ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Απόψεις: " Αποτυχημένο κράτος: ... "

Γράφει ο Αντώνης Γρυπαίος.
Το Διεθνές Δίκαιο σαν αποτυχημένο κράτος (failed State), ορίζει το κράτος εκείνο που, 

1.- Έχει αδύναμη κυβέρνηση, έρμαιη στις επιθυμίες «φίλων», «συμμάχων», «εταίρων», και εχθρικών κρατών.

2.- Έχει χάσει τον έλεγχο της επικράτειας, και επικρατεί ακυβερνησία. To Κράτος είναι παράλυτο, και η Κυβέρνηση αναλώσιμη. Mας κυβερνούν Αιγύπτιοι και Πακιστανοί συνδικαλιστές, πρόεδροι σωματείων λαθρομεταναστών, που κάνουν...
κατάληψη κεντρικών πλατειών της πρωτευούσης για διαδηλώσεις και δημόσια προσευχή, και ουδείς αντιδρά. Εάν το κάναμε εμείς αυτό στις πατρίδες τους, θα μας είχαν κρεμάσει.!!! Έκαναν την ομόνοια πλατεία Ταχρίρ του Καϊρου.

3.- Παρουσιάζει μεγάλη οικονομική πτώση, ο κάθε πολιτικός κλέβει ότι θέλει, και το κράτος είναι καταχρεωμένο σε διεθνείς τράπεζες, ταμεία, και οργανισμούς. Οι πολιτικοί είναι ψευτόμαγκες και αθυρόστομοι!!! Οι ανεπαρκείς του Μεγάρου Μαξίμου λένε, «Εναλλακτικές λύσεις δεν υπάρχουν, έχουμε μόνο φόρους, μισθούς και συντάξεις, εμείς λέμε, Εδώ και τώρα μονομερή ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ!!! Αυτό το άκουσαν ποτέ;;; όμως τέτοιες ενέργειες δεν είναι για τις προδιαγραφές Σαμαρά-Στουρνάρα, είναι πολύ ολίγοι για τέτοια μέτρα!!! Έχουμε απομείνει στο μαρτύριο της σταγόνας με τη νέα δόση. Οι «Μ……ς» πολιτικοί κρεμαστήκανε από τους αδένες του TOMSEN.

4.- Εμφανίζει αδυναμία, ή και κατάρρευση των δημοσίων υπηρεσιών. Η επιστροφή στη δραχμή να γίνει, έξω από τα Μνημόνια, και αφού πρώτα διαγράψουμε το χρέος. Διεθνείς οικονομολόγοι λένε, το «κούρεμα» πήγε χαμένο, χρειάζεται νέο.

5.- Υφίσταται μετανάστευση των κατοίκων του. 

6.- Δέχεται παράνομους μετανάστες από το τρίτο ή τέταρτο κόσμο, που αλλοιώνουν την ιστορία, το πολιτισμό, τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα ήθη και έθιμα της φυλής. Χτίζουν τζαμιά και τεμένη στη πρωτεύουσα του Ελληνισμού, με έξοδα του δεινώς χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού!!!

7.- Γίνεται αντικείμενο ξένης εκμετάλλευσης όσον αφορά το πλούτο του, τον ορυκτό , ενέργεια, τουριστικό πλούτο, & Αρχαιοκαπηλία αφού διεξάγονται λαθρανασκαφές σε όλη τη χώρα.

8.- Παρακαλεί το Πάπα να το σώσει, από τα νύχια των αρπακτικών της Γης. (Βάζουμε «μέσον» το Πάπα να μεσολαβήσει στη Μέρκελ.) κ.λ.π. Ο πρωθυπουργός λέει, «Η Ευρώπη θα ψηφίσει Ελλάδα», εμείς λέμε, «Κορόϊδα είναι να αφήσουν το φιλέτο από τα δόντια τους»!!! Τα νέα μέτρα είναι μέτρα εξόντωσης και γενοκτονίας του Ελληνικού λαού, οδηγούν σε κοινωνία φτώχειας και εξαθλίωσης.

9.- Επιτρέπει σε εχθρούς και «φίλους», να αμφισβητούν την εδαφική του ακεραιότητα, και εθνική του κυριαρχία. Π.χ. οι Τούρκοι στη Θράκη έχουν στήσει «Κράτος εν Κράτει», και ουδείς αντιδρά.

10.- Επιτρέπει να εγκαθιστούν κέντρα συγκεντρώσεως, (στρατόπεδα) λαθρομεταναστών σε όλες τις περιφέρειες της επικράτειας, για να τους χρησιμοποιήσουν σαν φθηνό εργατικό δυναμικό ξένοι επενδυτές. Έτσι όμως γίνονται επικίνδυνοι για την εθνική ασφάλεια, αφού οι λαθρομετανάστες είναι οπλισμένοι με 100.000 καλάσνικωφ.(ΜΜΕ).

11.- Κάτω από εντολές ξένων επικυρίαρχων, ιδρύει ειδικές οικονομικές ζώνες, (Ε.Ο.Ζ.), μέσα στις οποίες ξένοι επενδυτές, θα λεηλατούν το πλούτο της χώρας, θα λειτουργούν με βάση τα Μνημόνια.

12.-Επιτρέπει να κυβερνούν επόπτες & τοποτηρητές ξένων δυνάμεων.

13.- Τα εργασιακά κατέρρευσαν. Η υγεία και παιδεία κατέρρευσε.

14.- Στα νησιά μας εισβάλουν λαθρομετανάστες, και ουδείς αντιδρά. Μεταναστευτική πολιτική δεν υπάρχει. Οι λαθρομετανάστες έγιναν βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας.

15.- Έχουν κάνει το Σύνταγμα των Ελλήνων, κουρελόχαρτο. Ξεθώριασαν όλες οι «κόκκινες γραμμές» των δοσίλογων πολιτικών.

16.- Οι πολιτικοί αγνοούν τη κοινωνία, υπακούουν σε εντολές ξένων.

17.-Οι Βουλευτές ψηφίζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ κατόπιν κομματικής εντολής, ερχόμενοι σε αντίθεση με τη βούληση του Λαού.

18.-Το κράτος με το χρέος, κατέστη μη βιώσιμο. Έρχονται και νέα χαράτσια στα ακίνητα. Να δούμε πότε θα γίνει η έκρηξη.

19.-Αντιμετωπίζει τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα. 

20.- Τα εκατομμύρια των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, με τα προεδρεία τους, είναι έτοιμοι να καταλάβουν τη χώρα.

21.- Τα άλλα κράτη δεν το υπολογίζουν, αφού το θεωρούν κράτος αποτυχημένο, και μη υπολογίσιμο.

22.- Η εξωτερική πολιτική είναι ότι διατάξει η παγκόσμιος Σιωνιστική Δικτατορία-Διακυβέρνηση.

23.- Ο Στρατός του, είναι το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και κυβέρνηση οι Σιωνιστικές ΗΠΑ & Ε.Ε.

24.- Η οικονομική πολιτική, είναι ότι διατάξει η Τρόϊκα, (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Ε.Ε.), και οι Σιωνιστικές τράπεζες του Ρότσιλντ. 25.-Η Ε.Ε. είναι εχθρός, αφού μας «ξεζουμίζει» διαρκώς.

26.-Παρατηρούμε κατάρρευση του κοινωνικού ιστού, και απαξίωση της διεθνούς εικόνας της χώρας από τη διεθνή κοινότητα. Οι τριτοκοσμικές χώρες, έκαναν την Ελλάδα, «μπάτε σκύλοι αλέστε», και οι λαθρομετανάστες δεν σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί.

27.-Υπόγραψαν τα Μνημόνια χωρίς να τα διαβάσουν, (αβλεπί).

28.- Υποτάσσονται στα υπαλληλάκια της Τρόϊκα, τους οποίους έχουν αναγάγει σε υπερυπουργούς.

29.- Η υποτέλεια επικρατεί στη πολιτική ηγεσία της χώρας. 

30.- Δεν αντιδρούν σε απαιτήσεις των γειτόνων εχθρών, για παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας. (Βλέπε Ελληνική Θράκη, και νησιά).

31.- Τουρκόσποροι είναι σε θέσεις κλειδιά του περιφερειακού κρατικού μηχανισμού, γιαυτό σταμάτησαν τη διάνοιξη της αντιαρματικής τάφρου στον Έβρο, για να περάσουν μέσα ανεμπόδιστοι οι Τούρκοι, όπως έκαναν στη Κύπρο. Όλα αυτά κατόπιν εντολών του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ

32.- Οι Τουρκόσποροι πολιτικοί προωθούν τη Τουρκοποίηση της Ελληνικής Δυτικής Θράκης, και Νησιών του Αν. Αιγαίου. Οι Τούρκοι συνεχίζουν-χωρίς καμία αντίσταση- την εισβολή στη Θράκη.

33.-Χιλιάδες Έλληνες αυτοκτονούν, και εκατομμύρια παραμένουν άνεργοι, και ουδείς ενδιαφέρεται. Οι πατεράδες είναι σε απόγνωση, λένε, «Ζω με το φόβο ότι δεν θα ξαναδώ τα παιδιά μου.»

34.-Αδυνατεί να διεκδικήσει το κατοχικό δάνειο που χορήγησε στη Γερμανία, καθώς και τις πολεμικές επανορθώσεις-αποζημιώσεις.

35.-Αφού το χρέος δεν είναι βιώσιμο, γιατί επιμένουν σε αυτές τις πολιτικές;;; Πολιτικές συνεχών υποχωρήσεων σε όλους τους τομείς. Μόνη λύση η ρήξη, για να καταργηθούν όλοι οι μνημονιακοί νόμοι.

36.-Λαθρομετανάστευση σημαίνει αποσταθεροποίηση του Κράτους, και όμως σιωπηρώς την αποδέχονται, με εντολές των αφεντικών.

37.-Επιτρέπει εγκατάσταση ξένων στρατιωτικών δυνάμεων στην επικράτειά του, (Τούρκων & Σκοπιανών) υπό μορφή ΝΑΤΟ…

38.- Υπάρχει κίνδυνος στρατιωτικής επέμβασης του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και των ΗΠΑ, υπό την αιγίδα του Σιωνιστικού Ο.Η.Ε. για ακρωτηριασμό της χώρας. Οι στρατιωτικοί μας εφησυχάζουν, φοβούμενοι μήπως τους αποστρατεύσουν. Πέρσι προσπάθησαν κάτι να κάνουν, να σώσουν τη πατρίδα,(MME) αλλά τους αποστράτευσαν οι αποτυχημένοι πολιτικοί, ο ΓΑΠ με το Μπεγλίτη!

39.- Οι πολίτες δεν αφυπνίζονται, αλλά παραμένουν κομματικά προσδεδεμένοι, σε αποτυχημένους πολιτικούς σχηματισμούς.

40.-Έλληνες του εξωτερικού, υπό τον κ. Αρτέμιο Σώρρα, έχουν καταθέσει σε τράπεζες του Καναδά, ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου ύψους $ 600 δις δολ. για κάλυψη του χρέους της Ελλάδος, και οι εφιάλτες πολιτικοί δεν τα δέχονται, κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, για να παραμένει η Ελλάδα καταχρεωμένη στις τράπεζες του Ρότσιλντ.

41.- Οι δοσίλογοι πολιτικοί είναι πρόθυμοι σε μειώσεις μισθών-συντάξεων, και πρώτοι στη ακρίβεια φόρων και τιμών αγαθών.

42.- Τα μεγάλα κανάλια παίζουν Τούρκικα έργα, για εκτουρκισμό των Ελλήνων, προετοιμάζοντας τούρκικη κατοχή εν όλω ή εν μέρει.

43.- Ξένες μυστικές υπηρεσίες έχουν κάνει τη χώρα μας «ξέφραγο αμπέλι».

44.-Όλα αυτά χαρακτηρίζουν ένα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ.
Δυστυχώς όλα αυτά τα φαινόμενα εμφανίζει σήμερα το κράτος μας, λόγω ανίκανης , ανάξιας , και διεφθαρμένης πολιτικής ηγεσίας.

Οι ξένοι επικυρίαρχοι βυθίζουν τη χώρα μας σε κρίση για να τη λεηλατήσουν. Τη θεωρούν πολύ μικρή για να έχει τόσο μεγάλη περιουσία.
 Η περιουσία δεν είναι μόνο ο τεράστιος ορυκτός πλούτος, αλλά και η ιστορική, πολιτιστική , και τουριστική περιουσία, η Γεωγραφική θέση με το ιδανικό κλίμα, τα νησιά με τις καθαρές θερμές θάλασσες, και άλλες οικονομικές πηγές του Ελληνισμού στο εξωτερικό, και τελικά η Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική αξία της χώρας, η οποία αυξάνει καθημερινώς όσο η ένταση μεταξύ των δύο υπερδυνάμεων εντείνεται. 

Για όλα αυτά οι ηγέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής επικυριαρχίας, αλλά και οι «σύμμαχοι» και «εταίροι» στο ΝΑΤΟ & Ε.Ε. εξωθούν τη χώρα σε αποσταθεροποίηση, για να καρπωθούν το πλούτο της.

 Όλοι αυτοί κατάφεραν να πληγεί σοβαρά το κύρος και η εικόνα της χώρας μας διεθνώς. Σήμερα παρατηρούμε ότι υπάρχει όργιο επέμβασης ξένων συμφερόντων στη χώρα μας, με την εξαγορά προσωπικοτήτων σε κυβερνητικές ανώτατες θέσεις.

Η διαφθορά των πολιτικών οργιάζει.
 Οι επικυρίαρχοι της Γης θέλουν να λεηλατήσουν τη χώρα μας, αφού η πολιτική ηγεσία της Ελλάδος είναι ανίκανη να προστατέψουν τη χώρα και το λαό της. Η πολιτική ηγεσία λόγω διαφθοράς και υποτέλειας του πολιτικού συστήματος, τους έδωσε την ευκαιρία να αρπάξουν το πλούτο ρίχνοντας τη χώρα σε κρίση. H χώρα κάθεται επάνω στα πετρέλαια, και οι δοσίλογοι και ανίκανοι πολιτικοί κόβουν τις συντάξεις των γερόντων, για να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα. 

Η παρακμή της χώρας δυστυχώς έχει μεταδοθεί και στην Ελληνική ομογένεια, ιδίως της Αμερικής, όπου παρατηρούμε φαινόμενα διχόνοιας, και αδιαφορίας για τη τύχη του Ελληνισμού. Δυστυχώς επικρατεί μεταξύ Ελλήνων ο «Ωχ αδελφισμός», και ο «Σώζων εαυτόν σωθείτω».

 Οι πολιτικοί κερδίζουν τις εκλογές, εξαπατώντας το Λαό, υποσχόμενοι ψεύτικες υποσχέσεις, τις οποίες ποτέ δεν τηρούν. Εντέλλονται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση, τι να πράξουν, και τι να ποιήσουν. Γιαυτό άλλα ακούγαμε προεκλογικά, και άλλα βλέπουμε μετεκλογικά. Ο Λαός τους αποκαλεί «Κωλοτούμπες», αναξιόπιστους πολιτικούς. Εν όψει αυτής της καταστάσεως η κυβέρνηση «σφυρίζει αδιάφορα». Εδώ ταιριάζει το ρητό, «Ο Σιωπών δοκεί συναινείν». 

Η πολιτική μας ηγεσία ευρίσκεται σε αποχαύνωση. Η κυβέρνηση απειλεί τους βουλευτές , «Ή ψηφίζετε τα μέτρα που θέλουμε, ή αποκαλύπτουμε τα σκάνδαλά σας.» Οι βουλευτές βάζουν το κόμμα υπεράνω της πατρίδας, και ψηφίζουν με κομματική πειθαρχία, σύμφωνα με εντολές των εχθρών της Ελλάδας.

Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία ετοιμάζει το Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο. Τα ΜΜΕ γράφουν ότι εκατοντάδες χιλιάδες πλαστικά φέρετρα FEMA προμηθεύονται οι ΗΠΑ, και οι ισχυροί της Γης, ετοιμάζουν πυρηνικά καταφύγια για τον εαυτό τους. Μερικοί αρθρογράφοι λέγουν και γράφουν ότι ο Γ! Παγκόσμιος Πόλεμος είναι πλέον γεγονός. 

Τα σημεία των καιρών είναι πλέον ορατά. Βλέπε Ισραήλ-Ιράν-ΗΠΑ. Βλέπε Αραβικό & Μουσουλμανικό κόσμο εναντίον ΗΠΑ, λόγω ταινίας Μωάμεθ. Βλέπε τα γεγονότα Κίνας-Ιαπωνίας-ΗΠΑ, για βραχονησίδες τύπου Ίμια, και στη μέση οι Σιωνιστικές ΗΠΑ. «Όπου γάμος και χαρά, και η Βασίλω-(ΗΠΑ)- πρώτη» λέει ο λαός.
 Ένα Σιωνιστικό παιχνίδι της παγκόσμιας επικυριαρχίας, παίζεται επάνω σε όλο το πλανήτη.
Η Ελλάδα θα γλίτωνε;

Μη ξεχνάτε ότι η Κίνα κατέχει ομόλογα του Αμερικανικού δημοσίου, ύψους πολλών δις. δολαρίων, (1 τρις.), και μπορεί να τινάξει την οικονομία των ΗΠΑ στον αέρα, γιαυτό θέλουν να την εμπλέξουν σε πόλεμο, ώστε να αποδυναμωθεί, για να της πάρουν πίσω τα ομόλογα σε χαμηλή τιμή. Σε αυτά η παγκόσμια κυριαρχία είναι μαέστρος.
 Μέσα σε όλο αυτό το παγκόσμιο τρελοκομείο, η Ελλάδα θα γλίτωνε; 

Οι πολιτικές που επιβάλλονται από αυτή τη κυβέρνηση προωθούν την απαξίωση της εργασίας, των κοινωνικών δικαιωμάτων, οδηγούν σε ακόμα μεγαλύτερη λιτότητα , ακόμη περισσότερη ανεργία, ακόμα πιο πολύ διεθνή ανυποληψία, και υποτέλεια. Από την Ε.Ε. μας απειλούν ότι δεν θα μας δώσουν τη δόση των 31 δις. Ευρώ, μας εξαπατούν διότι, τα 24 δις ευρώ θα πάνε στις τράπεζες, και τα υπόλοιπα 7 δις. για να πληρωθούν τα τοκοχρεολύσια των δανειστών τραπεζών του Ρότσιλντ.

 Ο Ελληνικός λαός δεν θα ωφεληθεί. Μόνο θα φορτωθεί ένα ακόμα δάνειο.Έλληνες πολιτικοί φυγάδευσαν μαύρο χρήμα δις. ευρώ στο εξωτερικό, την ώρα που η συγκυβέρνηση των τριών, επιχειρεί πακιστανοποίηση της Ελλάδος στο οικονομικό βιωτικό επίπεδο των Ελλήνων. Την ώρα που οδηγούν τον κόσμο σε απόγνωση, η αγωνία του σάπιου πολιτικού συστήματος είναι πώς να κρύψει τις μίζες του, και πώς να ικανοποιήσει τα αιτήματα των μεγάλων αφεντικών.
 Σε λίγο θα προκληθεί πολιτικός τεκτονικός σεισμός, με νέες αποκαλύψεις, για τα πολιτικά λαμόγια που μας έφτασαν ως εδώ. 

Τα γραφεία των ΟΒΑΜΑ,-Μέρκελ,-Ολάντ, έχουν ήδη ενημερωθεί για αυτή την εξέλιξη και θεωρούν πλέον την Ελλάδα χαμένη υπόθεση, ένα αποτυχημένο κράτος. Με τη περιουσία που απέκτησαν τα λαμόγια οι πολιτικοί, και άλλοι επιχειρηματίες, θα ξεπληρώναμε άνετα το χρέος. Υπενθυμίζω τη γνωστή ρήση, «Μαζί τα φάγανε», τα λαμόγια οι εφιάλτες πολιτικοί.

Δυστυχώς για την Ελλάδα, με βάση τα Μνημόνια που έχει υπογράψει η ανάξια και ανίκανη εφιαλτική και μειοδοτική πολιτική ηγεσία, με τη διεθνή Τρόϊκα, η δημόσια περιουσία είναι υποθηκευμένη. Μέχρι τους Αρχαιολογικούς ιερούς τόπους έφθασαν να υποθηκεύσουν.

Όλα αυτά οδηγούν στο σκεπτικό ότι το κράτος μας έχει καταρρεύσει. Όλα αυτά δεν έγιναν τυχαία. Η παγκόσμια Σιωνιστική διαχείριση του πλανήτη Γη, εκμεταλλεύτηκαν το έλλειμμα των δημοσιονομικών της χώρας, και μας οδήγησαν σε κρίση χρέους μέσω αλόγιστου προδοτικού δανεισμού, με σκοπό να ελέγχουν τη χώρα. 

Οι ανίκανοι πολιτικοί κυβερνούν με δανεικά!
 Για όλα αυτά φταίνε οι επίορκοι δοσίλογοι πολιτικοί που κατά καιρούς κυβέρνησαν τη χώρα, οι οποίοι δεν αντιστάθηκαν, αλλά εκτελούσαν εντολές. Κυκλοφορούν πολλές εκδόσεις που εξηγούν πως ξεκίνησε η επέλαση της παρακμής, και γιατί φτάσαμε στα μνημόνια και στη χρεοκοπία. Αναφέρουμε το βιβλίο του κυρίου Π. Ρουμελιώτη «Το Άγνωστο παρασκήνιο» της προσφυγής στο ΔΝΤ. Ο ΓΑΠ «έκαψε» το χαρτί που θα έσωζε τη χώρα από τη καταστροφή.
Μετά τα νέα μέτρα οι δειλοί πολιτικοί προβληματίζονται, «πως θα βγούμε στο κόσμο;; τι θα πούμε με τέτοια μέτρα;»

Οι χειρισμοί των ανίκανων πολιτικών ήταν οι χειρότεροι δυνατοί. Για όλα αυτά φταίνε οι Έλληνες ψηφοφόροι που ψηφίζουν τους προδότες ψευτοδημοκράτες πολιτικούς. Αποκαλούμε τους πολιτικούς προδότες, διότι κατάστρεψαν τη χώρα, και εξαθλίωσαν τους Έλληνες, ένα λαό πανέξυπνο και υπερήφανο, για τη καταγωγή του, με ιστορία χιλιάδων ετών και πολιτισμό.
 Αποκαλούμε τους πολιτικούς εφιάλτες, διότι δεν αντιστέκονται στους εχθρούς που θέλουν να διαμελίσουν την Ελλάδα, και είναι έτοιμοι να παραδώσουν κομμάτια της πατρίδας μας στον εχθρό. Ελληνικά εδάφη που αιώνες τώρα οι Έλληνες αγωνίστηκαν να διατηρήσουν!

Ο στόχος των ξένων ήταν και είναι να δημιουργήσουν ένα λαό εξαθλιωμένων χαμηλόμισθων, μέσω Ειδικών Οικονομικών Ζωνών, όπου θα εκμεταλλευτούν τη χώρα μας. Γιαυτό μιλούν συνεχώς για εσωτερική υποτίμηση. 
 Τα νέα μέτρα που θα ψηφίσουν οι αφελείς και αδαείς φοβισμένοι βουλευτές, με κομματική πειθαρχία, αποδεδειγμένα θα αυξήσουν την ύφεση, ανεργία, θα συρρικνώσουν πιο πολύ την οικονομία, θα αυξήσουν τη μετανάστευση της Ελληνικής νεολαίας, του πιο δυναμικού επιστημονικού και εργατικού προσωπικού της χώρας, οι αυτοκτονίες θα αυξηθούν, και θα αυξήσουν την εισροή Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών, ώστε να κατακτηθεί η χώρα, ή μέρος αυτής από τους γείτονες εχθρούς. Αυτή είναι η μοίρα ενός αποτυχημένου κράτους.

Οι ίδιες οι προδοτικές διεφθαρμένες και εγκάθετες κυβερνήσεις, έχουν παραδεχθεί ότι τα Μνημονιακά μέτρα, παλιά και νέα, δεν θα έχουν ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη, αλλά την ύφεση, την οποίαν επιζητούν τόσο πολύ οι κατακτητές για να μας υποδουλώσουν. 
Να σκεφθεί κανείς ότι εισήλθομεν στην Ε.Ε. και στην Ευρωζώνη, «εν χορδαίς και οργάνοις», με πανηγυρισμούς, για να μας καταστρέψουν. Άραγε ο πρωτεργάτης της εισόδου της χώρας στη ζώνη του Ευρώ, ο Σημίτης, το έκανε εσκεμμένα, ή δεν γνώριζε τι επρόκειτο να συμβεί;

Ο Σημίτης ήταν ο αρχιμαέστρος, και ο ΓΑΠ ο εκτελεστής της καταστροφής της Ελλάδος. Ο ΓΑΠ ήδη δραπέτευσε στο εξωτερικό. Η Δικαιοσύνη οφείλει να εξετάσει τους ρόλους αυτών των δύο ανδρών, ώστε να αποδοθεί, «Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι». 

Ήδη η κυβέρνηση της Ισπανίας δήλωσε ότι αιτία της πτώχευσης της Ισπανίας είναι το Ευρώ. Η Βουλγαρία, και άλλες χώρες, «ειδόντες τον σεισμόν και τα γενόμενα», στην Ελλάδα, «εφοβήθησαν σφόδρα» λέγοντες όχι στο ευρώ. Αν θέλετε να δείτε τι θα συμβεί στις Σιωνιστικές ΗΠΑ, κοιτάξτε τι συμβαίνει σήμερα στη Νότια Ευρώπη, που οι λαοί ζούν μια οικονομική κόλαση, η οποία βαδίζει αλματωδώς προς Αμερική.!

Οι εκλογές στις Σιωνιστικές ΗΠΑ είναι για τα μάτια του κόσμου, αφού είτε ο ΟΒΑΜΑ εκλεγεί, είτε ο ROMNEY, η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θα κυβερνά την Αμερική. Δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους Αμερικανούς εκλογείς, αφού «Εκείνοι» υποδεικνύουν τους υποψηφίους των δύο κομμάτων.
Οπότε οι Αμερικανοί εκλογείς δεν έχουν άλλη επιλογή, οφείλουν να ψηφίσουν τους δύο εκλεκτούς των Επικυρίαρχων της Γης. Και οι δύο υποψήφιοι πρόεδροι, είναι σκεύος εκλογής των Παντοκρατόρων!
 Αν θέλουν ας κάνουν αλλιώς…….

ΗΠΑ, Ε.Ε. & Ελλάς στο ίδιο καζάνι βράζουμε, αφού και οι τρείς είμαστε πιόνια των Ρότσιλντ, & Ροκφέλερ, άλλος πολύ , και άλλος λίγο. Άλλος καλλίτερα και άλλος χειρότερα. Ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ διατάσει τους ηγέτες της Ε.Ε. κρατείστε οικονομικά την Ελλάδα, μη χρεοκοπήσει, τουλάχιστον μέχρι τις Αμερικανικές εκλογές, για να μη χάσει τις εκλογές, φθάνοντας η κρίση στις ΗΠΑ. Οι διεφθαρμένοι «Δημοκράτες» πολιτικοί, οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία, και κατέστρεψαν τη πατρίδα καθιστώντας αυτήν Αποτυχημένο κράτος.

Οι Γερμανοί ξανάρχονται με τοποτηρητές. Το Γερμανικό Lobby που εργάζεται μεθοδικά τα τελευταία 3 χρόνια στη χώρα μας, και μετά την υπογραφή του Μνημονίου 1 έχει βάλει για τα καλά πόδι στην Ελλάδα, δεν θα επέτρεπε έξοδο της χώρας από το ευρώ.

Αυτό οι εφιάλτες πολιτικοί δεν το εκμεταλλεύονται, αφού είναι ένα ισχυρό διαπραγματευτικό χαρτί. Και άλλα κράτη δανείζονται, αλλά δεν γίνονται ρεντίκολο, και αποικία, όπως γίναμε εμείς. Έχουν αξιοπρεπείς πολιτικούς που διαπραγματεύονται τα δάνεια, δεν έχουν προδότες! 
Επειδή δανειζόμαστε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραδώσουμε τη πατρίδα στους αποικιοκράτες δανειστές, και να γίνουμε δούλοι.!

Απευθυνόμενος στους επίορκους πολιτικούς λέγω, δεν μπορούμε να επιτρέψουμε, επειδή το θέλει η οποιαδήποτε Τρόϊκα να καταργήσουμε το Σύνταγμα των Ελλήνων, ούτε να επιτρέψουμε τη καταστροφή του Έθνους με ιστορία 10.000 (από εποχή Δευκαλίωνα), επειδή κάποιοι κύριοι θέλουν να κάνουν την Ελλάδα αποικία και προτεκτοράτο των μεγάλων παγκόσμιων Σιωνιστικών συμφερόντων, με Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες κατοίκους του τύπου, «Λαοί, φυλαί, και γλώσσαι», ήτοι Βαβέλ, δηλαδή πανσπερμία των άλλων τεταρτοκοσμικών αποτυχημένων κρατών.

Επαφίεται στο πατριωτισμό των Ελλήνων να προασπίσουν και προστατέψουν τη πατρίδα μας, με κάθε μέσον, όπως προστάζει το Σύνταγμα.
Αυτό νομικώς κατοχυρώνει μια κίνηση Ελλήνων πολιτών και στρατιωτικών πατριωτών, για σωτηρία της πατρίδος από επίορκους και εφιάλτες πολιτικούς, τους οποίους από άγνοια ψήφισε ο Ελληνικός Λαός.
  «Ίτε, παίδες Ελλήνων, ελευθερούτε πατρίδα»……….. 

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ Διεθνολόγος 
 E-mail: ant.grypaios@gmail.com 

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 10/04/2012 08:00:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " Αποτυχημένο κράτος: ... ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες