ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

ΠΕΟΦ Θεσσαλονίκης: " Νταβούτογλου είσαι ανεπιθύμητος. "

To συμβάν της επίσκεψης του υπουργού εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου στην Αθήνα, που σύμφωνα με την εφημερίδα «Hürriyet» βασικός σκοπός της «επίσκεψης» είναι να προετοιμαστεί η δεύτερη σύνοδος υψηλού επιπέδου του Συμβουλίου Στρατηγικής Συνεργασίας, δεν μπορεί παρά να μας αφήσει άναυδους.

Ο Tούρκος πρέσβης στην Αθήνα, Kερίμ Ουράς, δήλωσε πως οι υπουργοί Εξωτερικών Ελλάδας και...
Τουρκίας θα διαμορφώσουν τα ντοκουμέντα που θα υπογραφούν στη σύνοδο που θα γίνει στην Άγκυρα, υπό την αιγίδα των πρωθυπουργών Ταγίπ Ερντογάν και Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Ουράς είπε ακόμη, ότι το τρέχον πρόγραμμα Τουρκίας – Ελλάδας για μείωση των διαδικασιών έκδοσης βίζας για Τούρκους τουρίστες που επισκέπτονται ελληνικά νησιά, όπως έδειξε το καλοκαίρι, είχε θετικά αποτελέσματα.

Επίσης, ο Νταβούτογλου έγινε δεκτός από τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και στη συνάντησή του με τον Δ. Αβραμόπουλο όπου για ακόμη μια φορά δήλωσε ότι επιθυμεί το Αιγαίο «ελεύθερο» και δεδομένης της πρόσφατης δήλωσής του για το Φαρμακονήσι και το Αγαθονήσι μπορούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς εννοεί.

Ακόμη, χαρακτηρίζουμε ως γελοίες τις δηλώσεις του Δ. Αβραμόπουλου για την αλληλεγγύη του στην στάση της Τουρκίας στο Συριακό ζήτημα, όπου εξοπλίζει τους ακραίους σουνίτες ισλαμιστές και μάχεται εναντίων των Κούρδων. Προφανώς, τα συμφέροντα της πολιτικής ελίτ και του κεφαλαίου δεν συνάδουν με αυτά της εθνικής ανεξαρτησίας και των τόσων χιλιάδων προσφύγων και αγνοούμενων.

Μόνο οι μεγαλοεπιχειρηματίες επωφελούνται από αυτό το πανηγύρι «φιλίας» που προσπαθούν να μας πουλήσουν και που ξεκίνησε χρόνια πριν, από το 1988 και τις πρώτες παρόμοιες δεξιώσεις μεταξύ Ανδρέα Παπανδρέου και Τουρκούτ Οζάλ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εμπορικές συναλλαγές μέχρι και το 2007 έχουν φθάσει τα 2,2 δις και μάλιστα με άνισους όρους που ευνοούν την Τουρκία. Πώς λοιπόν να δημιουργήσουμε μηχανισμούς κόστους στο τούρκικο καθεστώς και στην τούρκικη οικονομία, όταν αντί να τους αποκλείουμε, τους προτρέπουμε να είναι η μεγαλύτερη εμπορική δύναμη στα βαλκάνια;

 Είναι λυπηρό και άξιο απορίας πως οι πολιτικοί του τόπου μας ξεχνούν τα δεινά που περνάει η πατρίδα μας λόγω της Τουρκίας, εδώ και εκατοντάδες χρόνια. Το 37% του νοτιότερου σημείου της Ελλάδας βρίσκεται υπό κατοχή, χιλιάδες πρόσφυγες, εκατοντάδες αγνοούμενοι συμπατριώτες μας.

Πώς είναι δυνατό να είναι φίλοι μας αυτοί που παραβιάζουν συνεχώς τον εναέριο χώρο του Αιγαίου, αυτοί που προσβάλλουν τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας στην Θράκη, αυτοί που κρατούν την Πόλη, την Τραπεζούντα και την Σμύρνη;

Πώς είναι δυνατό να είναι φίλοι μας αυτοί που με κάθε ευκαιρία απειλούν για πόλεμο λόγω οικονομικών και γεωστρατηγικών συμφερόντων, αυτοί που βεβήλωσαν και λεηλάτησαν τις περιουσίες και τις εκκλησίες μας;

Μέχρι πότε θα κάνουμε υποχωρήσεις και θα ασκούμε πολιτική «καλής θελήσεως» απέναντι σε μια χώρα που είναι έτοιμη να κατασπαράξει την πατρίδα μας με κάθε ευκαιρία;

Τα μηνύματα του Νταβούτογλου στο βιβλίο του «Στρατηγικό Βάθος», το «εγχειρίδιο της τούρκικης διπλωματίας», όπως το απεκάλεσε ο διεθνολόγος Παναγιώτης Ήφαιστος, είναι σαφέστατα.

Το νέο-οθωμανικό όνειρο, βρίσκεται πολύ κοντά στην υλοποίηση του, με τις μουσουλμανικές μειονότητες στα Βαλκάνια να το κάνουν ακόμη πιο εύκολο.

Πίσω από την μάσκα του κοσμοπολίτη βρίσκεται ο ακραίος ισλαμιστής.

 Εις απάντησή του, εμείς φωνάζουμε ότι θα αντισταθούμε σε οποιοδήποτε ξεπουλημένο πολιτικό και σε όσους μοχθούν για την επίτευξη ελληνοτουρκικής φιλίας.
 ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΦΙΛΙΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΟΣΩ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ Η ΚΑΤΟΧΗ

ΠΕΟΦ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 10/11/2012 09:13:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "ΠΕΟΦ Θεσσαλονίκης: " Νταβούτογλου είσαι ανεπιθύμητος. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες