ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Αμείωτος παραμένει ο ... πόλεμος του γκαράζ. Απόφαση για σφράγισμα ιδιωτικής επιχείρησης στο κέντρο της πόλης.

Άλλο ένα κρίκο στην αλυσίδα της κόντρας που έχει ξεσπάσει εδώ και πάνω από έναν χρόνο στη Νέα Ιωνία μεταξύ εταιρείας που εκμεταλλεύεται ιδιωτικό παρκινγκ και του Δήμου Νέας Ιωνίας αποτελεί η Απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Βόρειου Τομέα κ. Κωσταντίνου Μανιάτη για τη σφράγιση του γκαράζ που εδρεύει στην οδό Αλατσάτων της Νέας Ιωνίας.

Θυμίζουμε εδώ ότι η...
εταιρεία ΖΑΚΑ έχει στραφεί εναντίον του Δήμου για τη χρήση του ακάλυπτου δημοτικού οικοπέδου στο Οικοδομικό Τετράγωνο 150 ως δωρεάν χώρου στάθμευσης, θέτοντας ζήτημα νομιμότητας και ανταγωνιστικότητας καθώς όπως γίνεται αντιληπτό πλήττεται η λειτουργία της επιχείρησης που είναι σε κοντινή απόσταση με το Ο.Τ. 150.

Ο Δήμος απορρίπτει την κατηγορία υποστηρίζοντας πως ο χώρος δεν λειτουργεί ως οργανωμένος χώρος στάθμευσης και είναι ανοιχτός για τους κατοίκους της πόλης.

Η κόντρα των δύο πλευρών έχει περάσει από διάφορα στάδια μέσα από διάφορες υπηρεσίες και δικαστήρια και εσχάτως απέκτησε και πολιτική διάσταση με την αναφορά της Βουλευτή της Χρυσής Αυγής, κας Ελένης Ζαρούλια σχετικά με υπόμνημα της Ένωσης Ιδιοκτητών Σταθμών Αυτοκινήτων. Αφού λοιπόν η εταιρεία προσπάθησε ανεπιτυχώς (μέχρι σήμερα) να σφραγίσει το οικόπεδο, έρχεται τώρα η Περιφέρεια να σφραγίσει το δικό της γκαράζ.

Η αρχή έγινε με έγγραφο του Δήμου Νέας Ιωνίας από τον Ιανουάριο του 2012, με συννημένη έκθεση της Πολεοδομίας που διαπίστωσε πολεοδομικές παραβάσεις, ο οποίος ζητούσε να γίνει έλεγχος για το εάν η λειτουργία του σταθμού ήταν σύμφωνη με τις ισχύουσες διατάξεις του νόμου. Πριν λίγες ημέρες εκδόθηκε η διαδικασία εκδόθηκε η Απόφαση του κ. Μανιάτη για τη σφράγιση του χώρου.

Σύμφωνα με αυτήν, διαπιστώνεται πως το πιστοποιητικό πυρασφάλειας του χώρου έχει λήξει χωρίς να έχει ανανεωθεί.
Λαμβάνεται ακόμα υπόψη έκθεση της Πυροσβεστικής από το Μάιο του 2012 με την οποία διαπιστώνεται ότι η επιχείρηση δεν ηλεκτροδοτείται από τη ΔΕΗ αλλά από ηλεκτροπαραγωγό ζεύγος, ενώ κατά τη δοκιμή του μόνιμου υδροδοτικού δικτύου αυτό δεν λειτούργησε λόγω πτώσης τάσης. Επιπλέον, επισημαίνεται πως η διακίνηση των οχημάτων μέσα στο γκαράζ “γίνεται μόνο μέσω ανελκυστήρων οι οποίοι δεν λειτουργούν νόμιμα λόγω διακοπής της ρευματοδότησης, κατά παράβαση των όρων της χορηγηθείσης άδειας λειτουργίας”.

Αναφέρεται ακόμα πως ο φωτισμός και ο εξαερισμός του σταθμού αυτοκινήτων “είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί νόμιμα λόγω διακοπής της ρευματοδότησης, κατά παράβαση των όρων της χορηγηθείσης άδειας λειτουργίας” .

Ακολούθως και βάσει του εγγράφου της Πυροσβεστικής ο Αντιπεριφερειάρχης κρίνει πως “δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις ασφαλούς λειτουργίας του σταθμού (μη λειτουργία μόνιμου υδροδοτικού πυροσβεστικού δικτύου) κατά παράβαση των όρων της χορηγηθείσας άδειας λειτουργίας και της εγκεκριμένης μελέτης πυρασφάλειας” και αποφασίζει την σφράγιση. Ως ημερομηνία υλοποίησης της Απόφασης, πoυ θα γίνει με τη συνδρομή της Αστυνομίας, ορίστηκε η 10η Οκτωβρίου 2012 κα περί ώρα 13.00.

ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

To xtypos.gr επικοινώνησε με το Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΖΑΚΑ κ. Μιλτιάδη Καυκαλέτο από τον οποίο ζήτησε τη θέση της εταιρείας για τη νέα αυτή εξέλιξη. Όποτε έχουμε την απάντηση του θα τη δημοσιεύουμε άμεσα!

 xtypos.eu
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 10/09/2012 11:01:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Αμείωτος παραμένει ο ... πόλεμος του γκαράζ. Απόφαση για σφράγισμα ιδιωτικής επιχείρησης στο κέντρο της πόλης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες