Κουίκ: " Τα σαϊνια που έχει ως συμβούλους το Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να μεγάλωσαν στην Ολλανδία που δεν έχει βουνά! " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες