ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Β. Αργύρης: " Η ΔΩΔΩΝΗ είναι για την Ήπειρο casus belli . "

Με αφορμή την εξέλιξη στο θέμα της ΔΩΔΩΝΗΣ ΑΕ και σενάρια που εμπλέκουν τον ίδιο στην προωθούμενη πώλησή της, ο επικεφαλής της παράταξης «Ήπειρος Τόπος να Ζείς» και π. Βουλευτής Ιωαννίνων, κ. Βαγγέλης Αργύρης , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η είδηση της πώλησης της ΔΩΔΩΝΗΣ, με τρόπο στον οποίο έχω ήδη εκφράσει και πρόσφατα στο Περιφερειακό Συμβούλιο την...
αντίθεσή μου, κάθε άλλο παρά με βρίσκει σύμφωνο. Είναι γνωστή η συμμετοχή μου στην προσπάθεια για να περάσει η ΔΩΔΩΝΗ στους φυσικούς και καταστατικούς της ιδιοκτήτες και να παραμείνει αμιγώς Ηπειρωτική Βιομηχανία.

Είναι γνωστή η στάση μου από το 1991, όταν οι σημερινοί σεναριογράφοι υπερθεμάτιζαν την προσπάθεια πώλησής της από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη και αντιδράσαμε έντονα και αποφασιστικά.

Απορώ πως οι ίδιοι κάνουν ρεπορτάζ με τη μορφή «τούρκικου σήριαλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν σύγχυση και ρήγματα στο ενιαίο Ηπειρωτικό μέτωπο αντίδρασης ενάντια στην προσπάθεια για αλλοίωση του χαρακτήρα της ΔΩΔΩΝΗΣ, εμπλέκοντάς με σε δήθεν σενάρια ανάληψης υψηλόβαθμων καθηκόντων από εμένα στο προωθούμενο εταιρικό σχήμα. Ποιον εξυπηρετούν;
 Είναι «Κυριακή κοντή γιορτή» η διάψευσή τους, αλλά προέχει η προστασία της Βιομηχανίας και του χαρακτήρα της.

Παραμένω σταθερός στις απόψεις μου και στο πλευρό όσων διεκδικούν μία ΔΩΔΩΝΗ που θα ανήκει στην Ήπειρο και τους παραγωγούς της και η οποία θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ανάπτυξη της Περιφέρειας.
 Όσοι άλλα δρομολογούν, να το ξανασκεφτούν, γιατί η ΔΩΔΩΝΗ είναι για την Ήπειρο casus belli ».
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 10/08/2012 07:41:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Β. Αργύρης: " Η ΔΩΔΩΝΗ είναι για την Ήπειρο casus belli . ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες