ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:10 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Δημοπρατήσεις και ανάδειξη αναδόχων έργων από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.

Αποφάσεις για δημοπρατήσεις και την ανάδειξη αναδόχων πήρε, μεταξύ άλλων, στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου.
 Ειδικότερα ανά Περιφερειακή Ενότητα:

Στην Π.Ε. Άρτας 
Εγκρίθηκαν τα αποτελέσματα των δημοπρασιών για τα...
έργα:
- «Συντήρηση οδοστρώματος οδού Πολυδρόσου-Βίγλας», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ, όπου αναδείχθηκε η εργοληπτική επιχείρηση «Χρήστος Χριστιας ΕΔΕ»,
- «Αντιπλημμυρικά έργα περιοχής Συκιών», προϋπολογισμού 40.000 ευρώ, με ανάδοχο την εργοληπτική επιχείρηση «Αικατερίνη Αλυμαρα ΕΔΕ»,
- «Αποκατάσταση οδοστρώματος στη Χ.Θ. 7+500 (μετά τη Φτέρη) του επαρχιακού δρόμου Δίστρατο – Φτέρη – Μακρύκαμπος», προϋπολογισμού 30.000 ευρώ, με ανάδοχο την εργοληπτική επιχείρηση «Ιωάννης Καλλιας ΕΔΕ».

Στην Π.Ε. Ιωαννίνων 
Εγκρίθηκαν οι όροι δημοπράτησης για την κατασκευή των έργων:
 - «Αποκατάσταση βατότητας οδών Μπάρος-Ματσούκι, Ανήλιο- Χαλίκι», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ,
- «Γέφυρα Ανθοχωρίου Μετσόβου - κατασκευή σαρζανέτ-αντιστήριξη επαρχιακής οδού», προϋπολογισμού 60.000 ευρώ,
- «Διευθέτηση όμβριων 9ης Ε.Ο. εντός της Τ.Κ. Κοπάνης», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, - «Αποκατάσταση ζημιών στην επαρχιακή οδό προς Πύργο Κόνιτσας», προϋπολογισμού 30.000 ευρώ.

Στην Π.Ε. Πρέβεζας 
Η Οικονομική Επιτροπή αποφάσισε όπως ο διαγωνισμός ανάδειξης αναδόχου εκπόνησης μελέτης με τίτλο «Αποτύπωση και γεωτεχνική – εδαφοτεχνική μελέτη έργων αποστράγγισης και αντιστήριξης εδαφών ανάντη της 7ης Επαρχιακής Οδού Π.Ε. Πρέβεζας», πραγματοποιηθεί στις 24 Οκτωβρίου 2012. Η προεκτιμώμενη αμοιβή της πράξης ανέρχεται σε 65.179,63 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). Ακόμη, εγκρίθηκε η επαναδημοπράτηση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις – κατασκευή τεχνικών σε οδικά τμήματα των Δ. Δ. Σκιαδά, Βρυσούλας και Ωρωπού» στην Π.Ε. Πρέβεζας, προϋπολογισμού 42.500 ευρώ, καθώς ο αρχικός απέβη άγονος.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/10/2012 08:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , .

0 σχόλια for "Δημοπρατήσεις και ανάδειξη αναδόχων έργων από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Ηπείρου. "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες