ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Νοεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από xristos.konitsa

"Φαγωμάρα" στη νεολαία της ΝΔ στα Γιάννενα;

"Βαράνε τα όργανα" για τη νεολαία της ΝΔ στην πόλη των Ιωαννίνων, εφόσον με διαφορά μιας ημέρας λάβαμε e-mails από τις δυο οργανώσεις της. 

Η ιστορία βέβαια έχει ξεκινήσει από τις εσωκομματικές εκλογές για τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ. Τότε η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων δεν είχε υποστηρίξει τον Ανδρέα Παπαμιμίκο. 
Από τη μία, λοιπόν,  η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων κάνει καταγγελία για...
τη συμπεριφορά της ΟΝΝΕΔ και του Προέδρου της, 
και από την άλλη η ΝΟΔΕ Ιωαννίνων ζητά να μην αναγνωρίζονται και δημοσιεύονται τα μηνύματα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ. 

Διαβάστε τα δυό e-mails και τα συμπεράσματα δικά σας: 


Καταγγελία Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων
Δευτέρα, 5 Νοέμβριος 2012 

Η Δ.Α.Π. - Ν.Δ.Φ.Κ. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΤΟΥ «ΤΙΠΟΤΑ» 
To 2010 ως γνωστόν έγιναν πανελλαδικά εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων τότε, δεν είχε υποστηρίξει την υποψηφιότητα του νυν προέδρου Ανδρέα Παπαμιμίκου, με συνέπεια ο νυν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, να μην το ξεχάσει ποτέ. 

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην αναγνωρίζεται η πλειοψηφία της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων, η οποία ήταν και είναι πάντα εκλεγμένη μέσα από νόμιμες και γνήσιες εσωκομματικές εκλογές .Αυτό βέβαια δε το κάνει μόνο από μισαλλοδοξία, αλλά και από την επιθυμία του να ελέγξει προς όφελός του την οργάνωση στα Ιωάννινα, καταπατώντας κάθε έννοια δημοκρατικής διαδικασίας. 

Δύο χρόνια τώρα, η Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων, χωρίς να έχει την αναγνώριση και τη παραμικρή οικονομική βοήθεια, αγωνίζεται για τις ιδέες της παράταξης και της οργάνωσης γενικότερα. Το ενδιαφέρον όμως του νυν προέδρου της ΟΝΝΕΔ, περιχαρακώνεται μόνο στο πως θα ελέγξει η δική του ομάδα τραμπούκων τη φοιτητική παράταξη της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. στα Ιωάννινα, προσπαθώντας να θέσει στο περιθώριο εκατοντάδες μέλη της. 

Έτσι και σήμερα 5 Νοεμβρίου 2012 στη προγραμματισμένη συνέλευση του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης αυτή η ομάδα τραμπούκων, επιτέθηκε στους νόμιμους εκπροσώπους της Δ.Α.Π.-Ν.Δ.Φ.Κ. Ιωαννίνων. 

Καταγγέλλουμε τη φασιστική συμπεριφορά των τραμπούκων της μειοψηφίας και κυρίως καταγγέλλουμε τη συμπεριφορά του προέδρου της ΟΝΝΕΔ, διότι σε μια εποχή που πρέπει να υποστηριχθεί η φοιτητική κοινότητα και τα κεκτημένα της, αυτός ασχολείται με το πώς θα κάνει "κουμάντο" στη παράταξή μας στα Ιωάννινα. 
Καλό θα είναι να μαζέψουν τους πορτιέρηδές τους γιατί η οργάνωση στα Ιωάννινα δεν είναι "club" ούτε και πρόκειται να γίνει όπως φαίνεται να επιθυμεί ο ίδιος. 

και ακολουθεί το e-mail της ΝΟΔΕ:
 
NODE Ioanninon 
ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Ιωαννίνων
Τρίτη, 6 Νοέμβριος 2012 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως οποιαδήποτε ανακοίνωση ή Δελτίο Τύπου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ θα αποστέλλεται από το επίσημο e-mail της ΝΟΔΕ Ιωαννίνων.

 Οτιδήποτε άλλο φέρει τη σφραγίδα της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων είναι εκ του πονηρού και παραπλανητικό. 

Με εκτίμηση ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Ιωαννίνων -- Νομαρχιακή Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ιωαννίνων
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από xristos.konitsa στις 11/07/2012 07:51:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for ""Φαγωμάρα" στη νεολαία της ΝΔ στα Γιάννενα; "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες