ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από nikos

Απόψεις: " Εnd National Debt - όπως λέμε- Lefta Yparxoun No2 .'

Γράφει ο Eλεύθερος Έλληνας . 
Πολλοί φίλοι με ρωτούν ποια η γνώμη μου σχετικά με το E.N.D. , η αλήθεια είναι οτι εξ αρχής εξέφρασα τη άποψη οτι ιδιαίτερα αυτούς τους καιρούς όποιος θέλει να διαχωρίζει εαυτόν απο τον όχλο οφείλει να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να διασταυρώνει την κάθε πληροφορία.

Προσοχή οχι επιφύλαξη για την επιφύλαξη , αυτό κάνουν και οι μαιμούδες , επιφύλαξη με στόχο την έρευνα και όχι την άβουλη απορρόφηση οτιδήποτε του εύηχου στο άκουσμα.  Καταρχάς το (δείτε τα βίντεο)...
θέμα "τράπεζα Ανατολής" είναι αρκετά πιο παλιό και στη  συνέχεια έρχεται το Ε.Ν.D. . Χωρίς να υποτιμώ καθόλου το πολύ σοβαρό θέμα των ομολόγων της τράπεζας της Ανατολής το οποίο ελάχιστοι γνωρίζουν με λεπτομέρεια και πολλοί σπεύδουν να ζητωκραυγάσουν τα διάφορα "σωθήκαμε" (θυμίζω 2010) παρατήρησα στη συνέχεια την εμφάνιση του Ε.Ν.D.

Στο σημείο αυτό θα θυμίσω την πανέξυπνη κίνηση "νομιμοποίησης" των ομολόγων καθέτοντας στην εφορία υπέρ του Ελληνικού χρέους ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΤΕΜΑΧΙΟ απο αυτά τα ομόλογα.
Φαντάζεστε τι σημαίνει αυτό για τον κάτοχο των υπολοίπων ομολόγων...

 Επι του θέματος. 
Παρατηρώντας με προσοχή το 1ο


και στη συνέχεια 2ο video του Εnd National Debt


και τις αντιφάσεις οπου διέκρινα μεταξύ τους αποφάσισα να το ψάξω λιγάκι παραπάνω απο το να δεχτώ όπως οι περισσότεροι ότι μου πλασάρουν.

 Στο 1ο λοιπόν βίντεο ο πρόεδρος της οργάνωσης E.N.D. Μ.Λαμπράκης κάνει λόγο για κάποιον Μέγα ευεργέτη του Ελληνικού Έθνους ονόματι Αρτέμη Σώρα , εκεί (εκτός της καταληκτικής ημερομηνίας της 12/9/2012) ο Μ.Λαμπράκης μιλά για δυνατότητα αποπληρωμής του Ελληνικού χρέους ενώ λίγο αργότερα ο ίδιος άνθρωπος ομιλεί για ΕΞΑΓΟΡΑ. Κάπου μάλιστα αναφέρεται οτι τους προσέγγισε και η Ισπανία (!) για βοήθεια.

Αλήθεια....είναι σε θέση να αντιληφθεί (?) ο ζητωκραυγάζον όχλος τη μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε αποπληρωμή και εξαγορά ; (ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ)
Στη συνέχεια ο Μ.Λαμπράκης ισχυρίζεται οτι τα λεφτά όντως υπάρχουν λέγοντας οτι κατετέθησαν, σε ομόλογα του ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ Δημοσίου (!) -οχι ρευστο- σε καποια ΚΑΝΑΔΙΚΗ (!) τράπεζα Diamonds & Diamonds σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό εως ότου απαντήσει η Ελληνική κυβέρνηση.

EΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΛΟ (1η)
 - Kάποιος ομογενείς "μέγας ευεργέτης" και πατριωταράς οπου απο ανιδιοτελή αγάπη για την πατρίδα διαθέτει τόσο χρήμα γιατί άραγε δεν αποπληρώνει αλλά προτιμά να εξαγοράσει το χρέος ;

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ έγκειται στη διαφορά των εννοιών εξαγορά και αποπληρωμή (εξόφληση) ΕΞΑΓΟΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ δηλαδή : AΠΟΔΟΧΗ του συνολικού χρέους ως ακριβώς έχει μαζί με τα όλα τα τοκοχρεωλύσια , όρους κτλπ.
ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΣ ΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΟ ΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ. Κατα συνέπεια κάθε έννοια-ισχυρισμός περι απεχθούς χρέους (σεισάχθεια οπου τρέμουν οι δανειστές) αυτομάτως αναιρείται αφού το μόνο οπου άλλαξε είναι οτι πλέον χρωστάς σε διαφορετικό "κύριο" το επιβεβαιωμένο χρέος σου.

EΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΛΟ (2η)
 - Κάποιοι ομογενείς στα αλήθεια τόσο ανιδιοτελείς και τόσο πατριώτες αφου όπως ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΝΕ, το πολιτικό σύστημα της χώρας είναι σαθρό και το σύνταγμα χρειάζεται αναθεώρηση... Τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν άραγε οι ίδιοι με το σάπιο αυτο πολιτικό σύστημα ; Ούπς απορήσατε ; (χαίρομαι)
*ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

EΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΧΛΟ (3η)
- Θα ήταν και για μένα ελπιδοφόρο πιστέψω μια ακόμη μια φορά οτι "λεφτά υπάρχουν" όμως αναρωτιέμαι... Αν το Ε.Ν.D. (όπως ισχυρίζεται) διαθέτει όντως 600 δισεκατομμύρια δολλάρια και άλλα 50 δισεκατομμύρια δολλάρια (για την Κύπρο)... Ακόμη ασχολείται περιμένοντας (?) τη συγκυβέρνηση της συμφοράς να πεί το μεγάλο ΝΑΙ δέχομαι τη σωτηρία ;

Η συγκυβέρνηση αυτή έτσι κι αλλιώς κατα το μεγαλύτερο μέρος του λαού είναι καταδικαστέα , η οργάνωση ΕΝD αντλώντας παλμό απο την Ελληνική κοινωνία λέει ακριβώς το ίδιο. Όμως ακόμα κι ενα μικρό παιδάκι κάπου εδώ θα σου πεί ...όπα μεγάλε ...με τόσα δισεκατομμύρια χρήμα δεν παρακαλάς....κάνεις πόλεμο μόνος σου και τον κερδίζεις κιόλας. Δεν περιμένεις με καταληκτικές ημερομηνίες (12/9/2012) τη συγκυβέρνηση της διαπλοκής να συμφωνήσει με κάποιον οπου έτσι κι αλλιώς δημοσίως τη βρίζει και αποκαλεί το όλο αυτό σύστημα σάπιο...

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ 
Μήπως κάποιο βαθύ λάκκο έχει η εύηχη φάβα ; Mήπως αυτοί που αναπαράγουν τον παλμό της κοινωνίας , οι λαθρέμποροι των καημών του λαουτζίκουλα δεν έχουν τελικά και τόσο αγνές και πατριωτικές προθέσεις ;  Εδώ έρχεται και το, τι σχέση θα μπορούσαν να έχουν άραγε οι ίδιοι με το σάπιο αυτο πολιτικό σύστημα οπου κατα τα άλλα οι ίδιοι "πατριώτες" καταδικάζουν ;

Αντιπρόεδρος του ΕΝD κατα το 1ο βίντεο του Μ.Λαμπράκη είναι ο κ. Θεόδωρος Καρυώτης. Ποιός είναι όμως ο περίφημος καθηγητής ;
O αντιπρόεδρος του ΕΝD είναι στενός φίλος της οικογένειας Παπανδρέου και συγκεκριμένα πρώην στενός συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο κ.Καρυώτης διέπρεψε ως οικονομικός σύμβουλος στη Πρεσβεία της Ουάσιγκτον την χρονική περίοδο οπου ο Ανδρέας μεσουρανούσε στην Ελλάδα.
  (pasok.gr)

Κατα ένα περίεργο τρόπο ο αντιπρόεδρος της οργάνωσης με τα πατριωτικά κίνητρα που φαίνεται να σιχτιρίζει το σάπιο πολιτικό σύστημα (όπως ο όχλος αρέσκεται) τυγχάνει να είναι και κολλητός του νυν προέδρου του ΠΑ.ΣΟ.Κ Ευάγγελου Βενιζέλου....
Ο νοών ...νοείτω
Eλεύθερος Έλληνας 
freegr2012@hotmail.com

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από nikos στις 10/08/2012 08:53:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Απόψεις: " Εnd National Debt - όπως λέμε- Lefta Yparxoun No2 .'"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες