ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Το ξένο πρακτορείο ξαναχτυπά...

Σε µια εποχή που το ελληνικό τραπεζικό σύστημα εισέρχεται σε µια φάση ανασυγκρότησης και ισχυροποίησης µε την ανακεφαλαιοποίησή του και τη δημιουργία πιο μεγάλων τραπεζικών σχημάτων, η στάση συγκεκριμένων δημοσιογράφων του ξένου πρακτορείου ειδήσεων, οι οποίοι µε άρθρα τους συκοφαντούν και δυσφημούν τους πάντες, δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά για τους σκοπούς και τις διασυνδέσεις τους.

Παρουσιάζοντας ως αποκαλύψεις στοιχεία σχετικά µε τις...
αμοιβές του Γ. Προβόπουλου όταν ήταν στον ιδιωτικό τομέα, στοιχεία που είχε δημοσιεύσει η χρεοκοπημένη εφημερίδα VETO γνωστά εδώ και τρία χρόνια και τα οποία πρόσφατα ξαναήρθαν το φως της δημοσιότητας, δείχνει την εμμονή αυτών που ξεκίνησαν τις επιθέσεις στην Τράπεζα Πειραιώς (θυμίζουμε άλλωστε ότι εναντίον του ξένου πρακτορείου ειδήσεων έχει κάνει μήνυση η Τράπεζα Πειραιώς για συκοφαντική δυσφήμηση).

Η παρουσία του Προβόπουλου στην Βουλή τον Αύγουστο και τα όσα είπε για την υπόθεση αυτήν τους ενόχλησε πολύ και ιδού η αντίδρασή τους: βγάζουν το πόθεν έσχες του στον αέρα όπως είχε κάνει στο παρελθόν και η εφημερίδα VETO.

Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν όμως ; Ποιες είναι οι διασυνδέσεις τους µε τον Λαυρεντιάδη που κατέστρεψε τους μετόχους του και έχει αφήσει απλήρωτα τα δάνεια και τους εργαζομένους στην ΑΛΑΠΙΣ;

 Υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι τον τελευταίο καιρό ο Λαυρεντιάδης (ο οποίος ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει ότι ο Προβόπουλος και ο Γούσιος ανέδειξαν το σκάνδαλο της Proton Bank – 800 εκατομμύρια ευρώ αν δεν θυμάστε καλά … ) τροφοδοτεί µε «στοιχεία» εναντίον του Προβόπουλου κάποιους δημοσιογράφους.

Τα στοιχεία που δίνει για τον Προβόπουλο ο Λούα-Λούα τα δημοσίευσε πρώτη η χρεοκοπημένη εφημερίδα VETO, που είχε βγάλει στον αέρα το πόθεν έσχες του Προβόπουλου.
Απλά για να ξέρετε έναν μήνα πριν κλείσει η εφημερίδα είχε πάρει δάνειο από την Proton Bank του Λαυρεντιάδη ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία και εξαφανίστηκαν.

Αποκαλύπτεται ξεκάθαρα λοιπόν ότι υπάρχει µια συμπαιγνία και µια υπόγεια διασύνδεση μεταξύ δημοσιογράφων και του γνωστού Λουα-Λουα.

ΑΣΧΕΤΟ! Η έρευνα για την Guardian Trust ΑΧΕΠΕΥ και το ξέπλυμα χρήματος που εξετάζουν οι δικαστικές αρχές για τον Λαυρεντιάδη συνεχίζεται και σύντομα αναμένονται τεράστια νέα µε ονόματα και διαφημίσεις!
Συγνώμη, διευθύνσεις εννοούσαμε!

paraskhnio.gr
Το είδαμε στο bankwars.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/12/2012 06:55:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Το ξένο πρακτορείο ξαναχτυπά..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες