ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Α. Καραμανλή: " Οι εγκαταστάσεις της ΕΡΤ για υπηρεσίες μεταναστών; "

Το τελευταίο διάστημα προωθείτε την διάθεση των δύο ιστορικών κτιρίων της ΕΡΤ στην οδό Κατεχάκη προς το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως, για να δημιουργηθούν Διοικητικά Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών. 

Στα στούντιος και τις εγκαταστάσεις αυτές έχουν επενδυθεί εκατομμύρια ευρώ για την παραγωγή σύγχρονου...
και ποιοτικού προγράμματος προς όφελος του ελληνικού λαού.

Ο εξοπλισμός αυτός κινδυνεύει να αχρηστευθεί μαζί με όλες τις υποδομές των κτιρίων, εάν διατεθούν για την συγκεκριμένη χρήση. Παράλληλα η πολιτιστική ζημιά θα είναι τεράστια, καθώς ο συγκεκριμένος χώρος είναι σημαντικό σημείο αναφοράς στην ραδιοτηλεοπτική ιστορία της χώρας.

Συνεπώς ερωτάσθε:
1. Προτίθεσθε να επανεξετάσετε την πρόθεση σας να χρησιμοποιήσετε τις εγκαταστάσεις της ΕΡΤ για υπηρεσίες μεταναστών;

2. Εχετε εξαντλήσει τις πιθανές άλλες τοποθεσίες όπου θα μπορούσαν να φιλοξενηθούν οι συγκεκριμένες υπηρεσίες;

3. Αντιθέτως, τι πρόκειται να κάνετε για την αναβάθμιση των συγκεκριμένων εγκαταστάσεων της ΕΡΤ, έτσι ώστε να παρέχουν στον Ελληνικό λαό ένα σύγχρονο και ποιοτικό τηλεοπτικό πρόγραμμα;Η Βουλευτής: 
Καραμανλή Αννα, Β΄ Αθηνών – Ν.Δ. ΕΡΩΤΗΣΗ
ΠΡΟΣ:
Τον Αξιότιμο Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Κεδίκογλου
Τον Αξιότιμο Υπουργό Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη κ. Δένδια.

ΘΕΜΑ: « Αντιδράσεις για την δημιουργία υπηρεσιών για μετανάστες σε εγκαταστάσεις της ΕΡΤ »
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 10/23/2012 01:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Α. Καραμανλή: " Οι εγκαταστάσεις της ΕΡΤ για υπηρεσίες μεταναστών; ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες