ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:9 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

ΟΜΕ - ΟΤΕ: " Mεγάλη αναταραχή στους εναλλακτικούς παρόχους, για την απόφαση της ΕΕΤΤ για το VDSL !"

Ζούμε στην εποχή του παράλογου που ενδεχομένως τα πάντα μπορούν και «χωρούν».

Μετά το απίστευτο πάρτι των «εναλλακτικών» επί 12 σχεδόν χρόνια στο δίκτυο του ΟΤΕ με τις ευλογίες της ΕΕΤΤ και στο όνομα του υγιούς ανταγωνισμού τώρα θέλουν και το κερασάκι ! Συνασπιζόμενοι, αν και ανταγωνιστές, ισχυρίζονται ότι δεν...
λειτουργεί ο ανταγωνισμός γιατί ο ΟΤΕ διαθέτοντας χρήματα για επενδύσεις στη νέα γενιά δικτύων, δεν τους επιτρέπεται με βάση την απόφαση της ΕΕΤΤ να χρησιμοποιήσουν ! την επένδυση του ΟΤΕ για να βγάλουν αυτοί κέρδη.

Ισχυρίζονται !ότι το περιθώριο κέρδους είναι μικρό ! και αμφιβάλλουν και για την ποιότητα ! Εξαναγκάζονται λέει να δραστηριοποιηθούν με ζημιά και αυτό ... είναι πρωτοφανές γεγονός !

 Μήπως θέλουν τελικά εκτός από το γάιδαρο και το σαμάρι, να πληρωθούν και για τους ...αναβάτες. Καλούμε τον ΟΤΕ να προχωρήσει άμεσα στη διάθεση προς τους καταναλωτές πελάτες των νέων υπηρεσιών VDSL-ADSL και σε μια δύσκολη υφεσιακή περίοδο να ρίξει τις τιμές όλων των προϊόντων λιανικής προς το όφελος του ΄Ελληνα καταναλωτή και ας αφήσει τους «εναλλακτικούς» να ανταγωνιστούν επιτέλους με ίσους όρους.

Είναι κωμικοτραγικό να έχουν φεσώσει τον ΟΤΕ με πάνω από 140 εκατομμύρια ευρώ – χρήματα βέβαια που έχουν εισπράξει από τους συνδρομητές τους – και να μην έχουν κάνει ούτε μια τουλάχιστον επένδυση.

Με τη συμπεριφορά τους και με τις ανοχές της πολιτείας φρενάρουν με κάθε τρόπο την ψηφιοποίηση και την ανάπτυξη έτσι ώστε να «παραστεί ανάγκη» η εκταμίευση δημοσίου χρήματος για να κάνουν πάλι «πάρτι με ξένα κόλλυβα».

Δώδεκα χρόνια ρυθμίσεις σε βάρος των καταναλωτών και υπέρ των «εναλλακτικών» συνιστά ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

Ομοσπονδία Εργαζομένων ΟΤΕ.

Εστάλει από τον Σταύρο.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 10/09/2012 11:31:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "ΟΜΕ - ΟΤΕ: " Mεγάλη αναταραχή στους εναλλακτικούς παρόχους, για την απόφαση της ΕΕΤΤ για το VDSL !""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες