ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:15 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Το τελευταίο της "χαρτί παίζει" η Αμερική στη Μεσόγειο.

Ραγδαίες και γρήγορες εξελίξεις διαδραματίζονται αυτές τις μέρες στην περιοχή της Μεσογείου. Μια περιοχή που όπως αποδεδείχθηκε κρύβει πάρα πολλά δισεκατομμύρια βαρέλια μαύρου χρυσού στο βυθό της. 

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι οι κινήσεις των Αμερικανών το τελευταίο διάστημα στη Μεσόγειο χαρακτηρίζονται όπως το λιοντάρι πλησιάζει το θήραμά του έτοιμο να το...
κατασπαράξει.
Τι συμβαίνει όμως στην πραγματικότητα και ποιες μπορεί να είναι οι πιθανές εξελίξεις ;

Οι αργές αλλά αποφασιστικές κινήσεις των Αμερικανών στη Μεσόγειο δείχνουν πως οι μέρες ενός παγκόσμιου ολοκαυτώματος πλησιάζουν. Η περιοχή ΄ζωσμένη στα εκρηκτικά΄ έτοιμη σε μια σπίθα να εκραγεί. Από την μια η υπερδύναμη Αμερική και από την άλλη η Ρώσικη αρκούδα που είναι ισχυρή παρά ποτέ.

Το κουβάρι ξετυλίγεται από μόνο του όσο περνούν οι μέρες αν αναλογιστεί κανείς πόση προπαγάνδα έφαγε ο Πούτιν πριν από τις εκλογές στη Ρωσία. Σίγουρα κάποιοι ήθελαν μια Ρωσία με βαθειά εσωτερικά προβλήματα, αδύναμη και ανήμπορη να αντιδράσει στις τωρινές εξελίξεις της Μεσογείου . Δυστυχώς γι΄αυτους που ήθελαν τη Ρώσικη αρκούδα πληγωμένη δεν τα κατάφεραν και η Ρωσία ταξιδεύει προς τον πόλεμο, αποφασισμένη παρά ποτέ να παίξει τον ηγετικό ρόλο στη περιοχή.

Ο κλοιός σφίγγει μέρα με τη μέρα στη Μεσόγειο όπως ακριβώς ένας αγώνα σκάκι. Οι μεν και δε παίρνουν τις θέσεις τους. Ο χρόνος του αγώνα ίσως ξεκινήσει να τρέχει ακριβώς μετά τις Αμερικανικές εκλογές, ακριβώς μετά τα αποτελέσματα των Αμερικανικών εκλογών μιας και όλα δείχνουν ότι ο τωρινός πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα δεν είναι σε θέση να πατήσει το κουμπί αυτού του πολέμου.

Ο αντίπαλός του Μίτ Ρόμνευ ουκ ολίγες φορές έχει δείξει το επιθετικό του προφίλ σε ότι αφορά την συμμετοχή των Αμερικανών σε έναν νέο πόλεμο. Πράγμα που χρήζει την συμπαράσταση πολλών Αμερικανικών οικονομικών συμφερόντων και όχι μόνο.

Όπως όλα δείχνουν την επόμενη των Αμερικανικών εκλογών ένας νέος πρόεδρος θα αναλάβει την ηγεσία της Αμερικανικής προεδρίας με το δίλλημα αυτού του πολέμου για την Αμερική ΄΄ή τα παίρνω όλα ή τα χάνω όλα’’ Κλείνοντας οι πιθανότητες ΄να τα πάρει όλα΄ η Αμερική σ΄αυτό το πόλεμο είναι μηδαμινές καθώς για πρώτη φορά μεγάλες δυνάμεις Ρωσία, Ιράν, Συρία είναι απέναντί της και μια Τουρκία που ψάχνει συμμάχους δίχως να περισσεύει κανείς σύμμαχος για τους Τούρκους.

Το τεράστιο λάθος των Αμερικανών να ξεκινήσουν έναν πόλεμο στη Μεσόγειο θα σημάνει πρώτα την οικονομική τους καταστροφή(διότι θα εγκλωβιστούν και θα ζήσουν στιγμές όπως οι Πέρσες από τους 300 του Λεωνίδα) και αμέσως μετά την καταστροφή τους ως έθνος.

Οι ερχόμενες προεδρικές εκλογές στην Αμερική (Νοέμβριος 2012) είναι πάρα πολύ κρίσιμες καθώς οι πολίτες της θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στην παγκόσμια ειρήνη η σε μια πιθανή Μεσογειακή κόλαση που κανείς δεν ξέρει εάν θα καταλήξει στον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.
Υπερήφανη Ελλάδα ποτέ δεν προσκυνάς.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/15/2012 03:27:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Το τελευταίο της "χαρτί παίζει" η Αμερική στη Μεσόγειο. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες