ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Απόψεις: " END: μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα προβληματική. "

Γράφει ο  Νίκος Γεωργαντζάς.
Δεν θα ήθελα με τίποτα να βρίσκομαι στις θέσεις των υπουργών οικονομικών και των διευθυντών των κεντρικών τραπεζών της Ελλάδος και της Κύπρου.

Και οι τέσσερις τούτοι άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα τεράστιο δίλημμα. Είναι οι μόνοι άνθρωποι που νομικά και νόμιμα μπορούν να ελέγξουν εάν οι πατριωτικές προσφορές της End National Debt (END) στην...
Ελλάδα και στην Κύπρο είναι πραγματικές ή όχι.

Οι δε διευθυντές των κεντρικών τραπεζών της Ελλάδος και της Κύπρου μπορούν, επίσης νομικά και νόμιμα, με το πάτημα ενός πλήκτρου, αμέσως να ρευστοποιήσουν τα CDRs από τους λογαριασμούς της Ελλάδος και της Κύπρου, αντίστοιχα, που ετοιμοπαράδοτους τους έστησε η END γιά τις δύο τούτες χώρες.

Το τεράστιο δίλημμα που αντιμετωπίζουν οι τέσσερις τούτοι άνθρωποι έχει να κάνει με το εάν πρέπει καν να ελέγξουν τους κηδεμονικoύς λογαριασμούς που έστησε η END ή όχι.
Διότι εάν ο έλεγχος γίνει και τα CDRs είναι πλαστά, τότε όλα καλά. Βγαίνουν πλέον επίσημα στον ελληνικό λαό της Ελλάδος και της Κύπρου και θριαμβευτικά ανακοινώνουν, επίσημα πάντα, πως τα CDRs που έχουν παραλάβει από την END είναι πλαστά και πως όλη η ιστορία με την END είναι μία απάτη ολκής.
Φυσικά τότε θα υπάρξουν, φαντάζομαι, και κάποιες ποινικές διώξεις εναντίον της END.

Τι γίνεται όμως εάν ο έλεγχος δείξει πως τα CDRs της END δεν είναι πλαστά;
Πρώτα απ’ όλα, ψέματα δεν μπορούν να πούν οι τέσσερις τούτοι άνθρωποι, διότι οι κηδεμόνες των λογαριασμών γνωρίζουν ακριβώς ποιός ‘βλέπει’ τους λογαριασμούς γιά να τους ελέγξει, ακριβώς από που και πότε.

 Εάν λοιπόν τα CDRs της END δεν είναι πλαστά και είναι όντως αληθινά, τότε τι γίνεται; Με ποιά δικαιολογία τα σαθρά πολιτικά συστήματα της άρδην δυναστικής κομματοκρατίας στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα δικαιολογήσουν την στάση τους έναντι των πατριωτικών προσφορών της END;

Πως τότε τα διάφορα κόμματα, που υπάρχουν απλά και μόνον γιά να κομματιάζουν την ελληνική κοινωνία, θα δικαιολογήσουν την συνεργασία τους με το ΔΝΤ;
Πως ακριβώς θα απορρίψουν τις προσφορές της END ως κάτι το... αναπόφευκτο;
Πως θα δικαιολογήσουν την τυφλή υποταγή τους σε τοκογλύφους;
Πως θα δικαιολογήσουν την απάνθρωπη μείωση μισθών και συντάξεων, ενώ η END προσφέρει στον ελληνικό μας κόσμο τόσα χρήματα γιά την άμεση άνοδο του βιοτικού μας επιπέδου;

Αυτό λοιπόν είναι το τεράστιο δίλημμα της κομματοκρατίας σχετικά με την END. Όλα τα άλλα που ακούγονται, γράφονται και λέγονται, δεν είναι τίποτε άλλο από παραφιλολογία.
Τι και εάν εγώ πάθω κάποια παράκρουση, από όλα αυτά που γράφει γιά εμένα ο Αποστόλης Ζουπανιώτης στην Νέα Υόρκη, και αρχίσω να ισχυρίζομαι πως είμαι η κοκκινοσκουφίτσα, ενώ ο Δρ. Μανώλης Λαμπράκης είναι ο κακός λύκος;  Τι σχέση θα είχε κάτι τέτοιο με το τεράστιο δίλημμα της κομματοκρατίας σχετικά με τις πατριωτικές προσφορές της END;

Τι και εάν ο Δρ. Μανώλης Λαμπράκης επίσης πάθει παράκρουση, από όλα αυτά που γράφει εναντίον της END ο “Πολίτης” της Κύπρου, αντιγραφή από τον Αποστόλη Ζουπανιώτη, αλλά χωρίς τις πηγές του Ζουπανιώτη, και αρχίσει να ισχυρίζεται ο Μανώλης πως είναι μεν ο κακός λύκος, αλλά όχι εκείνος που καταπίνει την γιαγιά της κοκκινοσκουφίτσας, αλλά ο άλλος ο κακός λύκος, εκείνος που φυσάει τα σπίτια που κτίζουν τα τρία γουρουνάκια;
Θα είχε κάτι να κάνει τούτο με το τεράστιο δίλημμα της κομματοκρατίας σχετικά με τις πατριωτικές προσφορές της END;

Τα US$600 δισ. στον λογαριασμό της Ελλάδος, όπως και τα US$50 δισ. στον λογαριασμό της Κύπρου, δεν ανοίκουν πλέον στην END, αλλά ανοίκουν στον ελληνικό λαό της Ελλάδος και της Κύπρου, αντίστοιχα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο ελληνικός μας κόσμος γιά να τα πάρει στα χέρια του είναι απλά η εφαρμογή μίας ελληνικοτάτης εννοίας, εκείνης του «ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ»!
Ευοί Ευάν,
Νίκος Γεωργαντζάς
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 10/09/2012 10:46:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " END: μία πάρα πολύ ενδιαφέρουσα προβληματική. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες