ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Τέρενς Κούικ: " Οι ξαφνικές υπαναχωρήσεις των ρυθμίσεων μήπως είναι απαίτηση της Τρόικας εξωτερικού προς την κυβέρνηση της Τρόικας εσωτερικού; "

Την προχειρότητα αλλά και τις αστοχίες της συγκυβέρνησης Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη σχετικά με τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών υπέρ του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.) και της Εργατικής Εστίας (Ο.Ε.Ε.), στηλιτεύει με Ερώτησή του προς τον Υπουργό Εργασίας Ιωάννη Βρούτση, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ. 

 Όπως ενημέρωσε τον...
Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο Σπύρος Μαρκάτος, Λογιστής-Φοροτεχνικός, Υπεύθυνος Οικονομικών της Συντονιστικής Επιτροπής Κεφαλονιάς και Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών του Κινήματος, «παρά το γεγονός ότι όλα τα λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία, υπολόγισαν αλλά και ενημέρωσαν τους πελάτες τους για την αλλαγή στη μισθοδοσία του μηνός Σεπτεμβρίου με μειωμένες τις εργοδοτικές εισφορές κατά 1,10%, σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Υπουργού Εργασίας και του Δελτίου Τύπου του ΙΚΑ, ωστόσο τώρα κινδυνεύουν να υποστούν το κόστος των προστίμων για την ανακριβή υποβολή των απαραίτητων εγγράφων, με δεδομένο ότι η τροπολογία που κατετέθη για τη ρύθμιση της μείωσης των εργοδοτικών εισφορών... αποσύρθηκε και δεν ψηφίστηκε από τη Βουλή!!!», άγνωστο γιατί.

Μήπως το απαίτησε η Τρόϊκα Εξωτερικού, που προκλητικά και μονίμως επιβάλλει στη κυβέρνηση της Τρόϊκας Εσωτερικού, το τί πρέπει να κάνει;

 ΤΕΡΕΝΣ - ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΟΥΙΚ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ:
ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΒΡΟΥΤΣΗ

ΘΕΜΑ: ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΙΚΑ ΥΠΕΡ ΟΕΚ ΚΑΙ ΟΕΕ

Κύριε Υπουργέ,
 Μετά από σχετικές εξαγγελίες, δικές σας φυσικά , το ΙΚΑ εξέδωσε στις 20/9/2012, Δελτίο Τύπου, στο οποίο ανακοίνωνε ότι από 1/9/2012 βάσει των διατάξεων του άρθρου 1, παρ. 6 του Ν. 4046/2012 καταργούνται οι εργοδοτικές εισφορές υπέρ του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας (Ο.Ε.Κ.), της Εργατικής Εστίας (Ο.Ε.Ε.) κατά ποσοστό 0,75% και 0,35% αντίστοιχα. Κατόπιν τούτου όλα τα λογιστικά-φοροτεχνικά γραφεία υπολόγισαν αλλά και ενημέρωσαν τους πελάτες τους για την αλλαγή αυτήν στη μισθοδοσία του μηνός Σεπτεμβρίου με μειωμένες τις εργοδοτικές εισφορές κατά 1,10%, σύμφωνα με το ανωτέρω Δελτίο Τύπου.

Εν τω μεταξύ, όπως με ενημερώνει ο Σπύρος Μαρκάτος, Λογιστης - Φοροτεχνικός, Υπεύθυνος οικονομικών της Συντονιστικής Επιτροπής Κεφαλονιάς και Μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Οικονομικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, έως και σήμερα υπεβλήθησαν χιλιάδες ΑΠΔ/ΙΚΑ του 3ου τριμήνου 2012, αλλά η τροπολογία που καταθέσατε για τη ρύθμιση της εν λόγω μείωσης των εργοδοτικών εισφορών αποσύρθηκε και δεν ψηφίστηκε από τη Βουλή.

Με την προχειρότητα που πήγε να εφαρμοστεί η μείωση των εργοδοτικών εισφορών, δείχνει γιατί η Ελλάδα βρίσκεται σ’ αυτή την άθλια οικονομική κατάσταση και ποιοι είναι οι πραγματικοί υπαίτιοι γι’ αυτήν. Ταλαιπωρεί δε για μια ακόμη φορά λογιστές-φοροτεχνικούς και επιχειρήσεις και αν δεν ρυθμίσετε άμεσα την εν λόγω ανωμαλία, θα υποστούν εκατοντάδες χιλιάδες το κόστος των προστίμων για ανακριβή υποβολή ΑΠΔ/ΙΚΑ και το κόστος συνυπολογισμού των μισθοδοσιών χωρίς να φταίνε σε τίποτα για πολλοστή φορά.

 Με όλα αυτά τα δεδομένα, σας ερωτώ κ. Υπουργέ,

1. Σκοπεύετε ΑΜΕΣΑ να διορθώσετε το πρόβλημα με την δικαιολογημένη απαίτηση των φορολογουμένων πολιτών, να τους συμπεριφέρεσθε με περισσότερο σεβασμό;

2. Σκοπεύετε να βλέπετε ως συνεργάτες σας τους φοροτέχνες - λογιστές και να ρωτάτε την γνώμη τους και όχι να τους αντιμετωπίζετε ως παραπαίδια;Ο ερωτών Βουλευτής 
Τέρενς - Νικόλαος Κουίκ
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 10/23/2012 01:38:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Τέρενς Κούικ: " Οι ξαφνικές υπαναχωρήσεις των ρυθμίσεων μήπως είναι απαίτηση της Τρόικας εξωτερικού προς την κυβέρνηση της Τρόικας εσωτερικού; ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες