ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Νοεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Παναγιώτης

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στον "Μύλο των Ξωτικών".

Ο «Μύλος των Ξωτικών» η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα, υπόσχεται δεκάδες απίθανες εκπλήξεις σε όλους τους τυχερούς επισκέπτες που θα βρεθούν στην πόλη των Τρικάλων από 30 Νοεμβρίου 2012 έως 6 Ιανουαρίου 2013.

Στο παραμυθένιο Εργοστάσιο του Αι Βασίλη, τα δεκάδες ξωτικά εργάζονται πυρετωδώς και σύντομα θα ανακοινώσουν το...
πλούσιο καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα δράσεων του Μύλου.

Ωστόσο στην αρχική σελίδα της επίσημη ιστοσελίδα (milosxotikon.gr) από την προηγούμενη εβδομάδα εγκαινιάστηκε η νέα στήλη «τα Ξωτικά αποκαλύπτουν τα μυστικά τους…».

Εκεί λοιπόν θα αποκαλύπτονται συνεχώς, οι νέες και απίστευτες εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές για να εντυπωσιάσουν όλους τους επισκέπτες. Ήδη η μία ανακοίνωση διαδέχεται την άλλη. Η τελική αποκάλυψη όμως της κάθε έκπληξης γίνεται μόνο με την «εντολή» της αντίστροφης μέτρησης του χρονομέτρου!

Οι πρώτες εκπλήξεις… 
Τα πρώτα ονόματα και οι ξεχωριστές δράσεις άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Η πιο χαρακτηριστική φωνή της Ελληνικής τηλεόρασης θα καλωσορίσει στην Παρασκευή 30 Νοεμβρίου τους πρώτους επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών».

-->

Ο Αλέξης Κωστάλας, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την μετάδοση κορυφαίων καλλιτεχνικών και αθλητικών γεγονότων, θα μεταφέρει την εικόνα του Μύλου σε ολόκληρο τον κόσμο!

Ο γνωστός «Παραμυθάς» της ελληνικής τηλεόρασης Νίκος Πιλάβιος θα βρεθεί φέτος στα Τρίκαλα ανάμεσα στα αγαπημένα του παιδιά. Οι παλιοί τον αγάπησαν και τον θυμούνται πολύ συχνά, οι νεότεροι οφείλουν να τον γνωρίσουν.

Επιπλέον η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι στην σκηνή του Μύλου αλλά και σε ολόκληρη την πόλη των Τρικάλων στις 27 και 28 Δεκεμβρίου, θα «σκορπίσουν» οι μελωδίες και τα χαμόγελα της περίφημης παιδικής Χορωδίας του Δημήτρη Τυπάλδου. Ενώ τέλος στις 9 Δεκεμβρίου στα γενέθλια του Μύλου, το πιο γλυκό όνειρο του κάθε παιδιού γίνεται πραγματικότητα.

Μια ιδιαίτερη έκπληξη που για πρώτη φορά πραγματοποιείται σε ανοιχτή εκδήλωση στην Ελλάδα. Πραγματικός ΤΟΥΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ με την συμμετοχή όλων των παιδιών, μικρών και μεγάλων!!!

Να φανταστείτε ότι τα καλύτερα δεν ανακοινώθηκαν ακόμα…
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Παναγιώτης στις 11/08/2012 08:01:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στον "Μύλο των Ξωτικών"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες