ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Αυτόνομη Φοιτητική Κίνηση ΝΙΚΗ: " Τασσόμαστε όλοι στον αγώνα για ένα αυτόνομο σύλλογο χωρίς χρώματα και ψευτοϊδεολογίες. "

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 17 Οκτωβρίου η πρώτη γενική συνέλευση της ΦΕΤΕΠΑΚ για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.

Άλλη μια συνέλευση με τα γνωστά παιχνιδάκια Προοδευτικής και Πρωτοπορίας για το ποια παράταξη θα υπερισχύσει της άλλης στα ψηφίσματα.  Συνελεύσεις που υποτίθεται γίνονται με γνώμονα τους φοιτητές για επίλυση και βελτίωση διαφόρων προβλημάτων και...
αναγκών του πανεπιστήμιου καθώς και ενημέρωσης των φοιτητών για το Κυπριακό καταλήγουν στο να τσακώνονται οι δύο παρατάξεις για το ποια είναι καλύτερο φερέφωνο για το κόμμα της. 

Ο εκπρόσωπος της Προοδευτικής μας ενημέρωσε πολύ σωστά πως ως λαός δεν έχουμε αριθμητική υπεροχή, και όσοι ονειρεύονται να ξεκινήσουν πόλεμο με τους τούρκους πλανώνται πλάνη οικτρά. Εμείς, το είπαμε και παλιά, όσες φορές οι Έλληνες επαναστάτησαν κατά της κατοχής, δεν υπερτερούσαν. Ούτε σε αριθμό ατόμων, ούτε σε όπλα. Είχαν πάντα με το μέρος τους το δίκαιο του Αγώνα!

 Επιπλέον, αφού αναρωτιέστε ποιος πολιτικός θα βρεθεί να συνομιλήσει με την Τουρκία, την κατοχική χώρα, σε περίπτωση που επιτέλους κάποιος αντιληφθεί πως το να διεκπεραιώνουμε ακόμα συνομιλίες με τους T/κ δεν καταλήγουμε πουθενά, σας γνωστοποιούμε πως χρειαζόμαστε έναν Ικανό ηγέτη που να βάζει πάνω απ όλα την Πατρίδα του. Να μην δρα με κομματικά συμφέροντα και να εκπροσωπεί όλους. Τριανταοκτώ χρόνια τώρα ακόμα ψάχνουμε. Επίσης μας μίλησε μεταξύ άλλων και ειρωνικά, για την Μητέρα Πατρίδα. Είστε πολύ μικροί για να μιλάτε για την Ελλάδα. Την Ελλάδα που σας έκανε πάνω απ’ όλα Ανθρώπους, πολιτισμένους. Την Ελλάδα που έφτιαξε την αρχή της Δημοκρατίας, που εσείς υποτίθεται ενστερνίζεστε.

Απ΄ την άλλη μεριά, εκ δεξιών της δησακελικής οικογένειας, οι πρωτοπόροι πάλι μας έκαναν να θρηνήσουμε για την ιδεολογική τους κατάντια. Κάνοντας επίκληση στο συναίσθημα, μίλησαν για τους 300 του Λεωνίδα, για τον αγώνα της ΕΟΚΑ, βροντοφωνάζοντας μάλιστα και κάποια στιγμή πως η Κύπρος είναι Ελληνική –γεγονός που όποιος το αμφισβητεί είναι απλά ανιστόρητος. Αλήθεια κύριοι της Πρωτοπορίας, πότε η παράταξη και το κόμμα που σας μεγαλώνει έκανε οτιδήποτε για να διατηρήσει και να διασφαλίσει την ελληνικότητα της Κύπρου;

Εμείς μέχρι στιγμής είδαμε τους ηγέτες σας να συλλυπούνται τους συγγενείς για τον θάνατο του αρχιδολοφόνου Ντενκτάς, να τους στρώνουν τραπέζι στο ίδιο τους το σπίτι. Είδαμε να γίνεστε οπαδοί του σχεδίου Ανάν και της προδοτικής διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας και για να μη ξεχνιόμαστε, εσείς χειροκροτούσατε τον πρόεδρο του κόμματος σας όταν διαλαλούσε πως η νήσος δεν είναι ελληνική μα ευρωπαϊκή.

Την έκπληξη μας προκάλεσε το γεγονός ότι ο ΔΚΚΦ Αγώνας κήρυξε αντιομοσπονδιακό αγώνα. Από πότε; Φαίνεται πως η εμπλοκή της ΕΔΕΚ στην στήριξη συγκεκριμένου υποψήφιου για τις επόμενες προεδρικές εκλογές επηρεάζει και την νεολαία του σοσιαλδημοκρατικού κόμματος. Όπως και να ‘χει το αντιομοσπονδιακό κίνημα έχει πολλή δουλεία να διεκπεραιώσει μέχρι να αφυπνιστεί ο λαός από τον κομματικό λήθαργο και να πει ένα τρανταχτό όχι στα προδοτικά σχέδια που μας πλασάρουν. Ευχόμαστε να μην αλλάξετε πορεία σε 5 χρόνια όπως μας έχετε συνηθίσει.

Όσο για τη μη εμπλοκή μας στη συνέλευση, οφείλουμε να αναφέρουμε ότι κάποιοι τρέμουν μόνο και με την ιδέα να αποκτήσουμε λόγο, τον οποίο δικαιούμαστε, μπροστά στο κοινό τους έτσι προσπαθούν με κάθε τρόπο να το αποτρέψουν. Έτσι μετά το συγκεκριμένο περιστατικό κρίναμε ορθό, τη μη συμμετοχή μας μόνο με τοποθετήσεις. Θα βγούμε στα έδρανα κύριοι, όταν οι φοιτητές το ζητήσουν. Εσείς συνεχίστε να εμπαίζετε με την νοημοσύνη όλων μας.

Σίγουρα η πανεπιστημιακή κοινότητα χρίζει αναβάθμισης και σωστής ενημέρωσης, η οποία δεν θα έρθει μέσα από συνεχιζόμενες αντιπαραθέσεις των δησακελικών παρατάξεων αλλά μέσα από την αυτονομία του κάθε φοιτητή, όπου θα καθορίζει ο ίδιος τις αποφάσεις και ενέργειες του, χωρίς παρεμβάσεις από αγνώστους και μισθωτούς.
Τασσόμαστε όλοι στον αγώνα για ένα αυτόνομο σύλλογο χωρίς χρώματα και ψευτοϊδεολογίες.

Αυτόνομη Φοιτητική Κίνηση ΝΙΚΗ Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 10/25/2012 03:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αυτόνομη Φοιτητική Κίνηση ΝΙΚΗ: " Τασσόμαστε όλοι στον αγώνα για ένα αυτόνομο σύλλογο χωρίς χρώματα και ψευτοϊδεολογίες. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες