ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π.

Απόψεις: " Ο Βορίδης και η κατάσχεση πρώτης κατοικίας... "

Γράφει ο Διογένης ο Κυνικός.
Για άλλη μία φορά στην σημερινή κοινωνία ένας βολεμένος, ένας βουλευτής, απέδειξε το πόσο μεγάλη διαφορά έχει το να είναι το στομάχι σου γεμάτο, η τσέπη σου γεμάτη από το να προσπαθείς να επιβιώσεις, να ταΐσεις την οικογένεια σου, να τα βγάλεις πέρα. 

Κατ' αρχήν ουδείς μπορεί να διαφωνήσει με ότι πρέπει να τηρούμε όλοι τις υποχρεώσεις μας και τα όποια συμφωνητικά έχει υπογράψει ο...
καθένας από εμάς.
 Μόνον οι επαγγελματίες μπαταχτσήδες θα διαφωνήσουν με αυτό.

Αλλά βασική προϋπόθεση για να τηρεί κάποιος τις υποχρεώσεις του είναι να μην έχει ανατραπεί κατά τόσο βάναυσο τρόπο η ζωή του. 
Δεν μπορεί να "κουρεύονται" όλα τα δικαιώματα του λαού από μισθούς και συντάξεις μέχρι τα φάρμακα του και τον αέρα που αναπνέει και από την άλλη πλευρά οι υποχρεώσεις του να μένουν σταθερές και στα ύψη, μια που εδώ στην Ελλάδα, για παράδειγμα, τα επιτόκια των τραπεζών σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες είναι στην κορυφή του Έβερεστ. 

Επομένως τι ακριβώς εξυπηρετούσε η δήλωση του κυρίου Βορίδη για να επιτραπεί η κατάσχεση πρώτης κατοικίας;
Μάλλον μόνον τον ίδιο για να δείξει και αυτός το πόσο καλό "παιδί" είναι, σαν τον αρχηγό του τον κ. Σαμαρά με την κυρία Μέρκελ. 

Αλλά ο κύριος Βορίδης μας έδωσε μια πολύ καλή ιδέα.
Του ζητούμε λοιπόν να πάει στο αρχηγό του και να ζητήσει να εξοφλήσει άμεσα η Νέα Δημοκρατία (και το ΠΑΣΟΚ) όλα τα δάνεια που έχει παρανόμως πάρει το κόμμα του με εγγύηση τις μελλοντικές επιδοτήσεις από τον κρατικό προϋπολογισμό!

Δυστυχώς εκεί οι Τράπεζες δεν μπορούν να κατάσχουν την πρώτη κατοικία, ούτε την δεύτερη, ούτε καν το εξοχικό γιατί δεν υπάρχουν.
 Όπως δεν υπάρχουν πια και οι επιδοτήσεις, τουλάχιστον στα ύψη που περίμεναν τα κόμματα ότι θα πάρουν.

Για αυτό εμείς προτείνουμε οι βουλευτές να βάλουν τα σπίτια τους υποθήκη για να καλυφθούν οι Τράπεζες. Έτσι θα δείξουν και πόσο πολύ πιστεύουν στο κόμμα τους και την πολιτική που εφαρμόζουν. 
 Άσε που θα σκέπτονται πεντακόσιες φορές πριν αλλάξουν πολιτική κατοικία. 
Τώρα τι να σκέπτονται άραγε ενδόμυχα πριν μεταπηδήσουν σε άλλο κόμμα; 
Μάλλον την επανεκλογή τους....

Και κλείνουμε ελπίζοντας ότι κάποια σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας αυτές τις ημέρες περί δημιουργίας νέου κόμματος από τον κύριο Σαμαρά να μην έχουν να κάνουν σε τίποτα με τα χρέη της Νέας Δημοκρατίας προς τις τράπεζες και όπου αλλού.....

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Γιαννιώτης Ν.Π. στις 10/25/2012 03:20:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " Ο Βορίδης και η κατάσχεση πρώτης κατοικίας... ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες