ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Απόψεις: " Λίστα χωρίς σκάνδαλο... "

Του poor journalisto.
Ένας πρώην υπουργός καταθέτει ότι έχασε ένα CD που του έστειλε επίσημα το Γαλλικό Υπουργείο Οικονομικών. 
Ένας άλλος πρώην υπουργός δηλώνει ότι δεν μπορούσε να διερευνήσει μια λίστα που πιθανότατα περιέχει «μαύρο χρήμα» γιατί το υλικό αποκτήθηκε παράνομα.

Όλοι οι άλλοι πολιτικοί υποστηρίζουν...
ότι δεν έχουν ανοίξει το αρχείο και δεν ήξεραν τίποτα για την ύπαρξη της λίστας. 

Δυο επικεφαλής του ΣΔΟΕ καταγγέλλουν ότι δεν πήραν εντολές να διερευνήσουν τα ονόματα στη λίστα.

Μια λίστα που έκανε βόλτες από υπεύθυνο σε υπεύθυνο και κανένας δεν ήθελε να την ανοίξει. 

Ξαφνικά ένας δημοσιογράφος την ανοίγει και την δίνει στη δημοσιότητα. Ο δημοσιογράφος συλλαμβάνεται. Εκεί εφαρμόζεται άμεσα ο νόμος για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που ξεχάστηκε σε τόσες άλλες περιπτώσεις ανθρώπων. Θυμάται κάνεις τις οροθετικές? Α ναι. Αυτές διαπομπεύτηκαν για την «προστασία» του κοινωνικού συνόλου είπαμε. Πόσοι άλλοι ακόμα που προ-καταδικαστηκαν πριν να φτάσουν σε δίκη? Έπρεπε, γιατί το σύστημα είχε ανάγκη λίγο θόρυβο, μερικά σκάνδαλα.

Θέλει ο πολιτικός να περάσει ένα δύσκολο νομοσχέδιο; Η λύση είναι ένα σκάνδαλο. Ο κοσμάκης θα στρέψει τα μάτια του στην είδηση και ο πολιτικός θα κάνει την δουλειά του.

Θέλει η αντιπολίτευση να ρίξει την κυβέρνηση; Η λύση είναι ένα σκάνδαλο. Φωτιά παίρνουν τα πληκτρολόγια για να θαμπώσουν τον κοσμάκη. Τρίβουν τα χέρια τους οι δημοσκοπικές εταιρίες που θα τους ζητάνε κάθε εβδομάδα και νέα έρευνα.

Μεγαλώσαμε μέσα στα «σκάνδαλα» αλλά τώρα που ήρθαν τα πραγματικά, τα καταστροφικά σκάνδαλα, η λέξη αυτή εξαφανίστηκε. Χαρακτηρίστηκε το PSI σκάνδαλο; Η λίστα Λαγκάρντ μήπως; Η απώλεια κάθε εργατικού δικαιώματος, το κόψιμο μισθών, το κόψιμο συντάξεων, ο διπλασιασμός της τιμής του πετρελαίου, η πλήρης μεταβολή του βιοτικού επιπέδου της χώρας προς το χειρότερο;

Τα ονόμασε αυτά κάνεις σκάνδαλα;
 Όχι, γιατί τον χαρακτηρισμό «σκάνδαλο» μπορούν στην πραγματικότητα να τον αποδώσουν σε μια υπόθεση μόνο οι πολιτικοί για να εξυπηρετήσουν την ατζέντα τους. Και το κάνουν αυτό με τα παπαγαλάκια τους.

Αν τώρα κάποιο παπαγαλάκι βγει από του κλουβί (ή ποτέ δεν θέλησε να γίνει παπαγαλάκι) θα βρουν τρόπο να το στριμώξουν. 

Είναι σίγουροι ότι αφού φάγαμε το κουτόχορτο τόσα χρόνια θα συνεχίσουμε να το καταπίνουμε αδιαμαρτύρητα. 
Σε αυτό όμως μπορεί να κάνουν πια λάθος. 

poor journalisto
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/31/2012 08:47:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " Λίστα χωρίς σκάνδαλο... ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες