ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Νοεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Άκης

Πώς Παπανδρέου και Σαμαράς παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία.

Η δημόσια προειδοποίηση της Άννας Ψαρούδα – Μπενάκη στον Κάρολο Παπούλια, οι «ύποπτες» δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου και οι πολιτικές αναδιπλώσεις του Αντώνη Σαμαρά (και των εταίρων του).  

Του Βελισσάριου Δραγάτση.
Σκοτεινοί σχεδιασμοί που πλήττουν την εθνική ανεξαρτησία και τη λαϊκή κυριαρχία της πατρίδας βρίσκονται στο αποκορύφωμά τους. Στις επόμενες κρίσιμες ώρες, ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς και οι εταίροι του θα επιβάλλουν τη νομοθετική ταφόπλακα στα...
δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και στη δημοκρατία, όπως τη γνωρίζουμε μετά τη Μεταπολίτευση.

Το Μνημόνιο 3 θα τεθεί προς ψήφιση από την Ολομέλεια της Βουλής και αναμένεται να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για όσα πρόκειται να συμβούν σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.
 Οι εξελίξεις δείχνουν ότι στην Ελλάδα δοκιμάζεται μια περίεργη πολιτική που θα εφαρμοστεί και σε άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Τόσο ο πρωθυπουργός κ. Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο πολιτικό προκάτοχός του κ. Γιώργος Παπανδρέου δεν αντέδρασαν στο παραμικρό όταν εμετικά ΜΜΕ της γερμανικής προπαγάνδας, όπως το “Bild”, άρχισαν να διατυπώνουν απειλές περί καθιέρωσης ενός ιδιότυπου καθεστώτος μειωμένης κυριαρχίας.

Η αμηχανία της τρικομματικής κυβέρνησης απέναντι στις σχεδιασμένες ψυχολογικές επιχειρήσεις εναντίον της Ελλάδας και του πολιτικού συστήματος αύξησε το θράσος του τραπεζικού «ράιχ». 
Η πατρίδα απειλείται ευθέως με απώλεια εθνικής κυριαρχίας, όργανα του τουρκικού πολιτικοστρατιωτικού κατεστημένου οργιάζουν σε ευαίσθητες περιοχές, 
οι ανθελληνικές διαθέσεις των Αλβανών βρίσκονται στο ζενίθ ύστερα από το πολιτικό ρήγμα στην ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου 
και οι ντόπιες ορντινάντσες της τρόικας κατάπιαν τη γλώσσα τους. 

Από πότε κύριε πρωθυπουργέ αποδέχεστε σιωπηρά απώλεια εθνικής κυριαρχίας εξαιτίας των κακών οικονομικών χειρισμών που έγιναν από το πολιτικό σύστημα; 

Κύριε Αντώνη Σαμαρά 
σεις δεν είστε που επικαλεστήκατε ένα εθνικό θέμα όπως το Σκοπιανό για να αποχωρήσετε από τη Ν.Δ. και να συντελέσετε στην πτώση της κυβέρνησης του κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη; 
Γιατί δεν δεσμεύεστε να εγγυηθείτε προσωπικά ή και με τη συμβολή των κυβερνητικών εταίρων σας την εθνική κυριαρχία της χώρας, αλλάζοντας πορεία έστω και την ύστατη στιγμή; 

Δεν σας το επιτρέπει η καγκελάριος της Γερμανίας κ. Άνγκελα Μέρκελ, στην οποία χαρίσατε «πεσκέσι» 2 δισ. ευρώ από τις ζημιές που προκάλεσε η “Siemens” για να λαδώσει «βρωμιάρηδες» πολιτικούς και δημοσίους υπαλλήλους; 

Τολμήστε επιτέλους να μιλήσετε επί της ουσίας κι όχι με τον παλιομοδίτικο, ξεπερασμένο και ακαταλαβίστικο πολιτικό λόγο που χρησιμοποιείτε, κύριε πρωθυπουργέ.

Η προειδοποίηση της Μπενάκη στον Παπούλια. 
Στους κινδύνους απώλειας της εθνικής ανεξαρτησίας και της λαϊκής κυριαρχίας έχει αναφερθεί ένα παραδοσιακό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, η κ. Άννα Ψαρούδα – Μπενάκη η οποία ως πρόεδρος της Βουλής προσφώνησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του, το 2005.

Τι είχε πει η κ. Μπενάκη;
Προέβλεψε ότι θα σημειώνονταν «σημαντικά γεγονότα και εξελίξεις» κατά την προεδρία του κ. Παπούλια. Κι έτσι γίνεται.
Συγκεκριμένα, η τότε πρόεδρος της Βουλής είχε υπογραμμίσει ότι "η ευρωπαϊκή ενοποίηση θα προωθηθεί με την ψήφιση, ενδεχομένως, και της συνταγματικής συνθήκης, τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιορισθούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη. 

Τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται, αλλά και να παραβιάζονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως, η δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμασθεί από ενδεχόμενες νέες μορφές διακυβέρνησης. "

Ποτέ δεν εξήγησε η κ. Μπενάκη για ποιους λόγους πρέπει να περιοριστούν τα εθνικά σύνορα υπέρ μιας ειρήνης που διέπεται από απολυταρχικές και ξενόδουλες αντιλήψεις. 
Δεν ανέλυσε ποτέ γιατί τα ανθρώπινα και τα πολιτικά δικαιώματα θα μεταβληθούν ενώ ταυτοχρόνως θα «προστατεύονται» και θα παραβιάζονται. 

Το σίγουρο είναι ότι η δημοκρατία ως πολίτευμα συναντά προκλήσεις όπως είναι η υποβάθμιση των αρχών και των αξιών της. 
Στο όνομα κάποιου σχεδίου παγκόσμιας διακυβέρνησης το οποίο δεν αποκαλύπτεται στο λαό; 
Και γιατί αρχικά από την Ελλάδα;
Όλη η προσφώνηση υπάρχει εδώ.
Ποιος επιβεβαίωσε την κ. Μπενάκη. 
Όλως τυχαίως αναδιφήσαμε σε αναλόγου ύφους δηλώσεις που έχουν γίνει κατά καιρούς από εκφραστές του ντόπιου πολιτικού κατεστημένου.
Ποιον βρήκαμε να σηκώνει την παντιέρα της ανάγκης για παγκόσμια διακυβέρνηση; 
Τον συμφοιτητή του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και πολιτικό προκάτοχό του κ. Γιώργο Παπανδρέου! 

Θα μπορούσε να εγείρει υποψίες η εμμονή του μεγάλου «στοχαστή» ΓΑΠ στην εγκαθίδρυσης της Νέας Τάξης πραγμάτων. 
Στις 28 Απριλίου 2010 μίλησε στο συνέδριο του “Economist” επισημαίνοντας:
 «Χειαζόμαστε παγκόσμια διακυβέρνηση. Χρειαζόμαστε παγκόσμια και οικονομική διακυβέρνηση άμεσα»! 

Πέντε ημέρες πιο πριν, ο ποδηλάτης του εγχώριου σοσιαλισμού είχε ανακοινώσει από το Καστελόριζο την προσφυγή της Ελλάδας στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης. 
Είχε κάνει το πρώτο βήμα για όσα παρακολουθούμε σήμερα! Στις 16 Σεπτεμβρίου 2010, ο κ. Παπανδρέου συμμετείχε στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που είχε πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες.
Τόσο κατά την παρέμβασή του, όσο και αργότερα μιλώντας σε δήλωση που διανεμήθηκε από την ΕΡΤ σε όλα τα κανάλια υποστήριξε τη διαμόρφωση ενός συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης «με στρατηγικούς εταίρους». 
Διότι αν μιλούσε ο πρώην πρωθυπουργός με οικονομικούς όρους, τότε υπάρχει ερμηνεία. 

Η κατάσταση της χώρας απαιτούσε στρατηγική διάσωσης και αναστροφής, η οποία στην οικονομική επιστήμη προβλέπει: 
α) συρρίκνωση, 
β) σταθεροποίηση και 
γ) αναδόμηση. 

-->

Αν απεικονίσουμε όλα αυτά τα στοιχεία σε πολιτικό επίπεδο, κάποιοι υποθήκευσαν την εθνική κυριαρχία λες κι είναι προβληματική επιχείρηση!
Σ’ αυτές τις περιπτώσεις ακολουθούνται τακτικές είτε «αιχμαλωσίας», είτε «ρευστοποίησης».
Σε πολιτικό επίπεδο μπορεί να γίνει υποβάθμιση της κυριαρχίας ενώ στη δεύτερη χαράσσεται πορεία πλήρους χρεοκοπίας που θα ικανοποιεί του πιστωτές κατά την εκκαθάριση.
Με άλλα λόγια, ο πολιτικός που δεν μπορούσε να αλλάξει μια αλυσίδα ποδηλάτου κατάφερε να υποβαθμίσει τη χώρα στο επίπεδο μιας μελέτης περίπτωσης (όπως λ.χ. η «Άκρον – Ίλιον – Κρυστάλ») για χάρη «δανειστών» και «διεθνών τοκογλύφων»! 

Ο μεγάλος «στοχαστής» του ΠΑΣΟΚ έκανε παρόμοιες δηλώσεις και στις 19 Σεπτεμβρίου 2010 με τον γ.γ. του ΟΗΕ κ. Μπαν Γκι Μουν στη Νέα Υόρκη.
Δείτε το βίντεο όπου ο κ. Παπανδρέου αναφέρεται πόσο υποστηρίζει η χώρας μας «το ρόλο του ΟΗΕ στην παγκόσμια διακυβέρνηση»Ανάλογη αναφορά έκανε ο πρώην πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής στις 15 Μαρτίου 2011 μίλησε για «δημοκρατικές διαδικασίες παγκόσμιας διακυβέρνησης»  ώστε «να ξεπεράσουμε και να διασφαλίσουμε τη συνέχειά μας» σε δοκιμασίες και νέες προκλήσεις.
Τα ίδια διατυμπάνισε και στη γενική συνέλευση του ΟΗΕ, την 1η Ιουνίου 2011, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ανάπτυξης της παγκόσμιας διακυβέρνησης. 
Τι θα αλλάξει στην Ελλάδα.
Τι σημαίνει αυτό για τη χώρα μας; 
Το περιέγραψε η κ. Μπενάκη στον επίλογο του χαιρετισμού της προς τον κ. Παπούλια:
 «Η χώρα μας εξάλλου θα έχει να αντιμετωπίσει σοβαρά διλήμματα σε πολλούς τομείς: στα εθνικά θέματα δρομολογούνται εξελίξεις που απαιτούν σύμπνοια και νηφαλιότητα. Στον οικονομικό και κοινωνικό τομέα πρέπει να γίνουν τομές και να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για τη βελτίωση της ζωής των πολιτών. Η διαπαιδαγώγηση των νέων θα απαιτήσει αναπροσανατολισμούς στην εκπαίδευση και την κατάρτιση. Ο ελληνικός πολιτισμός θα πρέπει να ανακτήσει την ιστορική του πρωτοπορία».

Αυτά τα πολιτικά διλήμματα που απειλούν ακόμα και την υπόσταση της Ελλάδας όπως τη γνωρίζουμε προωθεί με τον ίδιο τρόπο και η σημερινή κυβέρνηση σε απόλυτη ταύτιση με όσα έκανε η προηγούμενη.
Οι καλές υπηρεσίες του κ. Αντώνη Σαμαρά και των κυβερνητικών εταίρων του προς το πολιτικο-οικονομικό διευθυντήριο που αλώνει την Ε.Ε. ανταμείφθηκαν με την επίσκεψη στήριξης της Γερμανίδας καγκελαρίου κ. Άνγκελας Μέρκελ στην Αθήνα. 

Ο υπερβάλλων ζήλος του κ. Σαμαρά να υποτάξει την Ελλάδα στο Μνημόνιο 3 και να εξαθλιώσει τον λαό αφού πρώτα στείλει μετανάστες όσα καλά μυαλά έχουν απομείνει στη χώρα «αναγνωρίσθηκε» μία ημέρα μετά την εθνική γιορτή της 28η Οκτωβρίου. 

Ύστερα από 72 χρόνια, το «Όχι» στους Ιταλούς έγινε ειρωνεία από έναν άλλο Ιταλό, το πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κ. Μάριο Ντράγκι, ο οποίος μίλησε στο γερμανικό “Der Spiegel”
(σ.σ. κοίτα κάτι συμπτώσεις που σκαρώνει η Ιστορία).

Ο κ. Ντράγκι αποκάλυψε ότι ο κ. Σαμαράς ηγείται πλέον μιας αποικίας αφού συμφώνησε με την πρόταση του Γερμανού υπουργού Οικονομικών κ. Βόλφγκαγκ Σόιμπλε για τον έλεγχο των εθνικών προϋπολογισμών από έναν Υπερεπίτροπο. 

«Κάποιες κυβερνήσεις δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει ότι έχουν χάσει εδώ και καιρό την εθνική τους ανεξαρτησία λόγω του υψηλού χρέους τους . Μόνο αν εκχωρήσουν την εθνική τους κυριαρχία θα έχουν τη στήριξη και την αλληλεγγύη της Ευρωζώνης», 
δήλωσε επί λέξει ο κεντρικός τραπεζίτης.

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω τι καταλαβαίνετε;
Να σας πούμε εμείς:
Ο κ. Ντράγκι «αδειάζει» τον πάλαι ποτέ αντι-μνημονιακό κ. Σαμαρά, τον κ. Βενιζέλο αλλά και τον κ. Κουβέλη. Όσο και αν αντιδράσουν μπροστά στις κάμερες, οι πιστωτές και οι διεθνείς τοκογλύφοι έχουν θέσει πάνω από τη Βουλή το ΤΑΙΠΕΔ. 
Φρόντισαν αμαχητί να βάλουν χέρι στις περιουσίες μας. 

Και για όσους έχουν την ψευδαίσθηση ότι όλα αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας, ας διαβάσουν τι δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ κατά την επίσκεψή της στην Ιρλανδία.
 «Με ένα χρέος που υπερβαίνει ας πούμε το 80 ή 90% του ΑΕΠ, γίνεται όλο και πιο δύσκολο να διατηρήσεις την ανεξαρτησία σου»  τόνισε όταν είδε τον Ιρλανδό πρωθυπουργό κ. Έντα Κέννυ.

Με χρέος πάνω από 170% επί του ΑΕΠ η Ελλάδα ζει μέρες Κατοχής χωρίς να έχει ρίξει ούτε μία σφαίρα χάρη στους κυρίους Παπανδρέου, Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη. 


newsbomb.gr
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Άκης στις 11/07/2012 08:41:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Πώς Παπανδρέου και Σαμαράς παρέδωσαν την εθνική κυριαρχία."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες