ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:24 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Δηλώσεις Περιφερειάρχη Ηπείρου για το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων.

"Όταν θα παραδοθεί ολοκληρωμένη μελέτη για την ανέγερση σύγχρονου διδακτηρίου για το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων, η Περιφερειακή Αρχή θα κάνει το παν για να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ."

Τη διαβεβαίωση αυτή έδωσε ο Περιφερειάρχης κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, σε εκπαιδευτικούς και μαθητές του, οι οποίοι τον συνάντησαν στο...
πλαίσιο διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στην πόλη.

Ο Περιφερειάρχης ανέφερε ότι η αρμοδιότητα της σχολικής στέγης με την εφαρμογή του «Καλλικράτη» έχει περιέλθει πλέον στην Πρωτοβάθμια Αυτοδιοίκηση, προσθέτοντας ότι από την πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων έχει εξασφαλιστεί οικόπεδο σε περιοχή του πρώην Δήμου Ανατολής και έχουν παραδοθεί στο Δήμο Ιωαννιτών όλα τα στοιχεία με τις ενέργειες που έχουν γίνει, καθώς και υπόδειγμα μελέτης.

Αναφερόμενος στα προβλήματα μεταφοράς των μαθητών που εξακολουθούν να υπάρχουν, είπε ότι η αντιμετώπισή τους θα πρέπει να γίνει με αλλαγή του ισχύοντος, από το 2011, νομικού πλαισίου, το οποίο ήδη έχει ζητηθεί από το αρμόδιο Υπουργείο.

Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Ι. Γιώσας, ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη για την πολύχρονη συνεργασία που είχαν και τη συμβολή του στη μεταφορά του Σχολείου από τα Δολιανά στα Γιάννινα και αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπάρχουν σε υποδομές, σίτιση και μεταφορά μαθητών, ζητώντας τη συνδρομή όλων των τοπικών φορέων για την επίλυσή τους. Παρέμβαση έκανε επίσης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Σχολείου.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 10/24/2012 05:40:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Δηλώσεις Περιφερειάρχη Ηπείρου για το Μουσικό Σχολείο Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες