ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Οκτωβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

Μ. Ιατρίδη: " Οι συνταγές των ιδιωτικοποιήσεων, όταν προέρχονται μάλιστα από την ίδια χώρα από την οποία προέρχεται και η Siemens, είναι αποτυχημένες. "

"Ήταν θέμα χρόνου, να ξεχειλίσει το ποτήρι. Το γεγονός ότι, οι εργαζόμενοι των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά παραμένουν απλήρωτοι επί έξι μήνες, αποδεικνύει ότι, τελικά, οι συνταγές των ιδιωτικοποιήσεων που εφαρμόστηκαν είναι αποτυχημένες.

Πολύ περισσότερο, όταν μερικές από τις εταιρείες που “αξιοποίησαν” διαδοχικά τα...
ναυπηγεία, προέρχονται από την ίδια χώρα, από την οποία προέρχεται και η Siemens. Τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά - όπως και όλα τα ναυπηγεία της χώρας - αντιμετωπίζουν προβλήματα, που οφείλονται σε αλλοπρόσαλλες πολιτικές των τελευταίων ετών.

Είναι παράλογο, η χώρα με το μεγαλύτερο στόλο να μην έχει ναυπηγεία σε λειτουργία, έτσι ώστε μέρος των ναυπηγούμενων πλοίων στο εξωτερικό, να κατασκευάζεται στην Ελλάδα. Είναι ακόμη παράλογο, να υπάρχει απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, από το Δεκέμβριο του 2010, η οποία απαγορεύει την εμπορική δραστηριότητα των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, τη ναυπήγηση δηλαδή εμπορικών πλοίων, γεγονός που θα μπορούσε να συμβάλλει στην ουσιαστική ανάπτυξη τους, τη στιγμή μάλιστα, που ναυπηγεία ευρωπαϊκών χωρών, απολαμβάνουν με διάφορους τρόπους, καθεστώς ιδιαίτερης προστασίας.

Η Κυβέρνηση και οι αρμόδιοι Υπουργοί που ευαγγελίζονται την ανάπτυξη, θα πρέπει να θέσουν το θέμα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και να εξαντλήσουν όλες τις δυνατότητες που υπάρχουν, για να αλλάξει η απόφαση της.

Με αυτόν τον τρόπο, ίσως δοθεί η δυνατότητα στους εργαζόμενους και στους ενδιαφερόμενους Έλληνες εφοπλιστές να ξανακάνουν τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, αλλά και τις υπόλοιπες ναυπηγικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα, τόπους ζωής και δουλειάς για τον τόπο μας και τη ναυτιλία μας".

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 10/05/2012 11:15:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Μ. Ιατρίδη: " Οι συνταγές των ιδιωτικοποιήσεων, όταν προέρχονται μάλιστα από την ίδια χώρα από την οποία προέρχεται και η Siemens, είναι αποτυχημένες. ""

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες