ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:12 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

“ ΟΧΙ προστασία στον…Μπακατσέλο! . ΝΑΙ στην προστασία των μαθητών! ”

Του Γιώργου Νικολαΐδη. 
 Είναι η φράση-σύνθημα-πρόταση μαθητή, ανταπαντώντας ( και καταχειροκροτούμενος απ΄όλους) αυθόρμητα στον Δήμαρχο του Δήμου Θερμαϊκού, κατά την πορεία διαμαρτυρίας τους (βίντεο 10΄ 18΄΄ λεπτά).

Δεν υπάρχουν αστυνομικοί για να φυλάξουν από ατυχήματα τους μαθητές του 1ου ΓΕΛ Περαίας, αλλά (δείτε το βίντεο)...
φυλάσσεται, λίγο παρακάτω, η βίλα του κ. Μπακατσέλου (διάβαζε Βενιζέλου).
Από αστυνομικούς που πληρώνουμε οι φορολογούμενοι.

Τα παράξενα και αντιφατικά της πολιτικής;
 Όχι. Αποφάσεις των πολιτικών.
Με δικές τους προτεραιότητες από δικιά τους ιεράρχηση.

 Οι μαθητές, λοιπόν, θέλησαν να κάνουν ευρύτερα γνωστό το πρόβλημά τους. Αντιμετωπίζουν (θανάσιμο) κίνδυνο διασχίζοντας, καθημερινά, τον μεγάλο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας μπροστά απ’ το στο σχολείο τους.

Πραγματοποίησαν την διαμαρτυρία-πορεία τους απ’ το σχολείο τους προς το Δημαρχείο. Συμμετείχαν Καθηγητές, Γονείς και στο σύνολό τους οι μαθητές και μαθήτριες του 1ου Γενικού Λυκείου Περαίας, όπου φοιτούν μαθητές των δημοτικών διαμερισμάτων Νέων Επιβατών και Αγίας Τριάδας. Το 1ο ΓΕΛ του Δήμου Θερμαϊκού, από το 2000, στεγάζεται σε ενοικιαζόμενο χώρο, όχι μόνον έξω από τα όρια των δημοτικών διαμερισμάτων που εξυπηρετεί, αλλά και έξω από τα γεωγραφικά όρια του Δ. Θερμαϊκού.

 ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ :
1. ΟΧΙ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΔΡΟΜΟ ΤΑΧΕΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

2. ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΚΑΛΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΩΡΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΣΤΗ ΣΤΑΣΗ (αναγκαζόμαστε να καταλαμβάνουμε τον μισό δρόμο).

4. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΑ 110 ΜΕ 120 ΕΥΡΩ !

5. ΣΧΟΛΕΙΟ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

 Ο Δήμαρχος απάντησε στα αιτήματα των μαθητών, μα δεν δέχθηκε διάλογο. Εδώ, σημειώνουμε την κόσμια συμπεριφορά των παιδιών που άκουσαν με προσοχή τα επιχειρήματά του.
Η διαμαρτυρία τελείωσε με μερικά τραγούδια παρέας μαθητών (με σεγκόντο την…απώλεια του μαθήματος-έτσι συμβαίνει παντού και πάντα) και ρεπερτόριο του συρμού και φτωχό, που αντανακλά στη φτώχια της μουσικής παιδείας στην Ελλάδα.gnborn2shoot
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/12/2012 06:25:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "“ ΟΧΙ προστασία στον…Μπακατσέλο! . ΝΑΙ στην προστασία των μαθητών! ” "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες