ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Η "ΑΥ.ΡΙ.Ο. για την Ήπειρο" στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης

Κατά τη   συνεδρίαση της Επιτροπής η παράταξη «ΑΥ.ΡΙ.Ο. για την Ήπειρο»

1. Καταψήφισε τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή της οδού Βογιάννου στο Δήμο Ιωαννιτών, διότι αυτή σχεδιάζεται ως οδός ταχείας κυκλοφορίας μέσα στον αστικό ιστό και δεν λαμβάνονται υπόψη τα ...
προβλήματα ατυχημάτων, ασφάλειας και θορύβου που έχει δημιουργήσει η λειτουργία της οδού Κενάν Μεσαρέ, της οποίας η οδός Βογιάννου αποτελεί προέκταση. Η Μ.Π.Ε. πρέπει να ανασυνταχθεί στη βάση των επισημάνσεων των κατοίκων αλλά και των υποδείξεων του Συνηγόρου του Πολίτη για την οδό Κενάν Μεσαρέ.

2. Ψήφισε την πρόταση να συζητηθεί άμεσα η Μ.Π.Ε. του Ελληνοϊταλικού αγωγού φυσικού αερίου, προκειμένου να μην υπάρξει περίπτωση παρόδου των προθεσμιών και θεωρηθεί σιωπηρά θετική η γνωμοδότηση της Επιτροπής. Επί της ουσίας η παράταξη καταψηφίζει τη Μ.Π.Ε., όπως θα εκθέσει αναλυτικά κατά τη συζήτηση του θέματος.

3. Υπερψήφισε την Μ.Π.Ε. της εκμετάλλευσης λατομείου αδρανών υλικών από τον Δήμο Πάργας.

4. Καταψήφισε την Μ.Π.Ε. του Αιολικού πάρκου στο Ξηροβούνι και στα όρια των Δήμων Ζηρού, Αρταίων και Β. Τζουμέρκων, διότι πρόκειται για βιομηχανικής κλίμακας ΑΠΕ και συγκεκριμένα για ένα φαραωνικό έργο 43 ανεμογεννητριών ύψους 100 μ. στην κορυφή του Ξηροβουνίου σε κορυφογραμμή συνολικού μήκους 10.700 μέτρων και έκτασης 3.500 στρεμμάτων.

Η παράταξη υποστηρίζει την διείσδυση των ΑΠΕ μικρής κλίμακας, που μπορούν να προωθηθούν από τις τοπικές κοινωνίες και να έχουν ιδιαίτερο ρόλο ως μέρος της λύσης για το περιβάλλον, το κλίμα και την οικονομία, όχι όμως των βιομηχανικών ΑΠΕ, που εντάσσονται σε μια προοπτική κερδοσκοπική και καταστροφική για το περιβάλλον.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 10/23/2012 11:51:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η "ΑΥ.ΡΙ.Ο. για την Ήπειρο" στην Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού & Ανάπτυξης "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες