ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Γ. Παναγιωτακόπουλος: " Τέλος στην άδικη τιμωρία των πολλών. Να αποδοθούν επιτέλους άμεσα οι ευθύνες. "

Η απαξίωση του πολιτικού συστήματος συνεχίζεται…

Όσα αποκαλύπτονται το τελευταίο διάστημα, (εμπλοκές πολιτικών προσώπων σε υποθέσεις διαπλοκής, λίστες, φοροφυγάδες και μεγαλοκαταθέτες στο εξωτερικό), μόνο περήφανους δεν πρέπει να κάνουν όσους διαχειρίζονται τις τύχες της χώρας.
Είναι επόμενο και λογικό η...
απόσταση ανάμεσα σε αυτούς και το λαό να μεγαλώνει, η κρίση αξιοπιστίας της πολιτικής να παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, η επιφυλακτικότητα απέναντι στις προθέσεις των πολιτικών να μετατρέπεται σε βεβαιότητα για την επικράτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Ένας ολόκληρος λαός δοκιμάζεται σκληρά εξαιτίας των δικών τους επιλογών και των διαχρονικών καταστροφικών πολιτικών τους, οδηγείται στην απόγνωση την ίδια στιγμή που χιλιάδες φοροφυγάδες, με τη βούλα της κρατικής ανικανότητας πίνουν στην υγεία των … «κορόιδων».

Απαιτείται άμεση απόδοση των πολιτικών αλλά και των ποινικών ευθυνών, όπου υπάρχουν και παραδειγματική τιμωρία όσων οδήγησαν τα πράγματα εδώ. Απαιτείται το ξεκαθάρισμα των υποθέσεων αυτών ΕΔΩ και ΤΩΡΑ με όποιο πολιτικό κόστος.

Απαιτείται να επανέλθει στο προσκήνιο η πολιτική γενναιότητα και η ευθύτητα προκειμένου να αναληφθούν ευθύνες.

Πρέπει οι λογικές συγκάλυψης, ανευθυνότητας και φθηνού λαϊκισμού να αποτελέσουν παρελθόν. Πρέπει η Δικαιοσύνη να λειτουργήσει επιτέλους συγκροτημένα, στοχευμένα και αποτελεσματικά.

Ο εξευτελισμός του πολιτικού συστήματος δεν προοιωνίζει ευχάριστες εξελίξεις για τη Δημοκρατία μας. Και αυτό πρέπει να το αντιληφθούν ΟΛΟΙ.

Τέλος στη συγκάλυψη των ολίγων 
Τέλος στην άδικη τιμωρία των πολλών 
Τέλος στην κρατική ανικανότητα 
Να αποδοθούν επιτέλους άμεσα οι ευθύνες

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/04/2012 10:09:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Γ. Παναγιωτακόπουλος: " Τέλος στην άδικη τιμωρία των πολλών. Να αποδοθούν επιτέλους άμεσα οι ευθύνες. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες