ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:8 Νοεμβρίου 2012
Αναρτήθηκε από Ιωάννα

Αδούλωτη Κερύνεια: " Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί. "

Ενώνουμε δυνάμεις λέει ο ΔΗΣΥ για να σώσουμε την Κύπρο! 

 Ενόψει των Προεδρικών εκλογών τα συνθήματα παραπλάνησης και παγίδευσης ψηφοφόρων δίνουν και παίρνουν. Η Κύπρος δεν σώζεται με ένωση δυνάμεων για λύση ΔΔΟ μέσω των Δικοινοτικών συνομιλιών πράγμα που διαπιστώνεται απο μια απλή ανάγνωση της συμφωνίας «ένωσης δυνάμεων» των Ηγεσιών...
ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ.

Εμείς τους λέμε πώς με αυτό τον τρόπο ενώνουν δυνάμεις, οχι για να σώσουν αλλά για να καταστρέψουν την Κύπρο.

Με αυτή την πρόταση θα οδηγήσουν και σε μελλοντική διαμάχη και σύγκρουση μεταξύ των ίδιων των Ελληνοκυπρίων, διότι:
• Ποιός θα τολμήσει να πεί στον πρόσφυγα πως δεν θα επιστρέψει στο σπίτι του και ποιός μπορεί να φανταστεί τί θα ακολουθήσει όταν του ομολογήσουν κάτι τέτοιο;

• Ποιός θα τολμήσει να πεί σε μερικούς πρόσφυγες που για λόγους εντυπώσεων μπορεί να τους επιτραπεί να επιστρέψουν υπο Τουρκοκυπριακή Διοίκηση οτι θα είναι Τούρκοι υπήκοοι; Αυτοί που στηρίζουν λύση ΔΔΟ πρέπει να έχουν τα κότσια απο τώρα να πουν ξεκάθαρα στους πρόσφυγες πως αν επιστρέψουν υπο Τουρκοκυπριακή Διοικηση θα έχουν Τουρκική υπηκοότητα.

• Ποιός θα τολμήσει να επιβάλει με Δημοψήφισμα , π.χ. στους Κερυνειώτες είτε να μείνουν για πάντα πρόσφυγες είτε να επιστρέψουν υπο Τουρκοκυπριακή Διοίκηση ενώ οι υπόλοιποι υπο Ελληνοκυπριακή Διοίκηση; Οπως όλοι θέλουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους ελεύθεροι και οχι υπο Τουρκοκυπριακή Διοίκηση το ίδιο απαιτούν και οι Κερυνειώτες.

Προειδοποιούμε γιαυτούς τους κινδύνους τις Ηγεσίες ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ που προωθούν αυτή τη λύση. Η Κύπρος δεν σώζεται με ΔΔΟ αφού με τη λύση αυτή θα ξεπουλιούνται στην Τουρκία 3000 χρόνων Ελληνικά εδάφη.

-->

Οπως το 1974 όλοι πολεμήσαμε για την Κύπρο μας και οι Λευκωσιάτες και οι Λεμεσιανοί και οι Σκαλιώτες κι οι Αμμοχωστιανοί και οι Κερυνειώτες και οι Μορφίτες, ετσι και τώρα πρέπει όλοι μαζί να διεκδικήσουμε την απελευθέρωση του τόπου μας για να επιστρέψουμε όλοι ελεύθεροι στα σπίτια και τις περιουσίες μας.

Τα γεγονότα μετά απο 38 χρόνια παλλινδρομήσεις «κραυγάζουν» οτι τώρα είναι η ώρα να σταματήσουν τα σαλιαρίσματα με την κατοχή και να επανατοποθετηθεί το Κυπριακό στη σωστή του βάση και να δικδικηθεί η απελευθέρωση του τόπου, με καθαρό αντικατοχικό αγώνα και με όπλα μας το Διεθνές Δίκαιο και την ισότιμη εμπλοκή μας στη Διεθνή Κοινότητα.

Κάνουμε έκκληση για άλλη μια φορά σε όλους τους Κύπριους πατριώτες να σκεφτούν και να ενεργήσουν υπερκομματικά ως ελεύθεροι άνθρωποι, όπως το 2004, όλοι μαζί να ενώσουμε τη γροθιά μας, σαν απλοί πολίτες μακρυά από τα κόμματα, μακρυά από τους καρεκλοκένταυρους της εξουσίας είτε αυτοί ανήκουν στην δεξιά είτε στην αριστερά, και να επιλέξουμε Υποψήφιο Πρόεδρο με πρόγραμμα διακυβέρνησης το οποίο στο Κυπριακό θα μας οδηγεί σε απεγκλωβισμό απο την καταστροφική πορεία προς ΔΔΟ και να διεκδικεί την απελευθέρωση του τόπου όπως αναφέραμε πιο πάνω.

Η Αδούλωτη Κερύνεια αξιολογώντας τα προεκλογικά προγράμματα των υποψηφίων Νίκου Αναστασιάδη Σταύρου Μαλά και Γιώργου Λιλλήκα, θεωρεί οτι το πρόγραμμα του ανεξάρτητου, υπερκομματικού υποψηφίου Γιώργου Λιλλήκα εγγυάται την ποθούμενη αλλαγή και εκφράζει το ζητούμενο απο τον κάθε Κερυνειώτη, απελευθέρωση, καθολική επιστροφή , στόχος που εγγυάται και την ποθούμενη ενότητα. Προσφέρει τη σωστή επιλογή για την επόμενη πενταετία..

 Όλοι μαζί μπορούμε!
Σήμερα έχουμε και τον τρόπο και τα μέσα.
Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί.

Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.
Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Ιωάννα στις 11/08/2012 10:15:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Αδούλωτη Κερύνεια: " Εμπρός λοιπόν όλοι μαζί. " "

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες