ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Η επιστολή παραίτησης και αποχώρησης του Π. Χατζηγεωργιάδη από τον ΛΑ.Ο.Σ.

Εν Αθήναι τη 29η Οκτωβρίου 2012

Συνέλληνες
Η κατάσταση ολόγυρα μας έχει φτάσει στο απροχώρητο,η κοινωνία μας νοσεί σε εγκληματικό βαθμό και αυτό το φαινόμενο είναι εν εξελίξει επί δεκαετίες τώρα. 
Στον Λαικό Ορθόδοξο Συναγερμό προσχώρησα διότι θεώρησα πως προκειμένου να φανείς πρωτίστως...
χρήσιμος και να κάνεις αρκετά απο όσα θεωρείς πως πρέπει να γίνουν και δεν γίνονται,οφείλεις να ενταχθείς σε έναν πολιτικό σχηματισμό ο οποίος καλύπτει το δικό σου ιδεολογικό πλαίσιο έστω και με πολλούς συμβιβασμούς που είναι αναγκαίοι για μια τέτοια ιδεολογική συμβίωση. 

 Το δικό μου πλέγμα των ιδεών,εμφορείται απο την αγάπη προς την πατρίδα ως ιστορικό μέγεθος αλλά και το νοιάξιμο για την σημερινή πραγματικότητα,την καταπολέμηση της αδικίας υπό οποιαδήποτε μορφή και γενικότερα την προσπάθεια να αντιπαλαίψεις οτι θεωρείς πως είναι αρνητικό και οφείλει να αλλάξει.

Ο ρόλος των κομμάτων είναι πρωτίστως το κοινωνικό τους πρόσωπο κάτι το οποίο ΔΕΝ είδα να συμβαίνει κατά την παραμονή μου στον ΛΑ.Ο.Σ,τουλάχιστον στο σημείο που θα ικανοποιούσε εμένα προσωπικά,τουναντίον διέκρινα ΑΠΟΛΥΤΗ έλλειψη συντονισμού και στα πλέον βασικά ζητήματα,προσωπικές έριδες και "κλίκες" που εκ του αποτελέσματος κρίνοντας σκοπό είχαν την αποπομπή των υγειών δυνάμεων προς τέρψιν των εχόντων μόνον προσωπική φιλοδοξία,διέκρινα την αναξιοκρατία σε μεγάλο βαθμό και την τακτοποίηση ημετέρων έστω και σε θέσεις αμμισθί προς δημιουργία μηχανισμού και πάντοτε εις βάρος του κόμματος και της όποιας εναπομείνουσας απήχησης του στην ελληνική κοινωνία κατ επέκτασιν. 

Τούτη η αέναη παλινδρόμηση ανάμεσα σε αυτό που χαρακτηρίζεται ως ακροδεξιά,δεξιά και πολυσυλλεκτικότητα όπως και ο προσωπικός εμπαιγμός μου όσο και άλλων άξιων και με πρόθεση να βοηθήσουν τον κοινό αγώνα ανθρώπων άδολα και χωρίς ίχνος συμφέροντος αλλά και προσωπικό κόστος τις περισσότερες φορές, που σκοπό είχαν το να κουραστώ κάποια εκ των ημερών και να σταματήσω να αγωνίζομαι για όσα πιστεύω,η έλλειψη ΣΤΙΒΑΡΟΥ ιδεολογικού πλαισίου και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο επανακαθορισμός της ιδεολογικής ταυτότητας του κόμματος υπό τις νέες κοινωνικές συνθήκες και τον νέο πολιτικό χάρτη και οχι με όρους πρό δεκαετίας,ο ενδοτισμός που αναλώνεται στην μικροπολιτική αντί να προτάξει τις θέσεις μας στην κοινωνία σε μια τόσο δύσκολη καμπή όπου διέρχεται,είναι κάποιοι εκ των βασικότερων παραγόντων εις τους οποίους οφείλεται η αποχώρηση μου η οποία πραγματοποιείται την σήμερον 29ή Οκτωβρίου 2012. 

Η δημοσίευση αυτής της επιστολής γίνεται ΚΑΤΟΠΙΝ της κατάθεσης του στεφάνου υπό την ιδιότητα του εκπροσώπου του κόμματος χάριν μνημοσύνου πεσόντων του ιταλικού έπους 1940,διότι στην ζωή μου έχω μάθει να είμαι ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΙΔΕΩΝ ΜΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. 

 Η κατάθεση του στεφάνου αυτού αφιερούται εξαιρετικώς ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ του 1940.

 Η εποχή μας δεν είναι η εποχή των παχέων λόγων πλέον τα οποία συντρίβονται επάνω στον κυμματοθραύστη του ψεύδους και της πολιτικής αγυρτίας όσων το κάνουν και αντιμετωπίζονται με αδιαφορία απο τους πολίτες,η εποχή μας απαιτεί ανάληψη ευθύνης και σοβαρότητα. 

ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ,ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΗΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΛΟΥΣ Α-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΥΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ !

 Εν κατακλειδι δεν θεωρώ πως έχω να ευχαριστήσω κανέναν πέραν των ελαχίστων συνοδοιπόρων και ανθρώπων που πραγματικά εκτιμούν το τι κάνω και που με προσέγγισαν με αγνά και άδολα συναισθήματα και με μόνο συνδετικό κρίκο την αγάπη προς την πατρίδα και το σύνολο,με τους υπόλοιπους χαριεντιζόμενους μικροαστούς δεν επιθυμώ ουδεμίαν σχέση απο τούδε και στο εξής,ας συνεχίσουν να διαβιούν φοβούμενοι και την σκιά των εις τους διάφορους μικρόκοσμους των. 

Το "κερασάκι στην τούρτα" δέ,επέστη μόλις εχθές ανήμερα της 28ής.
Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΟΥ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΕΔΩ. 

Ο αγώνας για τα μεγάλα ιδανικά ποτέ δεν σταματά απο το όποιο μετερίζι,είμεθα οι αχθοφόροι αυτών των υψηλών ιδανικών και απο του λίκνου εώς του τάφου οφείλουμε να τα διατηρούμε εναντίον όλων καθώς και να τα μεταλαμπαδεύουμε σε όσους δύνανται οι ώμοι των να τα αντέξουν.

ΥΠΕΡ ΑΝΩ ΟΛΩΝ Η ΠΑΤΡΙΣ 
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ 

Παναγιώτης Χατζηγεωργιάδης 
Μέλος ένωσης μουσικοσυνθετών Αγγλίας 
Λογοτέχνης και Δημοσιογράφος 
Τέως υπεύθυνος οργανωτικού Νομαρχιακής Επιτροπής Περιφερείας Αττικής ΛΑ.Ο.Σ 
Τέως πολιτευτής ΛΑ.Ο.Σ

 Υπέρ Αλήθειας.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 10/30/2012 10:57:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Η επιστολή παραίτησης και αποχώρησης του Π. Χατζηγεωργιάδη από τον ΛΑ.Ο.Σ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες